Nederland Vakantieparken Friesland: De Walden Twijzelerheide

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Friesland: De Walden / Twijzelerheide

Friesland: De Walden

Visvakantiehuizen Vuurwerkluw Anti-allergie 
Plaats: Twijzelerheide (Friesland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Friesland, Nederland
Friesland: De Walden
Vakantiehuizen

Friesland: De Walden
Beschrijving

Vis- Recreatievijver, Sauna en Zoutkamer

Heerlijk rustig in het groen gelegen dit kleinschalige vakantiepark in de Friese Wouden. De bungalows liggen direct aan de visvijver en hebben een heerlijk vrij uitzicht. Op het park is het goed toeven voor rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen.

Sauna en Zoutkamer

Op deze bijzondere locatie vindt u vast de ontspanning die u zoekt. 's Morgens wakker gefloten door de vogeltjes vindt u 's middags vast tijd om dat ene boek nu eens eindelijk uit te lezen of lekker met uw hengeltje aan de waterkant te gaan zitten. Een bezoekje aan de aanwezige sauna kan alleen maar bijdragen aan de verdere ontspanning. Maar behalve een sauna heeft u hier ook de mogelijkheid gebruik te maken van de zoutkamer. Goed voor uw luchtwegen, maar ook voor de huid. De zogenoemde "halotherapie" (halo=zout) is effectief bij aandoeningen zoals astma, COPD, hooikoorts, bronchitis, eczeem en acne. Opgelucht ademhalen, ook voor kinderen!

Het Centrale Plein

Op het centrale plein is in de zomermaanden waterfun voor de kinderen (opzetzwembadje, waterglijbanen, buitendouches enz.), een zandbakje voor de hele kleintjes en enkele barbecues. Zitjes, een terras, een tafeltennistafel en een bak met kinderspeelgoed. Het is de ontmoetingsplaats waar ouders met kleine kinderen, gezellig met elkaar kennismaken. Een gezellig trefpunt, waar al menig vriendschap is ontstaan. Op een regenachtige dag kunnen de kinderen zich ook vermaken in onze zaal met spelletjes, films en andere binnenactiviteiten. Verder is er op het vakantiepark een ontspanningssauna en een zoutkamer, bijzonder gunstig voor iedereen met cara en huid problemen.

Vroege vogels, natuurliefhebbers, vissers

U verblijft in het nationaal landschap van de Friese Wouden. Er is een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden met aanduidingen zodat u precies weet waar u bent en wat u heeft gedaan. Bovendien vergeet niet dat de Waddenzee op de Werelderfgoed lijst is opgenomen. De waddenzee is op 25 minuten autoafstand. Vandaaruit is een dagtrip naar het autovrije eiland Schiermonnikoog geweldig. Vogelliefhebbers kunnen in de natuurgebieden Lauwersmeer en het Houtwiel met een gids een rondleiding krijgen. Ook kunt u met uw verrekijker op pad gaan naar het onlangs ingerichte Vogelnatuurgebied, de Rohelster polder, op 2 km afstand. En wat denkt u van forelvissen om de hoek (vijver) of gewoon vissen met uw (geleende) hengel bij uw eigen bungalow in de tuin? Echte enthousiastelingen gaan zeevissen vanaf Dokkum of Lauwersoog, maar u bent in Friesland, sowieso meren en kanalen genoeg!

Met de kinderen

Naast de basisfaciliteiten op 't plein heeft het vakantiepark de mogelijkheid van een speciaal kinderprogramma. Een filmscherm met de mooiste kinderfilms, speelruimte in de zaal en begeleiding, spelletjes, knutselen etc. etc. Laten we niet vergeten de oppas in de avonduren, wanneer een mooie zomeravond nodigt tot een romantische wandeling. Het programma is gratis. Op enkele kilometers afstand is een kinderspeelpark: Sanjesfertier, waar ook de kleintjes veilig kunnen rondlopen en de ouders een terrasje pikken en alles kunnen waarnemen.

De Elf Steden Tocht

U bent in Friesland, dus behalve fietsen en vogels spotten staat varen, fierljeppen of schaatsen ook op uw programma. Goed kennis maken met Friesland? Maak dan de toeristische 11-steden tocht der tochten!

Leeuwarden: Het princessehof Sneek: Fries Scheepvaart Museum IJlst: Houtzaagmolen 'de Rat' Sloten: 't Bolwerk, Stavoren: Whiskey bar Hindeloopen: Schaatsmuseum Workum: De stad van Jopie Huisman Bolsward: de bron van de Beerenburg Harlingen: Een netwerk van fietspaden Franeker: Het planetarium van Eise Eisenga Dokkum: Bartlehiem, het Keerpunt