Nederland Vakantieparken Drenthe: De Mepper Dennen Meppen

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Drenthe: De Mepper Dennen / Meppen

Drenthe: De Mepper Dennen

55+ Korting. Zie handleiding/beschrijving Jonge gezinnen-korting. Zie handleiding. Baby+ 
Plaats: Meppen (Drenthe)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Drenthe, Nederland
Drenthe: De Mepper Dennen
Vakantiehuizen

Drenthe: De Mepper Dennen
Beschrijving

Drie Natuurgebieden, Manege, Binnen- zwembad en volop Speelruimte in Drenthe

18 bungalows gelegen tussen drie prachtige natuurgebieden; de Mepperdennen, het Geeserstroomgebied en het Mantingerzand. Het park ligt in een bosrijke omgeving en biedt u vele faciliteiten, maar toch veel privacy.

Het park grenst aan het dorpje Meppen en beschikt over twee type vrijstaande finse bungalows (WIFI), een 4-pers en een 6-pers.


Beide type bungalows beschikken over een sfeervolle woonkamer met zit- en eethoek, TV, radio/CD en DVD. Een nette badkamer met douche, toilet en wastafel. En een mooie ruime privť bostuin met picknicktafel, overdekt terras en tuinmeubilair. Kinderstoel, -bed, -box en babybad (AV).Op het park is een overdekt zwembad (200m≤) met peuterbadje, speeltoestellen, een openlucht kleuterbad, zonneweide, sauna en zonnebank. Verder een groot sportveld, beach volleyballveld, speelveldjes, all weather tennisbaan, Jeu de Boulebaan, trampoline, hertenwiede en manege. Er is een recreatieruimte met tafeltennis, tafelvoetbal, dartbord, air hockey, groot beeldscherm voor bijv. sportwedstrijden en internetmogelijkheden. Fietsverhuur mogelijk.

Voor het laagseizoen zijn er speciale activiteiten aanbiedingen en worden jonge gezinnen kortingen en 55+ kortingen aangeboden.

In het hoogseizoen, de meivakantie, het Hemelvaart en Pinksterenweekend is een recreatieteam aanwezig. Voor kinderen van alle leeftijden wordt een gevarieerd activiteitenprogramma opgezet; van een lampionnenoptocht met kampvuur en knutselen voor de kleinsten tot complete dagprogramma's en sportevenementen voor de 'grotere'. Ook maakt het recreatieteam graag gebruik van het prachtige bos waaraan ons park ligt. Daar worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals hutten bouwen, avondspelen en spannende spooktochten. In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam, naast hun normale programma, ťťn keer per week een bijzondere dag, bijvoorbeeld een "Dolle Donderdag", een grote sportdag met triatlon, een survival of een grote familie spelen dag.

U vindt het park midden tussen drie prachtige natuurgebieden: de Mepperdennen, waar nog Jeneverbesstruiken groeien, het Geeserstroomgebied een uniek beeklandschap en het Mantingerzand met zandverstuivingen waar Schotse Hooglanders grazen. Een uitstekende locatie voor liefhebbers van wandelen en fietsen (uitgezette routes). U kunt bijvoorbeeld ook een dagje naar Dierenpark Emmen, Verkeerspark Assen, openluchtmuseum Schoonoord, de hunebedden, diverse golfbanen, 't Veenpark in Bargercompascuum of museumdorp Orvelte.