Frankrijk Vakantieparken Lou Castel Casteljau

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Lou Castel / Casteljau

Lou Castel

Vakantiehuis met Zwembad Kidsfun 
Plaats: Casteljau (Ardeche)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Ardeche, Frankrijk
Lou Castel
Vakantiehuizen

Lou Castel
Beschrijving

In de ardèche, aan de rivier

Vakantiepark Lou Castel ligt heerlijk rustig op een schiereiland omringd door een rivier. De accomodaties liggen dichtbij een schitterend kasteel uit de 12e eeuw, waarin zich alle faciliteiten bevinden, in een prachtige natuurlijke omgeving. Om al het aantrekkelijke van de Ardèche te ontdekken.
Bij de bouw van het vakantiepark zijn Romeinse resten gevonden die mooi zijn geïntegreerd in het park. Zo is er een mooi openluchttheater dat weer wordt gebruikt voor het vermaak op het park.
Op het park kunt u gebruik maken van het zwembad en het kinderbad (beiden verwarmd vanaf 31 maart), een sportterrein, jeux-de-boules, 2 speeltuinen, tafeltennis, tafelvoetbal en gezelschapsspellen.


Op dit gezellige park wordt u gastvrij ontvangen. De recreatieteams bieden vermaak voor het hele gezin en speciaal voor de kinderen, waardoor u zich heerlijk kunt ontspannen en vrij voelen.
Van 31/03 t/m 28/04 en van 07/07 t/m 01/09 zijn er activiteiten programma's voor de kinderen, opgedeeld in leeftijdsgroepen en voor het hele gezin. Elk jaar ontstaan er weer vriendschappen tussen kinderen die elkaar op vakantie ontmoet hebben. De tienerclub van 14 t/m 17 jaar doen ook bovenstaande activiteiten, en hebben bovendien een Jet Set avond.


Voor de kleintjes is er een club voor 4 t/m 10 jaar. Ze doen samen spelletjes, schilderen, tekenen, creatieve spelletjes zoals "sprookjes uit de hele wereld", en ze bereiden samen een voorstelling voor, die aan het einde van de week wordt uitgevoerd. In totaal zijn er 20 uur aan activiteiten, verdeeld over halve dagen en een hele dag. De kinderclub van 11 t/m 13 jaar hebben een kennismakingsactiviteit bij aankomst, sportieve en creatieve activiteiten, een disco avond, en ook zij bereiden samen een voorstelling voor. De activiteiten duren 20 uur per week.

Voor het hele gezin is er de welkomsbijeenkomst op zondagavond, een cocktailavond, een wandeling door het natuurschoon van de regio, begeleid dooor een echte kenner, en 3 avonden per week een avondactiviteit, zoals het grote spel, de dansavond, cinema en het westernspectakel. Natuurlijk wordt er samen gekeken naar de voorstelling die de kinderen hebben voorbereid.

Van 31/03 t/m 28/04 en van 07/07 t/m 01/09 kunt u 's-middags en 's-avonds maaltijden afhalen, en s'ochtends zijn er verse broodjes. Verder heeft het park een lijst van gecertificeerde babysitters die u kunt inschakelen als u er zelf op uit wilt (het park voorziet u zelfs van uitgebreidde informatie over de regio). Bovendien is er een wasserette met strijkmogelijkheden.

De rustige omgeving met slechts het zingen van de krekels nodigt uit om lekker ontspannen een boek te gaan lezen. Maar er zijn tevens veel mogelijkheden tot uitstapjes. Bij het park zijn verschillende organisaties die sportieve activiteiten aanbieden, zoals kanoën, bergbeklimmen, speleologie, parapente, ezel- en paardrijden en begeleide wandelingen.
Er zijn in de directe omgeving talrijke bewegbijzerde paden, u kunt zwemmen en vissen (met visakte) in de Chassezac.

De zuidelijke Ardèche is de streek van de olijfboom, de wijngaarden en de kastanjebomen, de Gorges de l'Ardèche en de Gorges du Chassezac. U vindt er de natuurlijke brug Vallon Pont d'Arc en vele karakteristieke dorpjes: Les Vans, Naves, Banne, Balazuc en Thines. Bezoek ook de grotten van l'Aven d'Orgnac en van la Cocalière, de bamboetuin van Anduze en het natuurpark van de Monts d'Ardèche en de Cevennen.