Nederland Vakantieparken Water Resort Oosterschelde Wemeldinge

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Water Resort Oosterschelde / Wemeldinge

Water Resort Oosterschelde

Wellness Vakantiehuis Golfvakantie Fun and Action 
Plaats: Wemeldinge (Zeeland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Zeeland, Nederland
Water Resort Oosterschelde
Vakantiehuizen

Water Resort Oosterschelde
Beschrijving

Water Resort Oosterschelde is synoniem voor rust, ruimte en genieten op een geweldige locatie aan de Oosterschelde. Het bescheiden resort is zo ingericht dat rust en ruimte centraal staan.

Elke recreatiewoning met eigen grond heeft zijn unieke kenmerken met uitzicht op de fraaie waterpartij, bosrijke omgeving of het uitgestrekte polderlandschap.

Wemeldinge is al door vele recreanten ontdekt. Het pittoreske dorpje bevindt zich enerzijds midden tussen de boomgaarden en polders en anderzijds aan het kabbelende water van de Oosterschelde. Het dorp is geliefd bij mensen die houden van rust en ruimte en is de ideale locatie om Zeeland te ontdekken. Het dorp is bekend om zijn jachthaven, molens en strandje. In het dorp zijn alle voorzieningen aanwezig.

Prima uitvalsbasis om ook het Noordzeestrand bij Domburg of Zoutelande ontdekken. Prachitge historische stadjes als mosselstad Yerseke, Veere aan het veerse meer en Middelburg te bezoeken. De oudere jeugd kan desgewenst op de fiets naar de "grote" stad Goes voor het nodige avondvertier!