Duitsland Huizen bij elkaar Eifel Comfort Obermehlen

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Duitsland Eifel Comfort / Obermehlen

Eifel Comfort

Aantal personen: Aantal personen: 11
Seniorentopper Rolstoeltoegankelijk Wintersport 
Plaats: Obermehlen (Eifel)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: 1
Regioinformatie:Eifel, Duitsland
Eifel Comfort
Vakantiehuizen

Eifel Comfort
Beschrijving

Eťn vakantiehuis, 3 vakantiewoningen. Zo gaat u met z'n allen en toch ook een beetje apart op vakantie. De oplossing voor uw familieweekend in deze tijd! Mooie, modern ingerichte appartementen, waar naast het milieu vooral aan uw comfort is gedacht! De D-ei-0135 is rolstoelaangepast. Met de rolstoel moet u vanuit de voordeur het terras op. Er is desgewenst een overeenkomst met het Rode Kruis in PrŁm voor thuisverpleging. Hulp bij aan- en uitkleden, douchen, verband verwisselen, maaltijden aan huis of samen koken en veel meer is mogelijk op aanvraag.

De appartementen in Obermehlen zijn zodanig geisoleerd, dat bijna geen extra warmte toegevoegd hoeft te worden. De warmte die nog nodig is wordt geleverd door een innovatieve warmtepomp mbv vloerverwarming. De zonnepanelen op het dak van de appartementen in Obermehlen compenseren meer dan het jaarlijkse verbruik. Om externe aanlevering zo veel mogelijk te verminderen, hebben wij in de appartementen ook een Tesla batterij geplaatst, om ook tijdens perioden zonder zonneschijn zelfvoorzienend te zijn. Voor het spoelen van de toiletten wordt regenwater gebruikt.

De wintersportgebieden van de Eifel, Wolfsschucht (sneeuwkanonnen) en Schwarzer Mann liggen slechts enkele minuten van uw vakantiehuis. Perfect voor de beginnende skiŽr en jonge gezinnen. U kunt gewoon ski's huren en desgewenst krijgt u zelfs les. Sleetje rijden blijft natuurlijk top! Het restaurant bij de Schwarzer Mann is het hele jaar geopend. Want het skigebied in de winter wordt zomers een walhalla voor de wandelaar. Bent u een vroege vogel dan kunt u reeŽn of vossen tegenkomen. En wandelt u richting Gondenbrett, kijk dan is of u de beverburcht kunt vinden!

Weleens gehoord van de Vulkaaneifel? In Wallenborn vind je nog een echte geyser, die pakweg ieder halfuur "uitbarst" met een straal water tot wel 4 meter hoog. De stad Prm met al z'n faciliteiten ligt op slecht 5 kilometer. Handig voor de boodschappen, maar Prm biedt ook een mooie basiliek, het museum, en de mogelijkheid van gezellig winkelen en uit eten (tegen een acceptabele prijs). Voor wie van treintjes houdt, is er op een kwartiertje rijden van onze huizen een gigantische miniatuurtreinbaan te vinden, Ars technica. Tevens is daar een tentoonstelling van allerhande zaken over de 2e wereldoorlog te vinden.