• huur een vakantiehuis in kroatie
  • Karakterstiek KroatiŽ
  • Vakantiehuizen aan zee, met zwembad
Kroatie
Aanverwante pagina's: chaletparken Kroatie e.o.

Welkom in onze vakantiehuizen in Kroatie

Kroatie wordt als vakantieland steeds populairder. U vindt er bij OUT! Vakantiehuizen een brede keuze aan appartementen, vakantiewoningen, vakantiehuizen met zwembad en villa's aan zee. De vakantie-accommodaties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de gastvrije bevolking treedt de vakantieganger vol goede wil, vaak in goed Engels en/of Duits tegemoet. U huurt bij OUT! Vakantiehuizen in Kroatie, van Istrie tot ver in Dalmatie, een gecontroleerde vakantiewoning van een particuliere verhuurder tegen de particuliere prijs.

Moderne standaarden, ouderwets aantrekkelijk


Voor de schoonmaak, sleuteloverdracht en andere service ter plaatse (bijv. bij storingen) wordt vaak van van een professionele lokale beheersorganisatie gebruik maakt. Deze werkwijze heeft als prettige bijkomstigheid dat binnen de zeer diverse individuele vakantiehuizen in Kroatie, toch in zekere zin een gestandaardiseerde kwaliteit ontstaat.

Uniek landschap


Landschappelijk heeft Kroatie veel te bieden. Van een fraaie Adriatische kustlijn tot een zeg maar gerust ongerept binnenland, vaak behorend tot voor Europe unieke natuurparken en unieke highlights biedend zoals de wereldbroemde watervallen van Krka of Plitvice. En dat hebben wij het nog niet eens over de Plivice-meren, het nationaal park dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Als u een vakantiewoning bij OUT! Vakantiehuizen heeft geboekt dan komt u gegarandeerd tijd te kort om vanuit uw vakantiewoning alles te bekijken. Zeker als u ook nog van het zwembad van de villa wilt genieten. Alleen al het eilandenrijk in de Adriatische Zee voor de kust van Kroatie rechtvaardigt een vakantie. De website OutVakantiehuizen.nl staat vol bezoektips aan de mooiste ravijnen, grotten, baaien, strandjes enz..

Rijke cultuur


Maar Kroatie is meer dan natuur. Van Istrie tot Dalmatie vindt u bijzonder authentieke stadjes en dorpjes die een boeiende en rijke cultuur ademenen. Denk aan Cres, Dubrovnik, Split, Sibenik, Zadar, Mljet, Trogir.... Maar zo zuidelijke hoeft u het niet te zoeken. Het vlot bereikbare schiereiland Istrie, et Slovenie net onder Karinthie (Oostenrijk) gelegen biedt u in miniatuur al hetzelfde met een fraaie Adriatische kustlijn van het veelzijdige Rijeka tot het aantrekkelijke Pula.

Aantrekkelijke chaletcampings


De vakantiehuizen in Kroatie van OUT! Vakantiehuizen zijn geschikt voor gezinnen van alle leeftijden. Zoekt u echter het vertier van bijvoorbeeld een vakantiepark, bijv. voor vriendjes van de kinderen, dan atenderen wij u graag over de goed uitgeruste chaletparken in Kroatie die wij de afgelopen jaren een groeiende groep tevreden gasten mogen aanbieden.

Vakantiehuizen in Meer info


Advies nodig bij de keuze van een vakantiehuis in Kroatie? Bel, mail of chat met ons want wij selecteerden de vakantiehuizen in Kroatie persoonlijk en we hebben ze uitgeprobeerd! Onze ervaringen hebben wij zoveel mogelijk verwerkt op OutVakantiehuizen.nl. Onderaan de huisbschrijving van elk vakantiehuis in Kroatie vindt u een Google-kaartje met verwijzingen en meer informatie naar de bezienswaardigheden in de omgeving.

Reizen naar KroatiŽ: auto, vliegen of de autoslaaptrein?

Natuurlijk kunt u met uw eigen auto naar KroatiŽ. Zeker de reis naar IstriŽ is nog te overzien en de routes over de Alpen zijn zondermeer aantrekkelijk te noemen. Houdt u wel rekening met eventuele tunnel-files in het hoogseizoen!
Vliegen en dan een auto huren kan natuurlijk ook. De belangrijkste luchthavens van KroatiŽ zijn Zagreb, Split en Dubrovnik. Rechtstreekse vluchten vanaf Nederland vind u bij Transavia (Split) Easyjet, Croatia Airlines en KLM. Woont u niet al te ver van de Duitse grens kijk dan ook eens bij German Wings!
Maar het mooiste alternatief vinden wij dan toch de autoslaaptrein. In het hoogseizoen vertrekt de autoslaaptrein wekelijks vanaf station Den Bosch naar de stad Koper in SloveniŽ, direct aan de grens met KroatiŽ/IstriŽ. In Den Bosch rijdt u uw eigen auto op de trein en vanaf Koper bent u natuurlijk zo op uw bestemming in InstriŽ, of u begint uitgeslapen aan de mooie rit naar Kvarner of DalmatiŽ!

De vakantieregio's van KroatiŽ

Meer weten over de mooiste vakantieregio's in KroatiŽ die OUT! Vakantiehuizen u te bieden heeft? Kijk dan snel verder!
Istrie
De Kvarner
DalmatiŽ

Verdere interessante links

De autoslaaptrein reserveren!

-Advertentie-