Nederland Vakantieparken Weerribben-Giethoorn: Waterpark Giethoorn

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Weerribben-Giethoorn: Waterpark / Giethoorn

Weerribben-Giethoorn: Waterpark

Visvakantiehuizen Romantiek+ Wellness Vakantiehuis 
Plaats: Giethoorn (Overijssel)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Overijssel, Nederland
Weerribben-Giethoorn: Waterpark
Vakantiehuizen

Weerribben-Giethoorn: Waterpark
Beschrijving

Vakantieresort Weerribben-Giethoorn

Om te vissen vanaf je eigen steiger, om te varen, te zwemmen of te schaatsen in de Weeribben, om te genieten van je eigen sauna, om te golfen in Havelte of zomaar te genieten van een heerlijk vakantiehuis in een prachtige omgeving!
Alle luxe vrijstaande vakantievilla's hebben een smaakvolle inrichting en zijn gelegen op landtongen aan kristalhelder water. Met een magnifiek uitzicht! Vanaf uw eigen aanlegsteiger met zwemtrap stapt u zo uw sloep in voor een prachtige tocht op het water. De schitterende locatie van ons resort aan een privťmeer in Giethoorn is werkelijk een sprookje. Met een open vaarverbinding naar de Beulakerwijde, op loopafstand van het toeristisch centrum van Giethoorn en te midden van Nationaal Park Weerribben-Wieden is het de ideale bestemming voor natuurliefhebbers, sportvissers, hondenbezitters en watersporters!

Giethoorn, Weerribben en omgeving

De omgeving van het karakteristieke Giethoorn, het VenetiŽ van het noorden, ontdekt u heerlijk ontspannen te voet, per boot of op de fiets! Of in de winter op de schaats! Een buurtschap als Jonen is niet eens anders te bereiken. Wat een uniek stukje Nederland! Meren, plassen, veen, moeras, in open verbinding met het Friese Meren-gebied! Ontdek het vanuit deze vrijstaande OUT!-vakantiehuizen direct aan het water!

Maar per auto hoeft u ook niets te missen. In St. Jansklooster en Ossenzijl vindt u educatiecentra (ook leuk voor de kinderen) van resp. Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. En zo is er in de omgeving veel meer te zien. Vroeger werden in Genemuiden biezen matten gemaakt en daarom is er nu het tapijtmuseum. Zo kent vestingstadje Steenwijk (stadswallen) een kermis- en circusmuseum. In Wanneperveen is een kaas- en schapenboerderij te bezoeken. In de voormalige zuiderzeestad Blokzijl kunt u rondom de gezellige haven nog genieten van monumentale koopmanshuizen uit de gouden eeuw. En dan hebben we Staphorst nog, met prachtige oude boerderijen met de karakteristiek groen geverfde deuren en de dorpelingen in klederdracht.

Wellness

U geniet graag van een sauna? Huur dan een van de wellness vakantiehuizen. Afkoelen kan middels de zwemtrap op uw aanlegsteiger. Zweedse saunagevoelens krijgen wij daar van!

De Beachclub

De Beachclub, het enige restaurant van Giethoorm met een eigen jachthaven, hoort daar perfect bij. Het grote zonneterras leent zich uitstekend voor een middagje tot rust komen aan het eigen zandstrandje aan het water. Maar ook binnen wordt u omringd door een sfeervolle en gezellige omgeving. Laat u heerlijk verrassen met oogstrelende gerechten voor een betaalbare prijs.

Golf

Wij kunnen ons voorstellen dat u uw riante perceel alleen verlaat voor een partijtje golf op de baan van Havelte (als dagmember via het vakantiepark kunt op wedstrijdloze dagen zonder beperkingen gebruik maken van baan).

Sloep huren?

Een sloep aan uw terras bij uw vakantiewoning? Reserveer nu een sloep en ontdek het prachtige natuurgebied vanaf het water. Er zijn enkele vakantiewoningen met privťsloep beschikbaar. Stuurt u ons even een mail voor een concrete aanvraag (voor welke periode) en wij vragen een kostenopgave voor u aan.

U kunt ook bij een extern bedrijf een sloep, fluisterbootof concole of huren:
Huurprijzen 6 persoons sloep 2017/18:
Per dag: 150,00 (10:00 uur tot 16:00 uur)
Weekend: 275,00 (zaterdag en zondag)
Midweek: 390,00 (dinsdag tot donderdag)
Week: 725,00

Fluisterboot (max. 6 personen) ŗ 15,00 per uur of 75,00 per dag (indicatie)
Consoleboot (max. 6 personen) ŗ 20,00 per uur of 100,00 per dag (indicatie).

Ter plaatse worden overigens ook kinder-, versnellings-, en electrische fietsen (met of zonder kinderachterzitje voor ca. 3 euro/dag) verhuurd voor resp. ong. 6,-; 11,- en 55,- euro.

Vissen

Ieder vakantiehuis heeft z'n eigen vissteiger en u mag vanaf uw steiger vissen. Vissen in het privťwater van het park kan zonder officiŽle visvergunning maar tegen een vergoeding van 5 euro per dag, ((lang)weekend 10,- euro of midweek/week voor 15,- euro). Het privťwater van het park is verbonden met de beulakerwijde, de visstand/soorten zullen gelijksoortig zijn. Er wordt geen vis uitgezet. Wel kunt u bij reservering per mail aan ons doorgeven dat u graag wilt vissen. Het parkbeheer houdt dan bij de indeling rekening met een mooi visstekkie voor u!