Nederland Vakantieparken Veluwe op stand Ermelo

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Veluwe op stand / Ermelo

Veluwe op stand

Kidsfun Vuurwerkluw Wellness Vakantiehuis 
Plaats: Ermelo (Gelderland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Gelderland, Nederland
Veluwe op stand
Vakantiehuizen

Veluwe op stand
Beschrijving

Welkom op dit fraai aangelegde vakantieparkje bij Ermelo. Heerlijk gelegen, direct tegen de Ermelose Heide/het Speulder bos gelegen.

Dat welkom geldt ook voor uw huisdier(en) op deze vuurwerkluwe lokatie. De omgeving kent weliswaar een traditie van carbidschieten maar in het verleden heeft men hier op het park nog geen hinder ervaren.

De wandel-/fiets-/MTB-mogelijkheden zijn op de Veluwe ongekend. Ook qua uitstapjes biedt de omgeving jong en oud veel mogelijkheden. Ook gericht op groepen. U kunt gaan voor zowel de bossen als het water. Denk bijv. aan een bezoek aan Apeldoorn (Paleis 't Loo, Nationaal Park/Atractiepark Koningin Julianatoren) of Harderwijk/Veluwe Meer (Dolfinarium/watersport).

Het park biedt mogelijheden voor 2 t/m 16 personen. In de woningen zijn max. 2 huisdieren toegestaan. De accommodaties zijn allemaal in stijl door professionele interieurspecialisten, comfortabel ingericht. Op de ruime percelen vindt u knusse chaletjes, sfeervolle boerderijwoningen en een stijlvolle groepsaccommodatie. Een aantal accommodaties beschikt over een infrarood sauna en stoomdouche.

Paardrijden op de Veluwe? Neem even contact met ons op. Het park biedt namelijk de mogelijkheid om een stalbox te huren!