Nederland Vakantieparken Weerribben-Giethoorn: Waterpark Giethoorn

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Weerribben-Giethoorn: Waterpark / Giethoorn

Weerribben-Giethoorn: Waterpark

Visvakantiehuizen Romantiek+ Wellness Vakantiehuis 
Plaats: Giethoorn (Overijssel)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Overijssel, Nederland
Weerribben-Giethoorn: Waterpark
Vakantiehuizen

Weerribben-Giethoorn: Waterpark
Beschrijving

Vakantieresort Weerribben-Giethoorn

Om te vissen vanaf je eigen steiger, om te varen, te zwemmen of te schaatsen in de Weeribben, om te genieten van je eigen sauna, om te golfen in Havelte of zomaar te genieten van een heerlijk vakantiehuis in een prachtige omgeving!

Giethoorn, Weerribben en omgeving

De omgeving van het karakteristieke Giethoorn, het VenetiŽ van het noorden, ontdekt u heerlijk ontspannen te voet, per boot of op de fiets! Of in de winter op de schaats! Een buurtschap als Jonen is niet eens anders te bereiken. Wat een uniek stukje Nederland! Meren, plassen, veen, moeras, in open verbinding met het Friese Meren-gebied! Ontdek het vanuit deze vrijstaande OUT!-vakantiehuizen direct aan het water!

Maar per auto hoeft u ook niets te missen. In St. Jansklooster en Ossenzijl vindt u educatiecentra (ook leuk voor de kinderen) van resp. Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. En zo is er in de omgeving veel meer te zien. Vroeger werden in Genemuiden biezen matten gemaakt en daarom is er nu het tapijtmuseum. Zo kent vestingstadje Steenwijk (stadswallen) een kermis- en circusmuseum. In Wanneperveen is een kaas- en schapenboerderij te bezoeken. In de voormalige zuiderzeestad Blokzijl kunt u rondom de gezellige haven nog genieten van monumentale koopmanshuizen uit de gouden eeuw. En dan hebben we Staphorst nog, met prachtige oude boerderijen met de karakteristiek groen geverfde deuren en de dorpelingen in klederdracht.

Of gaat u voor de pure ontspanning?

Gewoon een paar dagen vissen vanaf uw eigen steiger? Genieten van een comfortabel, vrijstaand vakantiehuis met of zonder eigen sauna, direkt aan het water?

Dat kan. Wij kunnen ons voorstellen dat u uw riante perceel alleen verlaat voor een partijtje golf op de baan van Havelte (als dagmember via het vakantiepark kunt op wedstrijdloze dagen zonder beperkingen gebruik maken van baan); een vaartochtje in een motorsloep, fluister- of consoleboot.

Sloep huren?
Een sloep aan uw terras bij uw vakantiewoning? Reserveer nu een sloep en ontdek het prachtige natuurgebied vanaf het water. Er zijn enkele vakantiewoningen met privťsloep beschikbaar. Stuurt u ons even een mail voor een concrete aanvraag (voor welke periode) en wij vragen een kostenopgave voor u aan.

U kunt ook bij een extern bedrijf een sloep, fluisterbootof concole of huren:
Huurprijzen 6 persoons sloep 2017/18:
Per dag: 150,00 (10:00 uur tot 16:00 uur)
Weekend: 275,00 (zaterdag en zondag)
Midweek: 390,00 (dinsdag tot donderdag)
Week: 725,00

Fluisterboot (max. 6 personen) ŗ 15,00 per uur of 75,00 per dag (indicatie)
Consoleboot (max. 6 personen) ŗ 20,00 per uur of 100,00 per dag (indicatie).

Ter plaatse worden overigens ook kinder-, versnellings-, en electrische fietsen (met of zonder kinderachterzitje voor ca. 3 euro/dag) verhuurd voor resp. ong. 6,-; 11,- en 55,- euro.

Dit voorjaar wordt op het park een restaurant met tuin/terras aan het water gerealiseerd waar u met uw boot kunt aanleggen. Nu is er reeds een ontbijtservice aan huis mogelijk!

Scroll snel naar de beschikbare vakantiehuizen (mobiele siteversie) of bekijk de beschikbare vakantiehuizen in de linkermarge van uw scherm. Come in, find OUT!