Nederland Goede Vakantie-ideeŽn Te paard de bossen in! Meppen

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Te paard de bossen in! / Meppen

Te paard de bossen in!

Aantal personen: Aantal personen: 50
55+ Korting. Zie handleiding/beschrijving Jonge gezinnen-korting. Zie handleiding. Baby+ 
Plaats: Meppen (Drenthe)
Type: Goede Vakantie-ideeŽn
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Drenthe, Nederland
Te paard de bossen in!
Vakantiehuizen

Te paard de bossen in!
Beschrijving

Als ruiter of menner is het heerlijk om met een paard in de vrije natuur te rijden. Dwalen door de bossen, over heidevelden, langs vennen, zandverstuivingen en landgoederen. Genieten van de frisse lucht, de omgeving en het landschap. Het gevoel van vrijheid. En waar kunt u zon heerlijke vakantie met paard nou beter doorbrengen dan op van dit vakantieoord

De Manege

Naast het vakantieoord ligt de manege, met een grote overdekte rijhal (30 x 40) en een buitenbak (20 x 60). De rijhal heeft twee open zijwanden wat een fraai uitzicht geeft over de weide. Er is een poetsruimte en een afspuitplaats.
De manege staat aan de rand van het bos en heeft een directe aansluiting op de ruiterpaden van Drenthe. Drenthe heeft het grootste ruiterpadennetwerk van Nederland. Maar liefst 850 kilometer aan ruiter- en menpaden. De ruiter- en menroutes staan op overzichtelijke kaarten.

In de manege zijn 12 boxen en er is weidegang. Bij het huren van een box of weidegang, kunt u vrij gebruik maken van de rijhal en hindernismateriaal. Ook heeft u ook de beschikking over een afgesloten zadelkast. Met eigen paard of pony kunt u aansluiten bij een georganiseerde buitenrit.
Indicatie tarieven voor paardenstalling en weidegang: Box huur, inclusief dagdeel weidegang: 13,00 per dag 78,- per week.
Alleen weidegang: 10,50 per dag, 63,- per week.

Mocht u geen eigen paard of pony hebben, dan kunt u rijlessen nemen op n van de manegepaarden. Dit geldt zowel voor beginnende als gevorderde ruiters. De rijlessen worden uitsluitend gegeven door een gediplomeerde instructeur/trice en in kleine groepjes, zodat iedere ruiter zoveel mogelijk aandacht krijgt. Er worden zowel dressuurlessen als springlessen gegeven.

Kies gerust de accommodatie van uw voorkeur. Middels onze bevestiging/factuur ontvangt u de mogelijkheid de accommodatie verschaffer op de hoogte te stellen van uw belangstelling voor de activiteiten en/of stalling. Zij zullen dan contact met u opnemen om uw verblijf nader in te vullen!

De georganiseerde buitenritten zijn voor gevorderde ruiters. Voor de buitenritten maken wij graag gebruik van het bos en de prachtige omliggende natuurgebieden. Er zijn buitenritten van n uur of van twee uur. Voor ruiters en/of menners met eigen paard of pony zijn er diverse routes beschikbaar. Tarieven op aanvraag.
Kinderen kunnen natuurlijk helpen bij het verzorgen van de paarden en pony's.