Nederland Vakantieparken Twente: Boerderijvilla's Den Ham

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Twente: Boerderijvilla's / Den Ham

Twente: Boerderijvilla's

Baby+ Anti-allergie Vuurwerkluw 
Plaats: Den Ham (Overijssel)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Overijssel, Nederland
Twente: Boerderijvilla's
Vakantiehuizen

Twente: Boerderijvilla's
Beschrijving

Rietgedekte bungalows met speeltuin en manege

Luxe en comfort op het platteland biedt dit rustig gelegen en kleinschalig vakantiepark (20 villa's) temidden van het fraaie groene landschap van Twente, op loopafstand van het natuurgebied de Zandstuve. Op dit kleinschalige vakantiepark een twintigtal vrijstaande vakantieboerderijen ieder op een zeer riant eigen perceel.Op het park is een paardensportcentrum waar u uw eigen paard kunnen stallen, maar waar de kinderen ook paardrijlessen kunnen volgen.Op het villapark zelf is een speelveld en speeltuin aanwezig.
Met natuurgebied de Zandstuve in uw spreekwoordelijke achtertuin is het de perfecte locatie om heerlijk te wandelen met of zonder de hond, fietsen of paardrijden. Alhoewel de kinderen bij de villa op eigen perceel al een balletje kunnen trappen, badmintonnen of frisbeeŽn is er in de directe en verdere omgeving volop mogelijkheden voor vermaak.

Op de fiets is het pakweg 3 km. naar zwembad de Zandstuve, gelegen in het gelijknamige natuurgebied in Vroomshoop, maar ook Den Ham heeft een zwembad. Voor een recreatiemeer moet u ietsje verder, naar het naastgelegen Sibculo. De Linderbeek en de Regge bieden een van Nederlands mooiste kanovaargebieden. Outdoor organisaties in Den Ham en Vroomshoop verhuren niet alleen kano's en kayaks, maar ook mountainbikes, en kickbikes (oftewel een step...). Met grotere gezelschappen kunt u ook allerlei andere activiteiten organiseren. En tenslotte is het natuurlijk dŤ locatie voor een bezoek aan Attractiepark Hellendoorn, een heerlijk pretpark met heel veel attracties en shows en het Aquaventura Slidepark, een waterpark met ontelbare glijbanen. Verder in de omgeving: boogschieten, mountainbiken, kanovaren, attractiepark Hellendoorn en meedere historische dorpjes.