Vakantiehuizen huren in Belgisch Limburg

Met natuurlijk hart Nationaal Park Hoge Kempen

Belgisch Limburg

Belgisch Limburg is een fraaie vakantiebestemming in Vlaanderen. U vindt deze streek ten zuiden van de Nedelandse provincie Noord-Brabant (Kempen) en westelijk van Nederlands Limburg. Het groende hart wordt uiteraard gevormd door Nationaalpark Hoge Kempen.

Nationaalpark Hoge Kempen

Het mooie, glooiende landschap van bos en heide van Naionaalpark Hoge Kempen is een eldorado voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers/MTB'ers. Ook vindt U er enkele fraai gesitueerde golfbanen. Voor de variatie bezoekt U natuurlijk authentieke plaatsjes als Hasselt en Mechelen.

Zeer gevarieerde toeristische mogelijkheden

Maar Belgisch Limburg biedt meer dan bovengenoemde algemeenheden. Deze vakantieregio is rijkelijk gafaciliteerd. Denk aan indoorpark Plopsaland te Hasselt, indoor wintersortcentrum Snowvalley te Peer of het racecircuit te Zolder. De regio kent aantrekkelijke zwem-/surfplassen zoals bij Kelchterhoef nabij Houthalen.

Vakantiehuizen in Belgisch Limburg zoekt en boekt U op www.out.travel

Zoek en boek daarom snel een geinspecteerd OUT! -vakantiehuis in Belgisch Limburg. Deze website biedt U handige mogelijkheden zoals de selectie op vakantie thema. Denk aan het huren van een vakantiehuis in Vlaanderen voor senioren, voor een wellness vakantie, vakantiehuizen geschikt of aangepast voor gebruikers van een rolstoel enz.. Op de pagina met onze Specials vind U op rubriek gesorteerd (vakantiehuizen voor gezinnen met kinderen; vakantiewoningen voor senioren; wellness vakantiehuizen; zorgaccommodaties; budgetaccommodaties; luxe vakantievilla's enz.) een aantal interessante vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Vergeet Uw vakantievoordeel niet en kijk ook eens onder onze aanbiedingen buiten de zomervakantie of wintersportvakantie in bijvoorbeeld de herfstvakantie kerstvakantie, de krokus- en voorjaarvakantie, met Carnaval, met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Vlaanderen kent in Belgisch Limburg in de meivakantie vaak aantrekkelijke korting. En vergeet de lastminutes in Belgie niet. In samenwerking met Weeronline presenteren we de actuele weersverwachting bij Uw Belgisch vakantiehuis in de Vlaamse vakantiestreek Belgisch Limburg. Ook op de OUT!-vakantiehuizen in Belgisch Limburg geniet U van de zekerheden van ANVR en SGR. OUT! Vakantiehuizen biedt U in Vlaamse vakantiewoningen, appartementen, groepsaccommodaties, chalets, villa's maar ook vakantieparken en bungalowparken, mobilhomes en caravans. Met of zonder zwembad en in een omgeving met volop mogelijkheden (wandelen, fietsen/mountainbiken, outdoor enz.). Voor met z'n tweetjes, het gehele gezin of de hele familie of de hele groep van vrienden en collega's om bijvoorbeeld te vergaderen eventueel inclusief catering. Zie onze verhuurdersinformatie als U een vakantiehuis in Belgisch Limburg wilt verhuren. In dit deel van Vlaanderen biedt OUT! U o.a. vakantiehuizen in Ophoven-Kinrooi en Zutendaal.

Vakantiegids

U ziet ons aanbod aan vakantiehuizen liever op papier? Dan hebben wij voor U onze vakantiegids met een selektie van 10 jaar OUT! Vakantiehuizen:


Vakantiehuizen op andere vakantiebestemmingen

In Belgie, Vlaanderen vind U OUT! Vakantiehuizen o.a. in de Hoge Kempen van Belgisch Limburg. Het totaal aanbod van OUT! Vakantiehuizen in Nederland, Belgie (Vlaanderen, Ardennen), Duitsland, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Spanje, Portugal, Spanje, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Kroatie, Noorwegen, Zweden en Groot Brittannie zoekt & boekt U via onze homepage www.out.travel of via het menu links of bovenaan deze pagina (Gasten/Bestemmingen).

Laten we contact houden!