Spanje Goede Vakantie-ideeën Granada, Alhambra! Granada

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Spanje Granada, Alhambra! / Granada

Granada, Alhambra!

Aantal personen: Aantal personen: 53
Vakantiehuis met Zwembad Privé zwembad Out! in the City 
Plaats: Granada (Andalucia)
Type: Goede Vakantie-ideeën
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Andalusië, Spanje
Granada, Alhambra!
Vakantiehuizen

Granada, Alhambra!
Beschrijving

Granada? Natuurlijk, dan kom je in de 1e plaats voor het Alhambra, het rode paleis! Het is eigenlijk niet 1 paleis een paleizencomplex, gebouwd door de Moren, bewoond door sultans, geniet van de 124 marmeren zuilen, de bloementuinen met hun waterpartijen en fonteinen. Breng ook een bezoek aan het fort Alcazaba, de torens bieden een prachtig uitzicht over de stad!
Je tickets kun het best tijdig online bestellen, ik zou zeggen gelijk na de reservering van je OUT! vakantiehuis. Het verkennen van het Alhambra kost je snel drie uur en wellicht is er daarna niet veel energie over voor de ontdekking van de rest van de stad... Dus misschien toch twee daguitstappen naar de stad! Wat verder nog? De wijk Albaicin met het El Banuelo en een van de Granada miradors, Mirador de San Nicola (zonsondergang voor de beste foto's!). Voor de flamenco dans bezoekt u de wijk Sacromonte, waarje de cuevas vindt, de troglodietenhuizen, grotwoningen, de voormalige zigeunerwijk. Voor de lezers van De Zeven Zusters, daar waar Tiggy haar roots terugvindt in het boek Maan!
. Wat verder nog, de kathedraal, de koninklijke kapel, picknicken in de tuin Carmen de los Martires, de basiliek van San Juan de Dios en het klooster van San Jeronimo!

De OUT! Vakantiehuizen vindt U stuk voor stuk prachtig gelegen in de omgeving van Granada, tot hoog in de Sierra Nevada!