• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Nieuw vakantiepark Duitsland-dichtbij;
Nu nog vakantiehuis, na de Brexit schietbunker?
Bijzondere villa Provence Frankrijk.


Jaargang 15, nr.42 - 14 Dec 2018

 
Ga je mee naar De Graafschap?

Tja, wat bedoelen we daar nu weer mee hè? Of je mee wilt naar het voetballen? Dan zouden we het hebben over die voetbalclub uit Doetinchem. Maar die jubilerende 65-jarige club (-Gefeliciteerd mensen!-) van BN'ers als Guus Hiddink, Hans Kraay Jr. en clubicoon Simon Kistemaker, gaat ook met de voorstelling 'Veur Altied' het theater in, zo hoorden wij afgelopen week aan tafel bij Jeroen Pauw. Bedoelen we dat?

Nee, we nodigen jou uit om Doetinchem een stukje voorbij te rijden. Dat deden de ouders van Ajax-spits Dennis Bergkamp ook het liefst wanneer hun zoon vroeger tegen de onbehouwen Graafschapverdediger Kraay Jr. moest spelen, hoorden we in een leuke anekdote bij Pauw.

Iets noordoostelijk, in de grensstreek tussen globaal Enschede en Coevorden, vind je dan aan de Duitse kant het lichtglooiende Grafschaft Bentheim. Bekend van het sfeervolle kuurstadje Bad Bentheim.

Nieuw Duits vakantiepark op heerlijke dichbijbestemming
Met een vakantie in de Grafschaft Bentheim, profiteer je van het beste uit twee landen! Breng een bezoek aan Tierpark Nordhorn of Wildlands Emmen. Ga naar Plopsa Coevorden of Moviepark Bottrop. Kuurstadje Bad Bentheim met kasteel is leuk maar hoe authentiek is Oud-Ootmarssum!? 'Het goede van Saksen' trekt zich niets van moderne landsgrenzen aan! Maar hoe geschikt is Saksen in deze tijd van dure mobiliteit en aandacht voor het milieu als vakantiestreek: een heerlijke dichtbijbestemming, toch al écht buitenland en een fietsgebied bij uitstek!

Voor OUT! Vakantiehuizen is dit bovendien zeer betaalbare, nieuwe vakantieparkje tegen de bossen bij het plaatsje Uelsen, daarom een echte verrijking van haar aanbod. Het is een park voor jong en oud, met alle voorzieningen voor een geslaage vakantie of short break, Het park biedt vakantiewoningen van 2-6 personen en een 12p. groepsaccommodatie (met open haard).

Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van het vakantiepark, de woningen, prijzen, beschikbaarheid en reserveren met vanaf nu dus Anvr-/Sgr-garantie!


www.outvakantiehuizen.nl
Nu nog vakantiehuis. Na de Brexit schietbunker?

Mooi hé, zo'n streek als het voorgaande Saksen. Een landsgrens doet er niet toe. Je beweegt je vrij van Nederland naar Duitsland en vice versa. Je profiteert van het beste van twee landen. Eigenaardig dat die Britten daar toch zo'n hekel aan hebben en zich zelf met een Brexit helemaal willen isoleren...,

Daar gaan ze extreem ver in hoor! Kijk maar eens naar deze als bunker gecamoufleerde 4p. vakantiewoning (of is het andersom?) in het mooie Wales.

Het is bekend dat de grens met Ierland een heikel punt binnen de Brexit-onderhandelingen is maar wees nu eerlijk: Engelse bunkers willen we alleen maar kennen gericht op oude Saksen van de verkeerde kant van de grens. We accepteren niet dat deze over de Ierse Zee op onze sympathieke mede-Europeanen in Ierland worden gericht!

Daarom beste vakantievrienden: laten we die bunker snel veroveren! Boek'm helemaal vol op OutVakantiehuizen.nl. We hebben hulp van Anvr, Sgr en het Calamiteitenfonds als die eigenwijze Britten jou er straks na de Brexit uit willen gooien. Wat denken ze wel!?

Fantastische villa Provence, Zuid-Frankrijk

Hebben we jou met de voorgaande stukjes een beetje gefrustreerd? Jij wilt niet goedkoop vakantievieren in de achtertuin (van de Duitse buren) omdat dat beter voor milieu of portemonnée is? Je bent dat geneuzel over de Brexit ondertussen hélemaal zat? Relax!

Hier bijvoorbeeld: in deze fantastische, heerlijk decadente villa voor 5-7 personen met privé-zwembad aan de Côte d'Azur in de Franse Provence.

We zeggen er verder niets over. Bekijk de internetpresentatie en vooral de prachtige foto's maar eens. Wedden dat je er niet alleen naar toe wilt maar er zeker weten, wilt blijven? 'Veur Altied'; zeggen ze bij De Graafschap!

Nieuwsbriefarchief