Frankrijk Wintersport presentatie Skigebied Sainte Foy Tarentaise Sainte Foy

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Skigebied Sainte Foy Tarentaise / Sainte Foy

Skigebied Sainte Foy Tarentaise

Vakantiehuis met Zwembad Wintersport Wellness Vakantiehuis 
Plaats: Sainte Foy (Alpen)
Type: Wintersport presentatie
Huisdier: 1
Regioinformatie:Alpen, Frankrijk
Skigebied Sainte Foy Tarentaise
Vakantiehuizen

Skigebied Sainte Foy Tarentaise
Beschrijving

Het sneeuwzekere skigebied Sainte Foy Tarentaise ligt tussen grote namen als Tignes en Val d'Isere aan de ene zijde en het authentieke Bourg-Saint-Maurice aan de andere zijde. Het giga skigebied Paradiski is dan ook niet ver weg.

Sainte foy Tarentaise is heerlijk sneeuwzeker op het noordwesten gelegen met hoogtes van 1500 tot 2600 meter. Het seizoen begint dan ook al half december en loopt door tot april, prima keus voor bijv. een kerstvakantie. Al was het maar omdat het ook een echte familiebestemming is, met prachtige bosrijke afdalingen en het wordt hier nooit al te lastig. Voor beginners is er een fijne oefenweide, maar er zijn evengoed ook enkele zwarte pistes. Ook freeriders weten dit gebied te vinden vanwege de vele offpiste afdalingen tussen de bomen!

Nog wat feiten op een rijtje. Sainte Foy heeft een prima skischool, met divers aanbod voor jong en oud. Sainte Foy Tarentaise biedt 40km. aan skipiste met 15km. blauwe, 20km. rode en 7 km zwarte piste. Er zijn alleen stoeltjes liften, geen sleepliften.

Het dorp Sainte Foy

Eigenlijk doet niets hier denken aan de grote skiresorts waar de Franse Alpen zo bekend om staan. Sainte Foy is een authentiek dorp waar zelfs de toeristische residenties opgetrokken zijn uit steen en hout. Een charmant bergdorp met een karakteristieke kapel, historische bezienswaardigheden en omgeven door bossen, waar je prachtige (sneeuwschoen) wandelingen kunt maken. Natuurlijk niet de eerste locatie grote après-ski feesten, maar u vindt hier wel een gezellige kroeg en een prima restaurantjes!

De residentie

Mooie ruime residentie (WIFI) met mooie appartementen van 1 slaapkamer tot 4 slaapkamers. In de residentie een prachtig groot overdekt zwembad met ligstoelen. Tevens is er een wellness centrum met sauna en whirlpool, waarvoor u een of enkele(afhankelijk van grootte appartement) gratis entree's krijgt. Ook behandelingen (tegen tarief) zijn mogelijk. Verder is de receptie tevens een loungeruimte met een openhaard. Voor de kinderen zijn er in de vakantieperiodes jeugdprogramma's in de recreatiezaal, is er een "hangplek" voor tieners en worden yoga en aqua lessen verzorgd.

Maar misschien wel het allerbelangrijkste? De residentie ligt zo goed als aan de piste!

Skigebied "Sainte Foy Tarentaise"
Sainte Foy Tarentaise: Blauwe piste 15 km
15 km
Sainte Foy Tarentaise: Rode piste 20 km
20 km
Sainte Foy Tarentaise: Zwarte piste 7 km
7 km
Sainte Foy Tarentaise: Totaal km. skipiste 42 km
42 km
Sainte Foy Tarentaise: Pistehoogte 1550-2620 meter
1550-2620 meter
Sainte Foy Tarentaise: Afstand tot de lift 100 m
100 m
 Kaart Sainte Foy Tarentaise
Kaart