Frankrijk Vakantieparken Kerarno La Trinité sur Mer

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Kerarno / La Trinité sur Mer

Kerarno

Kidsfun Baby+ Vakantiehuis met Zwembad 
Plaats: La Trinité sur Mer (Bretagne)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Bretagne, Frankrijk
Kerarno
Vakantiehuizen

Kerarno
Beschrijving

Sympathiek familiepark ten oosten van Trinité sur Mer in de Golf van Morbihan. Nieuwe houten chalets op een groen terrein van 5ha met een prachtig zwembad met glijbanen en een peuterbad. Verder een multisport terrein, speeltoestellen, jeudeboulebaan en pingpongtafel. Er is een snackbar en broodjesservice en u kunt er fietsen huren.

Op slechts 10 minuten wandelen het 1e kindvriendelijke strand. Trinité sur Mer heeft een gezellige plezierhaven, waar het goed en gezellig eten is. In de Golf van Morbihan zijn alle vormen van watersport mogelijk. Gezien de baaien en eilanden is zeilen hier bijzonder populair. Bezoek het nabij gelgen schiereiland Quiberon met kasteel of bijv. met de veerboot naar Belle île!

U verblijft in het land van de Dolmen en de Menhirs, u bezoekt dan ook zeker Carnac. Verder zijn Auray en Vannes prachtige historische kuststeden en vindt u aan de golf van Morbihan prachtige zandstranden. Met of zonder kinderen is een bezoek aan kasteel van Pontivy een aanrader, maar ook Josselin is de moeite. Wat verder nog? De dierentuin van Pont Scorff, Pont Aven met z'n impressionistische werken van Gaughin en volop golfbanen!