• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Guilty Pleasure-vakantiehuizen;
Vuurwerkluwe vakantiehuizen;
Vissen voor gamers en échte kerels.


Jaargang 16, nr.25 - 4 Okt 2019

 
Op dierendag de gehaktmolen in

4 oktober. We vieren Dierendag! Of kan dat tegenwoordig niet meer? Wat is dierendag voor de koe als ze gemalen het high tea dierendaggebakje voor Fikkie ingaat? Het leven is zo complex tegenwoordig...

Eigenlijk mogen wij onze nieuwsbrieflezers al niet meer aanspreken met dames en heren of jongens en meisjes. Het is immers niet relevant. Maar kunnen wij dan nog wel aandacht besteden aan vaderdag of moederdag? Op papier is een gezellige houtkachel zoals deze in één van onze OUT!-vakantiehuizen CO2-neutraal. Maar die kachel pompt wel in een paar uur een wolk CO2 de lucht in die over een periode van tientallen jaren is opgenomen. Dan heb je er ter plaatse eerlijk gezegd niet zo veel aan dat die vuurtjestoker, al heeft'ie biologische ouders, zogenaamd aan het 'compenseren' is. En dan 'vieren' we straks weer Sinterklaas terwijl die oude Piet na jarenlange trouwe dienst op straat is gezet. In een tijd dat we notabene allemaal langer moeten doorwerken. Moeten wij nog wel visvakantiehuizen willen aanbieden? Wel? Omdat het gezonder dan gamen of biefstuketen is? Niet? Vanwege het scherpe haakje?

Het is complex allemaal. Vermoeiend ook, niet meer ontspannend. Wat leefden we vroeger toch lekker zorgeloos! Zorgeloos als in de vakantie! En als we dat nu eens met z'n allen afspreken. We pakken op tijd onze vakantie, zetten dan alle meningsverschillen even opzij en gaan dan lekker genieten van letterlijk onze guilty pleasures. Met mate, alleen nog in de vakantie! Alleen nog bij OutVakantiehuizen.nl. Met maten in zo'n lekker groot OUT!-vakantiehuis!

Straks in herfst en winter lekker voor de openhaard of houtkachel, buiten een hengeltje uitgooien, de barbecue aan. In de vakantie mag het. Afgesproken?
Mooi! Gaan we thuis wel 'compenseren'...


www.outvakantiehuizen.nl
Liever dat dan hondengebak

Weet je wat je hond veel liever heeft dan op dierendag een hondentaartje? Straks een rustige jaarwisseling! Gelukkig zijn er de vuurwerkluwe vakantiehuizen van OUT!

Vorig jaar hadden we er veel te weinig maar daar hebben we wat aan gedaan. Er zitten er nog aardig wat in de pijplijn. Hou de site in de gaten en leg snel vast wat je leuk vindt want op is op. Fijne jaarwisseling!

Come in, find OUT! (Anvr/Sgr)

Vissen voor gamers of échte kerels...

Och, gaan we in dit laatste stukje van deze week toch nog in de fout. 'Echte kerels' is niet de goede term. We bedoelen stoere mensen en stoerheid is natuurlijk genderneutraal. Gamers zijn van huis uit natuurlijk miet... uh, miender stoere mensen.

Voor als die 'minder stoere mensen' eens willen vissen, hebben wij dit grote Ardense visvakantiehuis waarin ze met lotgenoten tegen een therapeutisch lage prijs, op een gecontroleerde wijze kennis kunnen maken met de hengelsport. In de grote tuin van deze 14p. Ardense groepsaccommodatie ligt namelijk een eigen visvijver waarin de beheerder op verzoek precies het aantal en soort vissen uitzet als gewenst. Geen verrassingen.

Stoere mensen daarentegen gaan natuurlijk onverschrokken de natuur in. Bij voorkeur te paard en met ontbloot bovenlijf. Niet alleen met een hengel maar ook met een schepnet, meetlint en bagageweger. Je moet die monsters natuurlijk wel uit het water kunnen krijgen en kunnen meten en wegen. Tip van de 'gamer': gebruik je mobiele telefoon (Nokia 6110 of nieuwer) om een foto van de vangst te maken. Dat is een goeie. We leven in een maatschappij van beelden nietwaar? Wie zegt een meerval van 75kg nog iets? Men wil tegenwoordig die grote bek (zien)!

Suggestie van een stoere visstek? Wat dacht je van Ierland? Come in, find OUT! (Anvr/Sgr)

Nieuwsbriefarchief