• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gÓte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Kuren bij dokter Out! en gelukkig worden van Fikkie;
Nieuwe vakantiewoningen Le Marche, ItaliŽ;
Aangepaste woning Oostenrijk.


Jaargang 16, nr.8 - 22 Feb 2019

 
Gezondheidsmagazine

Zo zou je deze nieuwsbrief eigenlijk ook wel kunnen noemen. We hebben het in de afgelopen week allemaal in de krant kunnen lezen. Voor een goede gezondheid ga je naar dokter Out! Voor een spiritueel volmaakt leven, ga je samen met Fikkie.


Het is nu wetenschappelijk aangetoond, zou je kunnen zeggen. Volgens onderzoekers van de universiteiten van Groningen en Tilburg, is vakantie goed voor jouw gezondheid:
-een vakantie verlaagt de kans op ziek worden;
-een vakantie verkleint het risico op hart- en vaatziekten, hartaanvallen en vroegtijdig overlijden;
-mensen worden gelukkiger van ervaringen dan van materiŽle aankopen;
-vakantie vervult fundamentele behoeften.

Dat sommige mensen last hebben van de zogenaamde 'vrijetijdsziekte' doet volgens de wetenschappers niet af aan genoemde voordelen. Dat mensen in de rust van de eerste vrije tijd/eerste vakantiedagen, ziek worden, zou juist het gevolg zijn van een te hoog dagelijks stressnivo. En daar is vakantie weer een uitstekende remedie tegen.

Op vakantie met jouw hond?
Waarom Fikkie dan mee moet naar de huisdiervriendelijke vakantiewoningen van OUT! Vakantiehuizen? Omdat diverse media deze week een interessant artikel publiceerden over hoe onze viervoeters ons het perfecte voorbeeld geven van hoe we gelukkig kunnen zijn in het moment. Onbelast met bijgedachten, zorgen enz. en vervult van onvoorwaardelijke liefde!


www.outvakantiehuizen.nl
Nieuwe vakantiehuizen (met zwembad) Le Marche

Naar 'Het Geheim van ItaliŽ'? Het 'Nieuwe Toscane'? Zichtbaar groener, wat minder heet, 's nachts wat koeler en zoals het een goed bewaard geheim betaamt: (nog) niet door het massatoerisme overlopen.


Waar we het over hebben? Le Marche! De Marken. Met de mooie kustlijn (Adriatische Zee) van het natuurpark onder hoofdstad Ancona, van middeleeuwse stadjes als San Leo en Urbino, gewoon 'in gebruik'. Prachtig authentiek en bij wijze van spreken nog minder toeristisch dan ons eigen Valkenburg. Hoge, uitgestrekte heuvels (Apennijnen-uitlopers) met mooie diepe kloven (Furlo-kloof!).

Natuurlijk kun je de Marken ontdekken vanuit onze vakantiehuizen in Toscane en UmbriŽ zoals je ook andersom vanuit de Marken toppers als Florence, Siena of bijv. Arezzo kunt ontdekken. Gelet op het karakter van de secundaire wegen en de daardoor langere Italiaanse kilometer, is er echter iets voor te zeggen om Toscane/UmbriŽ te verkennen tijdens een vakantie in bijv. de meer westelijke regio van Pisa.

Le Marche beleef je dan vanuit onze vakantiehuizen met de IT-MAR-codes! Deze week namen wij twee schitterende, nieuwe woningen op in ons assortiment. Een riante 6p. benedenwoning en een wat knussere 4-6p. bovenwoning. Met gemeenschappelijk zwembad. Boek je beide woningen samen dan heb je een prachtige en verrassend betaalbare 12-persoons villa (5 slaapkamers) met privť-zwembad.

Je zit daar in Montelabbate. Vlak onder het bezienswaardige ministaatje San Marino, de 'oudste republiek ter wereld' dus niet zo gek dat ze daar inmiddels wťl weten wat massatoerisme is! Kennelijk voor veel mensen toch een 'place to be'! Dat zal toch niet aan al die (nep)wapenwinkels liggen?? Come in, find (your) OUT!(door gadget)...

Aangepaste woning Oostenrijk

Nťt te laat aan dat vakantiemedicijn begonnen? De pech van een resistent lichaam? Een preventief kuurtje bij dokter Out! heeft zo bekeken, geen zin meer? Dat betekent natuurlijk niet dat je zou moeten afzien van een leuke vakantie. Sterker: misschien verdien je het wel als geen ander en is dit Oostenrijkse vakantiehuis wel wat voor jou!

Je vindt deze gelijkvloerse, 4-persoons benedenwoning in de vlot bereikbare Montafon. Het mooie gedeelte van Vorarlberg ten zuidoosten van de Bodensee, tegen de grens van Liechtenstein en Zwitserland. Aan de voet van de indrukwekkende Silvretta Hochalpenstrasse.

De vakantiewoning is mindermobielgeschikt en anti-allergie ingericht. Een centraal afzuigsysteem houdt de woning voor de carapatient extra stofvrij!

Klik hier voor een uitgebreide presentatie in woord en beeld en online boeken met Anvr-/Sgr-garantie.

Nieuwsbriefarchief