• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gÓte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

Inhoud van dit nummer:
-Waarom juist in 2022 toeristische highlights bezoeken?
-Tip: Toscane;
-Speciale selectie vakantiehuizen.


Jaargang 19, nr.5 - 16 Dec 2022

 


Kun je nu nog de verleiding van een zomervakantie in het Italiaanse Toscane weerstaan? Met in 2022 nog wťl plek op dat karakteristieke terrasje met uitzicht op de scheve Toren van Pisa en een espresso voor.. 1 euro. Over ouderwets gesproken! Vergeet ook niet de toren quasi terug te duwen om daar dan nog even zo'n klassieke grapfoto van te laten maken. Toch niemand die dat nu ziet joh. Of doe je een serieus rondje kunststeden? Pisa, Lucca, Florence, Siena, Grosseto, Volterra. 'Grote namen', highlights van wereldklasse maar ervaar vooral in 2022 dat het maar plaatsjes zijn die qua inwonertal meestal bij lange na niet het nivo van een Nederlandse provinciestad halen. Dat is ontspannen reizen!
Het ommuurde middeleeuwse San Gimignano kan dan al eeuwenlang een Manhattan skyline met maar liefst 14 familietorens hebben, er wonen nog geen achtduizend mensen...

Wat een Antonio Picco-ansichtkaartlandschap!
Toscane bezoek je dus zeker vanwege de unieke steden, stuk voor stuk in prachtige, middeleeuwse stijl. De in tufsteen opgetrokken 'rotsstadjes' Pitigliano en Sorano zijn bovendien op een unieke manier geÔntegreeerd met het landschap. Een nostalgisch ansichtkaartlandschap a la Anton Pieck maar dan Italiaanser dan Italiaans. Zelfs zonder de tuktuks, scooters en Fiatjes 500. Van een gevarieerde Middellandse Zee-kust met bijv. een uitgestrekte Maremma en de ruige baaien van Monte Argentario, via glooiend landschap van pijnboombossen, zonnebloemvelden en wijn-/olijfgaarden, tot de bijna 1.800 meter hoge Monte Amiata in het binnenland. Op de (zuidelijke) kustroute van de Monte Argentario kunnen er zo adembenemende opnamen voor het TV-programma De Gevaarlijkste Wegen worden gemaakt. Nabij de Monte Amiata, vind je de thermen en watervallen, de Cascate del Molino van Saturnia. Middenin de natuur en vrij toegankelijk. Je weg vervolgend in noordelijke richting, kom je in de Chiantistreek, bekend van de rode wijn in de bolle fles met het rieten kruikje. Wijndrinken en verkeer gaan niet samen, we rijden dus niet verder en presenteren jou daarom graag een leuke selectie van beschikbare vakantiewoningen in het prachtige Toscane. Come in, find OUT!


Nieuwsbriefarchief