Frankrijk Vakantieparken Les Vans Chambonas

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Les Vans / Chambonas

Les Vans

Vakantiehuis met Zwembad Kidsfun 
Plaats: Chambonas (Ardeche)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Ardeche, Frankrijk
Les Vans
Vakantiehuizen

Les Vans
Beschrijving

Tussen Ardèche en Cevennen een bosrijk vakantiepark

Chambonas, tussen de charme van de Cevennen en het milde klimaat van de Provence, vormt het uitgangspunt voor mooie wandelingen en excursies.
In een bosrijk park van 3 hectaren, vlakbij het mooie dorpje Les Vans, liggen geschakelde vakantiehuizen, verspreid in groepjes huizen van natuursteen, met terras tuinmeubels en parasol.
Op dit park kunt u gebruik maken van het sportterein, jeux-de-boules, de speeltuin voor de kinderen, tafeltennis en gezelschapspelletjes. Tevens heeft u een gemeenschappelijke barbecue, broodoven en kleine kruidentuin tot uw beschikking.


U kunt een babybed, -stoel en - bad lenen, geeft u dit aan bij uw reservering. Het park heeft een lijst van gecertificeerde babysitters die u kunt inschakelen als u er zelf op uit wilt.
Het park beschikt over een wasserette met strijkmogelijkheden.
Er is een ruimte waar u uitgebreide informatie kunt vinden over de toeristische mogelijkheden van de regio.

Er zijn talrijke zwemgelegenheden in de rivier (op 300 m afstand), verschillende bewegwijzerde wandeltochten, kano, kayak, speleologie, vissen, boogschieten, boomparcours, schermvliegen en bergbeklimmen.
Bezoek de grotten van l'Aven d'Orgnac en van la Cocalière, het zijde- en kastanjemuseum en de vele karakteristieke dorpjes.