• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Robuust nieuw chalet Drôme Provençale;
Nieuwe 8-persoons boerderij Brabant;
Zonnige Krokus-/Carnavalsvakantie Canarische Eilanden?

Jaargang 14, nr.33 - 8 Dec 2017

 
Nu ook heerlijke Noga bij OUT! Vakantiehuizen

Ook deze week hebben wij weer een geweldige nieuwe vakantiestek aan onze website toegevoegd. Dit keer een fraai gelegen, robuust 4-6p. chalet in de streek van Noga-/Nougatstad Montélimar en kunstenaarsplaatsje Dieulefit. De Drôme Provençale en dé lavendelstreek van Frankrijk. Come in, find OUT!

De regio is de bakermat van de Noga. Of 'Nougat' op z'n Frans. Een lekkernij van streekprodukten zoals honing en Povençaalse amandelen. Maar met alleen de ingrediënten ben je er niet. Krijg het maar 's verzonnen en gemaakt. Daar is toch een flink portie kunstzinnigheid en ambachtswerk voor nodig. Laten dat nu juist nog enkele kenmerken van de streek zijn.

Je ziet het terug in het leuke toeristenplaatsje Dieulefit op een steenworp van onze nieuwe chalet. Aan de eeuwenoude straatjes van dit kunstenaarsstadje zijn zo'n 40 pottenbakkers en keramiekateliers gevestigd!

Het chalet zelf, ligt op een kleinschalig vakantieparkje. Aan een intiem meertje voor zwemmen, spelevaren en vissen. Voor het geval u bang voor die vissen bent: er is ook een zwembad. Voor vissers die bang voor zwemmers zijn, stromen er drie prachtige riviertjes (Jabron, Roubion, Diois, ja inderdaad met van die leuke rotsen/rotsbogen) rondom Dieulefit.

Voor de kinderen is er meer dan voldoende vermaak (speeltuin, pingpong enz.) en wordt er veel (vaak met/in de natuur) georganiseerd. De volwassenen hebben de beschikking over sauna's en jacuzzi's, die buiten in een oud eikenbos (truffels!) zijn gerealiseerd.

Nou, bergschoenen mee, fietsen op de auto en niets staat een topvakantie in de Drôme meer in de weg. Niet vergeten te boeken!

Fijne vakantie!

www.outvakantiehuizen.nl
Liever Brabantse Zult?

U bent niet zo'n zoetekauw? Wat eten en drinken betreft, blijft u net als in de vakantie liever wat dichter bij huis? Dat weten we wel! Daarom hebben we voor 2018 ook nog een mooie Brabantse vakantieboerderij geselecteerd. Voor 8 personen (4 slaapkamers). Hoeft u ook niet zonder de familie. Die kan gewoon mee.

De grote en gezellige woonkeuken inspireert voor een stevige boerenpot. En dan in de enorme woonkamer met z'n allen aan een gezellig bordspel of een kaartje leggen? Hoeft niet hoor. Het is ook heerlijk uitbuiken voor de grote openhaard.

De regio heeft veel te bieden: Aquabest, DippieDoe, Efteling, Loonse en Drunense Duinen, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg enz. enz..
Come in, find OUT!

Op naar Kerst, wintersport, Carnaval?

Of juist niet? Zonnen in plaats van hossen?

Sinterklaas is enkele dagen geleden uitgecheckt en weer onderweg naar Spanje. We maken ons op voor de Kerst en voor we er erg in hebben, zitten we al weer middenin de wintersport- en Carnavalstijd. Wat zegt u? U moet er niet aan denken? Voor u geen polonaise in het café of voor de skilift? Komt dat even goed uit! Dan hebben we een tip voor u.

Bijtanken onder de overwinterzon op de Canarische Eilanden
Is eigenlijk Spanje maar feitelijk natuurlijk Afrika! Je zit er praktisch voor de kust van de westelijke Sahara. Kortom een lekker warme plek om even die kwakkelende maar toch gure winter te ontvluchten. En de polonaises...

Op deze webpagina hebben we onze Canarische vakantiehuizen voor u op een rij gezet. Come in, find OUT!

Nieuwsbriefarchief