• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Verstandig op pad in de herfst;
Van tijdelijk abnormaal terug naar Karakteristiek als van OUT!;
Veilig op wintersport.


Jaargang 17, nr.14 - 11 Sep 2020

 
Op pad in herfst en winter...

...het is niet vanzelfsprekend maar wat zijn we er aan toe in deze bijzondere tijden! Hoe boek je verstandig een vakantie?

Met eigen vervoer in eigen land
Vanwege de grote onzekerheid op dit moment is dat het beste basisadvies. Met eigen vervoer ben je nu eenmaal onafhankelijk van derden. In eigen land ken je de regels en is de kans het grootst dat je niet (onbewust) een regio binnenkomt met afwijkende regels en/of beperkingen. Let op: die beperking kun je ook pas bij thuiskomst ervaren, bijvoorbeeld wanneer je in quarantaine moet.

Een vakantiewoning is het meest veilig
Het spreekt voor zich dat je in een eigen leef- en slaapruimte met een eigen keuken en eigen sanitair het veiligst bent. Dat gevoel van veiligheid is natuurlijk wel het allerbelangrijkst voor een ontspannen vakantie. Vanuit een leuke vakantiewoning trek je er vervolgens lekker op uit. Door de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen (afstand, mondkapje, handenwassen) kan dat prima. Al helemaal natuurlijk door de massa te vermijden en lekker de natuur in te trekken. Bij OUT! Vakantiehuizen vindt je gevarieerde mogelijkheden in het bos, op de hei, aan het water, in de heuvels enz.. Come in, find OUT! en ervaar -laten we vooral dat niet vergeten!- hoe mooi het eigen land is.

In heel 2020 gratis omboeken naar 2021
... voor het geval dat. Als deze tijd ons iets heeft geleerd heeft, is het helaas dat niets zeker is. Des te belangrijker is dan garantie: op initiatief van ANVR en SGR mogen wij onze gasten na een (onverzekerde) Corona-gerelateerde annulering van een 2020-verblijf een gratis omboeking aanbieden en is jouw aanbetaling zolang gegarandeerd door de SGR!


www.outvakantiehuizen.nl
Als van OUT!

Of is het 'als van ouds'? Dit jaar is het geen van beide. Volgend jaar doen we weer als van ouds. Bij OUT! Afgesproken?

Als van OUT!
Misschien is het wel leuk te vertellen waar die uitdrukking vandaan komt. Twintig jaar geleden waren de drie oprichters van OUT! 'out' hun vaste banen gestapt om er op 'out' te gaan en om de mooie plekken die ze vonden te delen met vakantiegangers. De naam 'OUT!' was dus geboren en OUT! deed in vakantiehuizen: OUT! Vakantiehuizen. Geen stándaard vakantiehuizen maar wat dan wel?

De creatieve vennoot zat thuis over een juiste slogan te piekeren, temidden van vele paperassen. Op z'n buro en op de grond. Op dat moment kwam een collega-vennoot binnen. De IT-specialist. Pietje Precies zeg maar. De man van de nullen en de enen. Van zwart of wit en niets anders. De beiden kenden elkaar van een vorige job en met een afkeurende blik op de rommel, bromde de IT'er: 'Och, och, het is met jou alweer als van ouds'. 'Eureka!'; de creatief sprong overeind: 'Kerel bedankt, ik heb 'm: Vakantiehuizen, Karakteristiek als van OUT!'.

Dat was twintig jaar geleden. Wat we in 2020 meemaakten, hadden we toen nooit kunnen bedenken. Dat 2020 het 'nieuwe normaal' is, weigeren we bij OUT! echter te geloven. Wij houden het op een 'tijdelijk abnormaal' en gaan er van uit dat het in 2021 weer 'als van ouds als van OUT!' is.

2021 wordt druk
Ben je er op tijd bij? Het wordt een druk jaar van omboekingen uit 2020, met boekingen van mensen die een jaartje hebben overgeslagen enz.. Heel veel grote en kleine vakantiehuizen kunnen al geboekt worden!

Veilige wintersport

Wintersport. De ware liefhebber zal het zich niet laten ontnemen. Een jaartje zonder après-ski a la, maar een jaartje niet op de piste: ondenkbaar!

Wintersporthuizen
Naar de piste komende winter? Kies dan voor een veilige OUT!-wintersportwoning. Eigen leef-/slaapruimte, eigen keuken en sanitair. De woningen zijn prima met eigen vervoer te bereiken en liggen aan de mooiste Alpenpistes van Oostenrijk en Frankrijk. Boek op tijd voor een goede plek. Come in, find OUT! (Anvr/Sgr)

Skiliften en horeca
De skiliften zullen met een veiliger capaciteit draaien en met voorschriften zoals we inmiddels in het openbaar vervoer zijn gewend. Ook in de horeca zijn/worden natuurlijk de bekende preventieve maatregelen getroffen en te risicovolle après-ski zal niet worden toegestaan. Door echter zoveel als mogelijk de dag op basis van zelfverzorging door te komen vanuit een eigen privé-woning, is een veilige wintersport goed mogelijk. Gaan we volgend jaar weer feesten!Nieuwsbriefarchief