Nederland Huizen bij elkaar Zuid-Limburg: Le Carré Bemelen

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Zuid-Limburg: Le Carré / Bemelen

Zuid-Limburg: Le Carré

Aantal personen: Aantal personen: 44
Budgetvakanties Vakantiehuis met Zwembad Wandelvakantie 
Plaats: Bemelen (Limburg)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: 2
Regioinformatie:Limburg, Nederland
Zuid-Limburg: Le Carré
Vakantiehuizen

Zuid-Limburg: Le Carré
Beschrijving

In een gedeelte van een 300 jaar oude authentiek Limburgse carréboerderij bevinden zich drie naast elkaar gelegen accommodaties. Het betreft respectievelijk accommodaties voor max. 8, 12 en 30 personen, die zich perfekt laten combineren tot een grote groepsaccommodatie met verschillende verblijfsruimtes (wifi-hoek, woongedeelte jeugd, grote verblijfsruimte met keuken voor met z'n allen, grote comfortabele charmante slaapzaal in combinatie met een 8-tal 2 tweepers. slaapkamers).

Tijdens Uw verblijf kunnen er voor U talloze activiteiten worden georganiseerd. De accommodatie bevindt zich tussen Maastricht en Valkenburg, beide op de fiets (met versnellingen!) te bereiken. Zo leent het centrum van Maastricht zich voor allerhande culturele en sportieve activiteiten. Een voordelig groepsuitje is bijvoorbeeld steppen. Haal bij de VVV een leuke puzzel/bezichtigings tocht (Gevelstenen zoeken, filmlocaties Flikken Maastricht bezoeken) en u heeft al een dagvullend programma. Wilt u ergens lunchen of eten met zo'n grote groep dan is het verstandig te reserveren, maar bij mooi weer kunt u natuurlijk ook met z'n allen een broodje halen bij de Delifrance of de Mac Donalds en voordelig genieten op het Vrijthof! En natuurlijk is Maastricht ook de perfecte locatie voor uw vrijgezellenweekend!
Ook Valkenburg is met tal van activiteiten, excursies en kleine en grote attracties natuurlijk een perfecte groepsbestemming.

Een kleine greep uit de activiteiten: jeep-safari, quad rijden , wandelen, mountainbiken, grot-Biken in het uitgestrekte gangenstelsel van de grotten, kano varen, abseilen, brouwerij bezoek met bierproeven, kasteel- en ruïnebezichtigingen, mountainbike tochten al dan niet met begeleiding, wijnproeven, golf clinics, natuurwandelingen al dan niet met gids, Paint -Ball, Dropping, scootertocht, tandemtocht, etc.

De accommodatie biedt mogelijkheden voor vergaderingen en/of presentaties (beamer beschikbaar). Uiteraard behoort een volledig programma op maat tot de mogelijkheden.

Achter de accommodatie ligt een flink speelveld waar u met z'n allen een balletje kunt trappen.


De fantastische wandelroutes, grenzeloos mooie fietsroutes en mountainbike routes lopen direct aan de accommodatie voorbij. De prachtige stad Maastricht op slechts 6 km. en het idyllische Valkenburg aan de Geul (sprookjesbos, pretpark de Valkenier) is ook niet ver weg.