Nederland Vakantieparken Noord Brabant: Pingo Pingu Chaam

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Noord Brabant: Pingo Pingu / Chaam

Noord Brabant: Pingo Pingu

Fun and Action (tieners) Nabij recreatiewater Kidsfun 
Plaats: Chaam (Noord Brabant)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Noord Brabant, Nederland
Noord Brabant: Pingo Pingu
Vakantiehuizen

Noord Brabant: Pingo Pingu
Beschrijving

Iglo Vakantiepark Noord Brabant met zwemmeer, speelbos, visvijvers en indoorgolf

Op een rustig vakantiepark (16 ha, 98 accommodaties) met zwemmeertje en visvijvers, te midden van bossen, gelegen in de groene Brabantse driehoek tussen Breda en Tilburg, liggen deze in iglo stijl gebouwde bungalows.

Onbezorgd van de rust genieten in deze unieke iglos, maar met alle faciliteiten (fiets- en wandelmogelijkheden, attracties, interessante steden) op korte afstand. Een aanrader!



Out! Vakantiehuizen beschikt over een 2-tal sfeervol ingerichte particuliere bungalows (55m², electr. verw) op dit vakantiepark. Door de eigenaresse zelf zorgvuldig ingericht en onderhouden!

Het vakantiepark is gelegen op een zeer groot perceel. De bungalows staan op grote afstand van elkaar zodat de privacy wordt gewaarborgd.

Op het park vindt u een meertje met strand, diverse visvijvers (gratis, geen akte), groot speelveld voor o.a voetbal, basketbal en volleybal, speeltuin, restaurant, tafeltennis, indoor golfbaan en jea de boule baan.

De directe omgeving en het bosgebied (1 km) bieden uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden (uitgezette routes). Een stuk bos is omgedoopt tot speelbos voor kinderen (hutten bouwen, vlot varen, klauteren etc).

Perfecte ligging voor uitstapjes naar de steden Breda (10km), Turnhout (20km), Antwerpen (50km) en Baarle Nassau (7km). De diverse pretparken die de omgeving rijk is, liggen op korte afstand van Chaam; Beekse Bergen (33km), Efteling (42km) en Bobbejaanland (36km). Verder biedt de omgeving: paardrijden, tennis, midgetgolf, zwembaden, fietsverhuur en het centrum van Chaam op 1,5 km.
TIP: In Baarle Nassau zijn de winkels op zondag geopend.

Brengt u eens een bezoek per kano of boot aan de Biesbosch met haar wilgenvloedbossen, grienden, kreken, watervlakten en polders. Of gaat u eens wandelen in de Loonse- en Drunense duinen, één van de grootste natuurgebieden van ons land en het grootste zandstuifgebied van West-Europa.

Op het park vindt u een schoon zwemmeertje, diverse visvijvers (gratis, geen akte), groot karper bestand: spiegel-, schub-, en graskarpers. Ook blankvoorn en rietvoorn.