Frankrijk Wintersport presentatie Skiën in Les 2 Alpes Les 2 Alpes

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Skiën in Les 2 Alpes / Les 2 Alpes

Skiën in Les 2 Alpes

Vakantiehuis met Zwembad Wellness Vakantiehuis Wandelvakantie 
Plaats: Les 2 Alpes (Alpen)
Type: Wintersport presentatie
Huisdier: 1
Regioinformatie:Alpen, Frankrijk
Skiën in Les 2 Alpes
Vakantiehuizen

Skiën in Les 2 Alpes
Beschrijving

Het skigebied Les 2 Alpes is 's winters een behoorlijke Nederlandse enclave. Samen met de Britten en de Fransen wordt hier menig après ski feestje gevierd, met bijna Oostenrijkse taferelen! Maar daar komt u natuurlijk niet voor! Het skigebied aan de oostzijde kent een behoorlijk hoogteverschil van het dorp Les Deux Alpes op pakweg 1200 m. tot de glecher op 3560m. De Jandri lift brengt je helemaal naar boven. Volop sneeuwzekere kilometers dus, ook vroeg in het seizoen, denk aan bijv., de Kerst of juist laat, want op de gletscher kan je zelfs in de zomer skiën... Voldoende mogelijkheden voor off-piste skiën, maar het gevoel van echt tochten maken wil er in dit compacte, voerzichtelijke gebied niet echt inkomen. Aan de westzijde van het dorp zijn de pistes lieflijker, makkelijker, meer geschikt voor beginners en jeugd, en ze liggen meer in de zon. Een bijkomend voordeel van het skigebied Les 2 Alpes is dat het prijsniveau hier niet zo hoog ligt, dat geldt zowel voor winkels, restaurants als de skipassen (Check eerst in bij onze accommodaties en vraag om de kortingsmogelijkheden voor zowel uw skihuur als skipassen!).

Onze residence in Les Deux Alpes ligt aan de voet van de skilift aan de westzijde, waar het met kinderen en beginners goed toeven is op de skihellingen in de zon. Gevorderde skiërs nemen de navette (bus) naar de voet van die andere Alp, en pakken desgewenst de Jandri tot helemaal bovenop de gletscher.

Ook in de residence is het goed toeven. Zo maakt u gratis gebruik van het verwarmde binnen/buiten zwembad, de sauna en het stoombad. Wat is er fijner dan dat na een dagje actief in de buitenlucht. In de residence ook volop animatie voor de kinderen, met twee recreatieruimtes. Babysit/opvang (tot 18 maanden) is alleen op aanvraag/reservering mogelijk. De ontvangstruimte is tevens lounch/bar met een gezellige openhaard en een poolbiljart. Op aanvraag/reservering is desgewenst ook overdekt parkeren (70,- euro per week) en elektrisch opladen mogelijk. In de prachtige moderne appartementen kunt u natuurlijk zelf koken, maar er is mogelijkheid voor ontbijt, catering, broodjesservice, etc.