Frankrijk Vakantieparken L'Altaviva Tignes 1800 Tignes

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk L'Altaviva Tignes 1800 / Tignes

L'Altaviva Tignes 1800

Wandelvakantie Mountainbiken Wellness Vakantiehuis 
Plaats: Tignes (Alpen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Alpen, Frankrijk
L'Altaviva Tignes 1800
Vakantiehuizen

L'Altaviva Tignes 1800
Beschrijving

OUT! Vakantiehuizen biedt je direct aan de piste een zevental appartementtypes voor 2-8 personen.

Waar je hier bent? In het populaire, top berg-/wintersportgebied Tignes Val d'Isère. Zo'n 80km oostelijk van het bekende Albertville, in de imponerende Alpen van de grensregio Frankrijk-Italië (Alpi Marittime/Gran Paradiso). Een kindvriendelijke zomer- en winter-familiebestemming.

Met het winterse micro-klimaat en de grote hoogte, een bijzonder sneeuwzeker skigebied (1550-3456m.). Daarbuiten een paradijs voor wandelaars en mountainbikers.

Waterliefhebber? De kano- en raftmogelijkheden zijn legio en op de meren wordt gezeild en gesurfd. De Franse Alpen! Hoe veelzijdig moet jouw vakantie zijn!? In huis vindt je een binnenzwembad, wellness-faciliteiten, een skishop, animatie en services zoals textielreiniging en catering. Tegen betaling: overdekte parking (prijsindicatie 2024: EUR 75/week)