Frankrijk Vakantieparken Domaine de Provence Country Club L'isle sur Sorque

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Domaine de Provence Country Club / L'isle sur Sorque

Domaine de Provence Country Club

Golfvakantie Vakantiehuis met Zwembad Rolstoeltoegankelijk 
Plaats: L'isle sur Sorque (Provence & Côte d`Azur)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Provence, Frankrijk
Domaine de Provence Country Club
Vakantiehuizen

Domaine de Provence Country Club
Beschrijving

Dit luxe vakantiepark met twee type vakantiehuizen aan de golfbaan is gelegen in het hart van de Luberon, het beschermde natuurgebied van de Vaucluse en misschien wel het mooiste stukje Frankrijk! U bevindt zich echt op een toeristische toplocatie, zonder de daarbij behorende drukte! Aan de ene zijde de beroemde historische Pausenstad Avignon, waar zomers Europa's mooiste theater en muziekfestival wordt gehouden, een beetje verder door Nimes, Uzes en de Pont du Gard.

Op een uurtje rijden het genot van een dagje aan de Middellandse zee, aan de Côte d'Azur. Keert u 's avonds gewoon weer terug naar de rust en het natuurschoon van de Luberon. Want u hoeft niet echt ver op pad.

Op het park uw zwembad, tennisbanen en een 18 holes golfbaan met restaurant. Op 5 autominuten het dorp met alle faciliteiten (supermarkt, bank, toeristeninfo) en gezellige en uitgebreide horeca. De vijf mooiste dorpen van Frankrijk liggen dicht bij. Bezoek tenminste Gordes, de abdij van Sénanque en de bories woningen. Het roodgekleurde bosrijke bergmassief nodigt uit tot wandelen of huur een kano om de rivier de Sorgue te verkennen! Gezien de vele kersenbloesem en de milde temperaturen is het ook een prachtige voorjaarsbestemming. U dacht aan het najaar? Ook in de Luberon is dat de tijd van de druiven en de wijn. De Côtes de Luberon worden ingedeeld bij het Rhône gebied en produceert zowel (donker)rode (Syrah, grenache) wijn als rosé en witte. Het najaar is de een prachtige tijd om een of meerdere wijnhuizen te bezoeken!