• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Toeristisch huisdier Europees belast?
Zomerhuis met zwembad;
Nieuw vakantiepark Valkenburg.

Jaargang 14, nr.13 - 31 Mrt 2017

 

Voorkom extra huisdierkosten tijdens verblijf

Vanaf morgen wordt er binnen de gehele Europese Unie toeristenbelasting op huisdieren geheven. Met de opbrengsten wil de Europese Commissie binnen twee jaar de wetgeving ten aanzien van grensoverschrijdend huisdierverkeer, denk met name aan vaccinatiebeleid, in alle lidstaten uniformeren.

Uitzondering
Een uitzondering wordt gemaakt voor handelsreizigers en nieuw aangeschafte huisdieren die door de koper worden gehouden binnen de wettelijke zichttermijn. De gemiddelde toerist zal echter tot grote onvrede van dierliefhebbers en reisbranche, tot ongeveer 100 euro per week voor een huisdier aan extra belasting gaan betalen.

Betaal niet onnodig. Handel nu!
Om die forse meerkosten te besparen, biedt OUT! Vakantiehuizen u de mogelijkheid om kosteloos een verkoopcontract voor uw huisdier te laten opstellen. Wij zorgen er dan voor dat uw huisdier tijdens uw vakantie formeel binnen de zogenaamde zichttermijn, in het door u gehuurde vakantiehuis van de koper verblijft. Indien u het koopcontract tijdens verblijf, dus binnen de zichttermijn annuleert, kunt u uw huisdier zonder toeristenbelasting te betalen weer terug nemen naar huis.

Ontvang een juridisch getoetste oplossing
De contracten worden getoetst door de ANVR en bij afgifte is de ANVR-Garantieregeling van toepassing inclusief het recht op een behandeling van de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken in het onverhoopte geval dat u onenigheid met de koper over het retourrecht zou krijgen.

Om al onze boekers op tijd van een rechtsgeldig verkoopcontract te kunnen voorzien, ook in andere taalversies, hebben wij uiterlijk zaterdag 1 april 2017 per email de volgende informatie per meereizend huisdier van u nodig: 1. uw OUT!-klantnummer; 2. beschrijving van de uiterlijke kenmerken van uw huisdier; 3. ras van uw huisdier; 4. aanslagnummer gemeentelijke belasting (bij honden); 4. geboortedatum en naam van het dier; 6. de door u verlangde (reële) prijs.

Helaas kunnen wij u alleen behulpzaam zijn bij verblijven in één van onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Voor uw overige uitstapjes of vakanties adviseren wij u zo spoedig mogelijk contact met de betreffende reisorganisatie of aanbieder te zoeken.

www.outvakantiehuizen.nl

Zomerhuis met zwembad

Denkt u bij dit kopje dit weekend met uw boekenweekgeschenk van Herman Koch gratis reizend in de trein, aan een andere titel van deze schrijver? Wij denken aan onze F-AUV-0049!

Vanuit dit karaktervolle vakantiehuis op riant privé-terrein, heeft u niet alleen uitzicht op uw eigen zwembad maar ook op de Puy de Dôme!

Het vakantiehuis is heerlijk rustig gelegen op het platteland van de aantrekkelijke Auvergne. U zit er dus zeer centraal voor zeer diverse uitstapjes. Aan de andere kant: waarom zou u de regio intrekken met de wetenschap dat het huis pal aan natuurgebied 'Le Massif des Agriers' en letterlijk aan de lange-afstandwandelroute 'Grande Randonnee de Pays d'Eygurande' ligt? Met het zwembad, de speelhoek binnen en de WIFI krijgt u wellicht de kinderen toch niet mee!

De woning biedt plaats aan 5 personen en heeft nog hoogseizoenbeschikbaarheid.

Come in, find OUT!


[Nieuwe vakantiehuizen]

Nieuw vakantiepark Valkenburg

Op het unieke plekje van het geliefde, oude Schoonbron, onlangs geheel gerenoveerd en heropend als Résidence Valkenburg!

U kunt weer naar uw favoriete stekje in het fraaie heuvelland van Zuid-Limburg. Op slechts enkele kilometers van het unieke Valkenburg (Cauberg, kasteelruïne, mergelgrotten, mijnen, pretpark, thermen enz.).

Boek via OUT! Vakantiehuizen met ANVR-/SGR-garantie op dit leuke vakantiepark met zwembad een moderne, nieuwe bungalow of een betaalbare chalet!

-Advertentie-