Frankrijk Chalet Camping Vendee: Les Dunes Longeville-Sur-Mer

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Vendee: Les Dunes / Longeville-Sur-Mer

Vendee: Les Dunes

Aantal personen: Aantal personen: 23
Vakantiehuis met Zwembad Strandvakantie 
Plaats: Longeville-Sur-Mer (Aquitaine-Côte Atlantique)
Type: Chalet Camping
Huisdier: 1
Regioinformatie:Cote Atlantique, Frankrijk
Vendee: Les Dunes
Vakantiehuizen

Vendee: Les Dunes
Beschrijving

In de Vendée, in bosrijk (fietsroutes) Natura 2000-gebied op 800m. van het (zand)strand (Atlantische Kust, surfen!), ligt deze (chalet)camping met mobile homes voor 4, 5, 6 of max. 8 personen. Huisdier- en kindvriendelijk. Het park heeft een leuk zwembadcomplex van binnen-, buiten en peuterbaden. Come in, find OUT! (anvr/Sgr).

Een prachtige plek in de zonnige Vendée voor een ontspannen vakantie op het strand of aan het zwembad. Maar ook een uitvalsbasis voor gevarieerde activiteiten.

Voor de kust ligt het mooie (vakantie-)eiland Ile de R. Bijzondere dorpjes van witte huisjes typeren dit ook over de weg (tolbrug La Rochelle) te bereiken, populaire eiland. Landinwaarts bereik je via het karakterist ieke La Roche het attractiepark Puy du Fou (historisch themapark met indrukwekkende live show s). Bij Poitiers: Futuroscope!

Overige bezienswaardigheden: de 12e eeuwse Eglise Notre Dame de l'Assomption, Moulin Bots Piats, de dolmen van Frbouchère, Terrier de Savatole en de Menhirs du Plessis. Ook een bezoek aan het bijzondere, overweldigend groene moerasgebied Parc Naturel du Marais Poitevin (per roeiboot) is de moeite waard. Iets ten zuiden van de camping ligt de zeer levendige badplaats (shops, horeca, jachthaven, casiono's) Les Sables d'Olonne.