• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gÓte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Bijzonder authentiek vakantiehuisje Spanje;
Nieuwe 2018-prijzen grote vakantiehuizen;
Geen lastminutes op vakantieparken dit jaar.

Jaargang 14, nr.19 - 26 Mei 2017

 

Lelijk eendje of zwanejong?

Je hebt soms vakantiehuizen die er van buiten gewoon niet uit zien. Of ze laten zich op geen enkele manier fatsoenlijk fotograferen. Tja en in onze huidige, nogal visueel ingestelde samenleving, is een eerste indruk nu eenmaal allesbepalend voor een goede verhuur. Daarom hebben we in Spanje deze zomer nog een huisje leegstaan. Het is al eind mei, dus best wel zielig.

De hoogste tijd dus om dit lelijke eendje eens in deze nieuwsbrief op te nemen. Bekijk ook de binnenfoto's van deze sfeervol gerenoveerde vakantiewoning eens. En bedenk dan waar u bij boeking terecht komt: in een zeer oude wijnboerderij in een schitterende wijnstreek ten zuidwesten van Barcelona! Op slechts 15km van het strand van Sitges. Een charmant stadje, net als de naburige plaatsjes Valls en Vilafranca (wijnmuseum). Natuurlijk bezoekt u vanaf deze vakantieplek de Montserrat (klooster/berg

www.outvakantiehuizen.nl

-Advertentie-