BelgiŽ Vakantieparken Belgische Ardennen: Vakantiepark Achouffe

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in BelgiŽ Belgische Ardennen: Vakantiepark / Achouffe

Belgische Ardennen: Vakantiepark

Vakantiehuis met Zwembad 
Plaats: Achouffe (Luxembourg)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Provincie Luxemburg in de Belgische Ardennen, Belgie
Belgische Ardennen: Vakantiepark
Vakantiehuizen

Belgische Ardennen: Vakantiepark
Beschrijving

Op in het hart van de Belgische Ardennen, op 1 van de mooiste plekjes, in de feeŽnvallei, tussen Houffalize en La Roche, vindt u heerlijk in het groen gelegen, dit ruim opgezette vakantiepark (38 bungalows) met groot speelveld, kinderbad en zwembad.

Het park ligt prachtig in het groen, met een groot speelveld om een balspel te spelen, met o.a. een zandbak, schommels, glijbaan en een wip. In de zomervakantie is het kinderbad en het verwarmde buitenzwembad geopend. Bij het zwembad de taveerne met terras.

Prachtige wandelomgeving met vanaf het park 450 km. aan bewegwijzerde wandelpaden. Op wandelafstand vindt u het dorpje Achouffe, vooral bekend vanwege de Bierbrouwerij (La Chouffe, het kabouterbier, voor rondleidingen, proeverijen en met een shop), maar u vindt er ook een vis (kweek)vijver, diverse tavernes en er worden muziekavonden georganiseerd

De omgeving leent zich verder perfect voor de sportievelingen onder u. Natuurlijk mountainbiken, maar zeker ook kayakken en in de winter langlaufen! U bevindt zich in de feeŽnvallei, bekend vanwege haar bloemen, feeŽn en "nutons" (dwergen) die 's nachts uw schoenen repareren.... In Houffalize vindt u o.a. Houtopia, een leerzaam recreatiepark. Maar daarvoor kunt u ook naar Chlorophylle. La Roche is met z'n burcht aan de rivier de Ourthe een van de mooiere dorpen van de Ardennen dat u bezoekt vanwege het Oorlogsmuseum (Ardennenoffensief), de chocolat of het prachtige uitzicht!

Heel fijn park voor senioren die willen genieten van rust, ontspanning, wandelen en natuur. In het hoogseizoen met het zwembad zeker ook geschikt voor (jonge) gezinnen!