Frankrijk Vakantieparken La Clé des Cimes Arèches-Beaufort

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk La Clé des Cimes / Arèches-Beaufort

La Clé des Cimes

Mountainbiken Wellness Vakantiehuis Wintersport 
Plaats: Arèches-Beaufort (Alpen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Alpen, Frankrijk
La Clé des Cimes
Vakantiehuizen

La Clé des Cimes
Beschrijving

Welkom in dit karakteristieke berg-/wintersportgebied Beaufortain. Zo'n 23km van het bekende Albertville, in het hart van de Savoie. Een kindvriendelijke zomer- en winter-familiebestemming.

Met het winterse micro-klimaat, een bijzonder sneeuwzeker skigebied (1080-2300m.), betaalbaar en open van medio december t/m medio april. Daarbuiten een paradijs voor wandelaars en mountaninbikers.

Waterliefhebber? De kano- en raftmogelijkheden zijn legio en op de meren wordt gezeild en gesurfd. De Franse Alpen! Hoe veelzijdig moet jouw vakantie zijn!?

In deze residentie (op 300m van de skiliften) met uitzicht op het authentieke Arêches-Beaufort biedt OUT! een vakantiewoningen in een zevental uitvoeringen.

De residentie zelf, biedt een binnenzwembad, wellness-faciliteiten, animatie, een skishop, brood- & banketbakker en een cateringservice.

Come in, find OUT!