Frankrijk Vakantieparken Les terrasses de Plages Cayeux sur Mer

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Les terrasses de Plages / Cayeux sur Mer

Les terrasses de Plages

Strandvakantie Vakantiehuis met Zwembad Baby+ 
Plaats: Cayeux sur Mer (Picardie)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Picardie, Frankrijk
Les terrasses de Plages
Vakantiehuizen

Les terrasses de Plages
Beschrijving

Op een heel bijzonder plekje nabij een van 's werelds mooiste baaien, de Baie de Somme, aan de Noord Franse kust ligt deze residentie (WIFI bij de receptie, fittness en indoor-zwembad) met o.a. deze moderne appartementen direct aan zee.

Het kiezelstrand van Cayeux sur mer biedt met z'n 400 bontgekleurde strandhutten een bijna tropisch beeld op een steenworp van Nederland. De baai van de rivier de Somme met z'n prachtige wildlife aan vogels en waterdieren, is beroemd als inspriratiebron voor zowel schrijvers als schilders. Ontdek de baai middels de stoomtrein en bezoek de zeehonden in hun natuurlijke habitat. Voor een mooie wandeling of fietstocht neemt u de Route Blanche door de zandduinen tussen la Hourdel en Cayeux of u kunt terecht in het dennebos van Brighton, ten noorden van Cayeux sur mer. U kunt in de omgeving zowel zee, als zoetwatervissen. Op het strand is een groot "peddelbad" gemaakt voor als u veilig wilt (kano)varen. Maar echt zeekayakken kan natuurlijk ook, of windsurfen! Golf speelt u in Belle Dune en met de kinderen vindt u daar ook een waterpark. Natuurlijk biedt Cayeux alle faciliteiten. De supermarkt ligt om de hoek, er zijn volop restaurantjes, bars en zelfs een casino! Gastronomisch? U zou denken dat u hier aan de mosselen moet, en dat is ook helemaal geen gek idee, maar eigenlijk moet u het locale lamsvlees moeten proberen! De schapen eten hier nogal zoutig gras in de baai van de Somme en dat levert blijkbaar een reeds voorgezouten bijzonder stukje vlees op!

Je wilt niet zover rijden, maar wel in een totaal andere wereld belanden? Dan is dit een prachtige bestemming. De zee ende baai van de Somme zijn in elk jaargetijde prachtig en voor eventuele "minder weer" dagen heeft u een binnenbad!