Nederland Vakantieparken Den Bosch - Brabant: Résidence de Leuvert Cromvoirt

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Den Bosch - Brabant: Résidence de Leuvert / Cromvoirt

Den Bosch - Brabant: Résidence de Leuvert

Baby+ Kidsfun Vakantiehuis met Zwembad 
Plaats: Cromvoirt (Noord Brabant)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Noord Brabant, Nederland
Den Bosch - Brabant: Résidence de Leuvert
Vakantiehuizen

Den Bosch - Brabant: Résidence de Leuvert
Beschrijving

Loonse en Drunense Duinen, Recreatieplas de IJzeren Man en 's Hertogenbosch!

Net ten zuiden van Den Bosch ligt dit vakantiepark tussen recreatieplas de IJzeren Man (Vught) met strandbad en horeca en Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. En dan op een steenworp 't prachtige 's Hertogenbosch, waar u langs het water naar toe kunt fietsen. Het is dan ook een park met een typisch Bourgondisch karakter. Hier begint het onbezorgd genieten van Brabant met de vele soorten landschappen. Het ene moment rijdt of loopt u door de heidevelden en stofduinen, het volgende moment verkent u het unieke Maasheggengebied. Vele attractie- en natuurparken om het vakantiepark heen, zorgen voor dagenlang vermaak.

Op het park een mooi verwarmd zwembad met een separaat peuter/kleuterbad, ligbedden en parasols. Verder is er een gezellig Brabants restaurant, een Grand Café en een snackbar. Er zijn er speeltoestellen, sport en speelvelden (tennis), jeu de boulesbaan, tafeltennis en kun je er darten. In het seizoen is er ook een uitgebreid entertainmentprogramma en een kidsclub.
Verder een receptie die u desgewesnt voorzien van wandel- en fietsroutes, en een wasserette.

Het is natuurlijk een heerlijk park voor met jonge kinderen die zich op het park reeds prima vermaken. Oudere kinderen (tieners) kunnen wellicht zelfstandig (op loop/fietsafstand) genieten van alle mogelijkheden rondom recreatieplas de IJzeren Man. Voor een serieuse noot neemt u ze mee voor een bezoek aan Nationaal Monument Kamp Vught. Misschien moet u na deze zware kost even met ze langs de beste Patisserie van Nederland (in Vught) fietsen voor een wat luchtiger toetje! Een dagje stadten in Den Bosch (of naar de top van de Sint Jan, varen op de binnendieze, het Noord Brabants Museum of het Jheronimus Bosch Art Center) en als ze dan ook nog naar de Efteling zouden mogen, dan gaan ze ook dit jaar gewoon weer mee op vakantie!

Fietsers komen hier sowieso dagen te kort, maar ik zou zeker ook eens zuidwaarts fietsen, bijv. naar natuurgebied Kampina. Goed idee om daar de fiets aan de kant te zetten voor een wandeling door dit bijzondere gebied. U kunt ook kiezen voor het Oisterwijkse Vennen gebied, maar ook daar moet u uw fiets regelmatig aan de kant zetten, want hier hebben ze echt de mooiste terrassen van heel Nederland. En als u er toch bent, in Oisterwijk weten ze heel goed wat lekker eten is!

Ook voor de echte jeugd is er in deze omgeving van alles te beleven. Om de hoek ligt Duinoord, een all-inclusive in en outdoor recreatiepark dat goed is voor een heel dagje vermaak. Gezien het prachtige klimparcours zal ook de oudere jeugd zich hier goed vermaken! Het Sportiom in Den Bosch biedt een mooi subtropisch zwemparadijs maar ook een overdekte IJsbaan! Den Bosch heeft ook een overdekte speeltuin, maar Dippie Doe in Best is bekend in de hele regio. Uw fietstocht in de Loonse en Drunense duinen combineert u het best met een bezoek aan het terras van Het Genieten, u het uitzicht, en de kids de speeltuin, waterspeeltuin en zelfs een indoorspeeltuin. Oja, in Best kunt u ook nog naar de dierentuin, BestZOO. En tenslotte liggen twee van Nederlands grootste attractieparken ook nog in de buurt, de Efteling en SafariPark Beekse Bergen! Ook hondenbezitters zitten hier op precies de juiste plek. U mag er 2 meenemen (helaas, echt niet meer). Uw vakantiepark ligt aan natuurgebied de Loonse en Drunense duinen, een soort Walhalla voor uw huisdier. Met 3500 ha is het het grootste stuifzandencomplex van Europa met maar liefst 4 verschillende losloopgebieden en een losloop wandelpad van 3,5 km. U komt langs ook een ven waar de honden mogen zwemmen. Op het grote terras (met hondenbar) van Het Genieten zijn honden van harte welkom, mits rustig en aan de lijn.