• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Quiz: Wat is de stad van de Borrelnoten?
Place to be-vakantiepark Ardennen;
Kasteelvakantie Frankrijk.

Jaargang 16, nr.20 - 14 Jun 2019

 
Wat is de stad van de borrelnoten?

Weet jij het? Is dat Koog aan de Zaan? Daar vind je de (geschiedenis van de) nootjesfabriek van de bedenkers van de 'Borrelnootjes', de doopsgezinde familie Duyvis. Of is het Utrecht? De vestigingsplaats van Pepsico, het notabene alcoholvrije moederbedrijf van Duyvis Borrelnootjes. Volgens OUT! Vakantiehuizen is het Dinant in de Belgische Ardennen. En het antwoord op de vraag of die conclusie al dan niet alcoholvrij getrokken is, laten we aan jou!

Allereerst even waarom wij vandaag over Dinant schrijven. Dat is namelijk the place to be als je in de Ardennen vakantie wil vieren, Kijk maar naar de presentatie van de fantastische aanbiedingen van ons nieuwe Ardense vakantiepark 2019, elders in deze nieuwsbrief.

Dinant. Gelegen in een daar smalle, in de stijle rotsen uitgeslepen Maasvallei. Een sfeervolle, gezellige horecastad met de impossante citadel als eye catcher. En dan is er de Abdij van Dinant. De katholieke broeders aldaar hebben wel wat gemeen met de protestante familie Duyvis 'altijd op zoek of er ergens nog een fuif is'. Kennen we de Abdij van Dinant immers niet allemaal als de Abdij van Leffe? Leffe! Misschien wel het meest bekend Belgische speciaalbier...

Jaja, het zijn vrolijke snuiters daar in Dinant. Het zal daarom ook geen toeval zijn dat het de geboorteplaats is van Adolphe Sax. Je raadt het al: de uitvinder van de saxofoon!

Nou en wat krijg je als je tussendoor heerlijk nippend aan de Leffe, saxofoon gaat spelen? Juist! Steeds meer borrelnootjes! En zodra 'er een fuif is'... Come in, find OUT!


www.outvakantiehuizen.nl
Place To Be Ardennen

Kayakken bovengronds of ondergronds. Klimmen, abseilen, speleologie, fietsen/MTB'en, wandelen, shoppen, terrasjes pikken, speciaalbierbrouwerijen bezoeken, lekker eten, rondvaart over de Maas of met de stoomtrein door de vallei en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het kan allemaal en nog véél meer op dat heerlijke stukje 'buitenland' vlakbij: de Belgische Ardennen. Het kan vanaf dit fraai gelegen nieuwe OUT!-vakantiepark 2019 in de buurt van het aantrekkelijke Dinant tenminste... als je van dat geweldige panoramaterras van jouw chalet kunt afkomen. Of uit dat heerlijke binnenzwembad. Of de kinderen uit de in-/outdoorspeeltuin krijgt. Jij geen Franse Beekse Bergen-fratsen uithaalt in het Wildpark van Han-sur-Lesse...

Nieuwsgierig? Nog niet zo gek hé, een lekkere dichtbijvakantie! Niet alleen lage reiskosten: nu hoogseizoenkortingen tot wel 25%. Chalets voor 2 t/m 8 personen. Via OUT! natuurlijk met Anvr-/Sgr-garantie. Huisdieren welkom!

Vakantie bij Nederlanders op een Frans kasteel?

Ze zijn echt niet allemaal zo als op TV. Niets ten nadele van de TV-kasteelheren hoor, daar is niets mis mee. Maar met dit kasteel zéker niet...

...stammend uit de 12e eeuw, herbouwd in de 17e eeuw, onlangs gerenoveerd. In de Ardéche, nabij o.a. het riviertje de Doux met diverse leuke strandjes en het typisch Ardéchoise stadje Lamastra.

De kasteelappartementen en gîtes (voor 4-8 personen) op het terrein, delen een fraai zwembad, een groot, kindvriendelijk buitenterrein en een fijne recreatie- en wellnessruimte.

Klik hiervoor een uigebreide beschijving van elke vakantiewoning, het complete landgoed en de bijzonder aantrekkelijke omgeving. Deelnemer aan de OUT!-bonusaktie: acceptant van jouw spaartegoed en tot 35 euro nieuw saldo! Come in, find OUT! (Anvr/Sgr).

Nieuwsbriefarchief