Ierland Goede Vakantie-ideeŽn Forel vissen in Mayo Cahir

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Ierland Forel vissen in Mayo / Cahir

Forel vissen in Mayo

Aantal personen: Aantal personen: 29
Ecotopper Budgetvakanties Baby+ 
Plaats: Cahir (Mayo)
Type: Goede Vakantie-ideeŽn
Huisdier: 2
Regioinformatie:Mayo, Ierland
Forel vissen in Mayo
Vakantiehuizen

Forel vissen in Mayo
Beschrijving

Laat u aan de haak slaan door Ierland, het paradijs voor de hengelaar.

Ierland is het land waar menig visser reeds zijn hart heeft verloren. Wie heeft er niet eens stiekem plannen gemaakt om naar Ierland te gaan vissen? Ierland biedt fantastische vismogelijkheden, heeft een prettig klimaat, beschikt over tradities, plaatselijke folklore en een afwisselende en ruige natuur. Deze combinatie maakt Ierland uniek in Europa.

Bij de sportvisser staat Mayo bekend als een Europese topbestemming. Lough Mask, het grootste meer met haar beroemde bruine forel, is een waar Fisherman's Paradise. Er worden regelmatig exemplaren tot 7 kilo gevangen. Vanuit uw Out! vakantiehuis kunt u gaan vissen op Lough Mask. U kunt er uitstekend vissen op forel met name in de perioden wanneer er duckflies, meivliegen, olives of schietmotten op het water te vinden zijn. Jaarlijks wordt hier tijdens het August Bank Holiday Monday weekend de World Cup Wet Fly vervist gedurende vier dagen. Het seizoen loopt van 15 februari tot 30 september.

Een van de OUT! verhuurder (vakantiehuizen in Caher - Ballinrobe) heeft gevist voor het 'Irish Angling Team', thuis in Ierland maar ook in het buitenland. U kunt beschikken over zijn jarenlange ervaring en kennis van de meren en rivieren in de omliggende omgeving. Vanwege zijn passie voor vissen heeft hij zijn eigen visschool opgericht. U zich hier laten bijscholen en informatie krijgen over de vismogelijkheden in de omgeving. Ook kunt u boten en vismateriaal huren, een gids voor tijdens uw vistripje en er is zelfs een visbibliotheek. Nacht en avondvissen behoren ook tot de mogelijkheden.

U verblijft de oostzijde van het meer op een bebost domein (5 ha) met uitzicht op Lough Mask. Out! Vakantiehuizen biedt een drietal accommodaties aan, geschikt voor 4 tot 7 personen. Er is een prachtige wilde tuin en op het domein zelf kunt u tennissen, barbecuen en kunnen de kinderen zich uitleven in de goede kwaliteit speeltuin. Zie hieronder voor meer informatie over de accommodaties in Caher - Ballinrobe.

Aan de westkant van het meer nog twee prachtige visvakantiehuizen beide met mooi uitzicht op het meer. Ook hier huurt u desgewenst een boot voor uw vistripjes het meer op!

Kies gerust de accommodatie van uw voorkeur. Middels onze bevestiging/factuur ontvangt u de mogelijkheid de accommodatie verschaffer op de hoogte te stellen van uw belangstelling voor de visactiviteiten. Zij zullen dan contact met u opnemen om uw verblijf nader in te vullen!