• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gÓte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
50% Korting op online groepsspellen;
Extra vakantiehuizen daar waar het weer mag;
Investeer (voordelig) in thuis(blijven).


Jaargang 17, nr.10 - 15 Mei 2020

 
Online Quarantaine Bingo voor groepen

Ja en nog steeds zitten we in de Intelligente Lockdown, beste vakantievrienden. Bij OUT! Vakantiehuizen werken we nog thuis maar veel erger: onze groepen zitten ook thuis! Daar hebben wij deze week iets aan willen doen. Want zoals Black & Decker de klant niet per se boortjes wil verkopen maar vooral gaatjes wil bieden, verhuren wij geen stenen met een overkapping maar.... bieden wij Quality Time! En dat kunnen we ook bij jouw thuis. Met jouw hele groep! BOA-proof want die 400 euro boete per persoon zien wij jullie liever volgend jaar weer bij ons uitgeven.


50% KORTING OP DEZE ONLINE SPELLEN

Onze partner Didgames, specialist op het gebied van betaalbare groepsspellen, heeft van de quarantaine een deugd gemaakt. Het bedrijf heeft een aantal leuke 'digitale uitjes' en 'online quarantaine spellen' ontwikkeld.

Er zijn momenteel 6, desgewenst zelfs te personaliseren categorieŽn van uitjes, voor kleine en grote groepen. Denk aan Escapespellen, diverse Pubquizzen, Levend Cluedo, diverse (Muziek)Bingo's en spellen als het Skype Spel, Lies are Lies en Crazy 88.

Bezoek de website van Didgames en ontvang met de kortingscode 'outvakantiehuizen' 50% KORTING bij aankoop van ťťn of meerdere spellen. Veel plezier! Met z'n allen alleen thuis is hartstikke leuk! Come in, find OUT!


www.outvakantiehuizen.nl
Is er straks genoeg vakantie voor iedereen?

Hoe graag we ook willen, de kans is groot dat wij deze zomer niet overal naar toe kunnen op vakantie. Dit betekent dat veel mensen in het eigen (vrijgegeven buiten)land zullen blijven. Ook is het te verwachten dat vakantielanden om economische redenen een vakantie in eigen land zullen stimuleren. Tja, dan kan het wel 's druk worden. Tijd voor actie dus!

Extra vakantiewoningen in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Oostenrijk en KroatiŽ

Vooruitlopend op 'groen licht' heeft OUT! Vakantiehuizen de afgelopen tijd voor de Nederlander en Belg veel extra vakantiehuizen in eigen land geselecteerd.

Ook in het veilige KroatiŽ hebben wij ons aanbod flink kunnen uitbreiden.

En dan hebben wij nog Duitsland en Oostenrijk. Deze landen staan te popelen om jou weer te ontvangen. Met de extra vakantiehuizen zijn wij er klaar voor.

Natuurlijk volgen wij ook nauwgezet de ontwikkelingen op onze overige bestemmingen en houden wij jou op de hoogte!

Blijf je toch liever thuis dit jaar?

OUT! Vakantiehuizen helpt jou graag om er thuis het beste van te maken. Bijvoorbeeld met dit unieke drie-in-ťťn tuin-/terras-sieraad. Bepaal zelf wat het is: vuur-/vijverschaal, buitentafel of robuuste designbarbecue!

2020 bracht veel angst, leed en verdriet. Aan de andere kant voelden wij ook veel saamhorigheid in onze samenleving. Is dit symbool van gezellig samenzijn geen waardevolle herinnering aan dit bijzondere jaar waarin je niet op vakantie kon? Je helpt er ons en onze verhuurders ook nog eens mee: deze barbecues uit de Pleisures-lijn van OUT! Vakantiehuizen waren bedoeld voor onze vakantiehuizen maar daar is een luxe-investering even niet aan de orde helaas...

Wordt 2020 toch nog gezellig en smaakvol? Come in, find OUT! Stop jouw vakantiegeld in zo'n unieke barbecue/vuurschaal. Vraag aan OUT! de kortingscode voor jou als nieuwsbrieflezer en ontvang 5% korting op het complete assortiment van onze partner Co-Fire uit Veghel.


Nieuwsbriefarchief