• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Hekel aan je familie door de zomertijd;
Benieuwd naar onze vakantieparken Top 10?;
Reis de zomer tegemoet in Spanje.

Jaargang 14, nr.12 - 24 Mrt 2017

 

Die jongere, oudere broer toch

De huidige regeling van zomer- en wintertijd hanteren we vanaf 1977. Toen werd met name vanuit de gedachte om 's avonds met langer daglicht, energie te kunnen besparen, in het voorjaar de klok een uur vooruit gezet. Ook dit weekend is het weer zover. In de nacht van zaterdag 25 maart op zondag 26 maart, verzetten we de klok van 02.00 naar 03.00 uur. De regeling kent voor- en tegenstanders.

Neptijd
Veel mensen genieten straks weer van de 'langere dagen' maar er zijn ook mensen die er hun biologische klok niet aan kunnen laten wennen. Dat is op zich ook niet zo gek natuurlijk. We hanteren straks zeven maanden lang niet onze 'echte tijd'. We hebben een neptijd en dat is geen nepnieuws! Er is maar één manier om er aan te ontsnappen: bij OUT! Vakantiehuizen is het 'Altijd Vakantietijd!'

Jongere, oudere broer
Straks in oktober ontstaat er weer zo'n rare situatie. In 1977 ging het al mis. 's Nachts om 02.50 uur werd Henk geboren. Een kwartier later kwam tweelingbroer Frits er achteraan. Om 03.00 uur was de klok echter een uur teruggezet en zo was de jongere Frits in de geboorte-akte zomaar driekwartier ouder dan z'n oudere broer.

Ook nog z'n eigen opa
Het was de start van een bijzonder leven. Met nu, 40 jaar later, de verbluffende wending dat Frits zijn eigen opa is geworden... Hij ontmoette namelijk enkele jaren geleden samen met z'n vader -inmiddels weduwnaar- een moeder met haar jongvolwassen dochter. Frits viel voor de beslist niet onaantrekkelijke moeder en vader trad in het huwelijk met de knappe dochter. Al snel schonk de dochter een mooie zoon aan Frits' vader en Frits had er na 40 jaar eindelijk een écht jonger broertje bij!

Het manneke kwam graag bij z'n oma en haar man 'opa' Frits. 'Oma. Oma!'; riep het ventje op een gegeven moment verschrikt. 'Kijk's wat er met opa is gebeurd!'. Hij zag opa dubbel want opa Frits stond met z'n jongere, oudere tweelingboer Henk te praten. 'Kijk!'; sprak Henk: 'Daar komt je kleine broertje aan maar is het niet per definitie zo dat de opa van jouw broer ook jouw opa is?'. Nog voordat Frits de vraag op zich kon laten inwerken, concludeerde Henk: 'Dan ben jij je eigen opa!'.

Frits heeft z'n hele leven al een hekel aan Henk gehad. En aan de zomertijd. Toch zal hij net als u de klok dit weekend weer moeten verzetten. Met alle risico's van dien maar kop op: het is 'Altijd Vakantietijd!'

www.outvakantiehuizen.nl

Vakantieparken Top 10
Het zal geen verrassing zijn dat ook onder de boekers bij OUT! Vakantiehuizen, Frankrijk de populairste buitenlandse bestemming is.

Onder volwassen vakantiegangers is de particuliere Franse gîte dan het meest geliefd. Gezinnen met kinderen kiezen vaker voor een vakantiepark. Vooral wanneer een vakantiepark op een goed te overziene wijze de mogelijkheid biedt om kinderen in alle vrijheid met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes van de parkfaciliteiten (zwembad, sport-/speelveld, recreatieruimte enz.) gebruik te laten maken. Het is een oude wijsheid: als de kinderen zich vermaken, hebben de ouders ook vakantie.

Heeft u uw vakantiekeuze nog niet kunnen maken. Dan hebben wij 10 favoriete vakantieparken, voor zover deze in de Nederlandse en Vlaamse zomervakanties nog beschikbaarheid hebben, voor u op een rij gezet: Franse vakantieparken Top 10


[Nieuwe vakantiehuizen]

Nog sneller naar de zomertijd?
Gaat het u met slechts één uur vooruit nog lang niet snel genoeg richting zomertijd?

Dan staat deze comfortabele 4 persoons villa in het onbedorven, Andalusisch witte dorpje Albunuelas op u te wachten. Naar Nederlandse begrippen is de zomer er al begonnen hoor! Het buitenzwembad opent al met Pasen en u heeft er een prachtig uitzicht op de bergen van de Sierra Nevada. Vanuit het gezellige Albunuelas (horeca, winkeltjes) zit u met gem. 30 autominuten aan de kust of in het aantrekkelijke Granada met het wereldberoemde Moorse Alhambra-paleis.

Dit vakantiehuis biedt op de resterende voorjaars-/voorzomerweken 10% korting en er is nog hoogseizoenbeschikbaarheid op deze prachtige plek!

-Advertentie-