• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gÓte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Bijzonder Spanje. Is dat Trump?
Op z'n Frans met of zonder hengel en hond;
Grote en kleine vakantiehuizen rondom de Nederlandse attractieparken.

Jaargang 15, nr.16 - 25 Apr 2018

 
Spaanse boerin blijkt dubbelgangster Donald Trump

Enkele weken geleden deelden wij met u in deze nieuwsbrief ons enthousiasme over Noord-/Noordwest Spanje. Het Spanje van de indrukwekkende Picos de Europa, een fraaie Atlantische Kust, het merkwaardige Las Medulas en het wereldberoemde Santiago de Compostela. Wereldberoemd inderdaad. Dat we daar een bekende wereldburger tegen het lijf kunnen lopen, is dus niet uitgesloten!

En wees nou eerlijk, waarom zou bijvoorbeeld de presidentiŽle familie Trump geen vakantie bij OUT! Vakantiehuizen kunnen boeken? Het zou voor Melania een uitgelezen manier zijn om Donald, haar KroatiŽ te laten zien! Wat er echter bij ons niet in wilde, was dat Donald Trump incognito gespot zou zijn op bedevaart naar Santiago de Compostela...

Die twijfel bleek terecht. De gespotte persoon bleek een Spaanse boerin(!) uit het naburige Galicische plaatsje Nanton te zijn. De gelijkenis met Trump is frappant getuige de foto's in diverse media...


www.outvakantiehuizen.nl
Zo is op visvakantie met je partner wel leuk!

Levenspartners hebben niet altijd dezelfde hobby's. Door het jaar hoeft dat niet veel uit te maken, iedereen gaat z'n eigen gang. Maar hoe vul je de gezamenlijke vakantie in?

Ook als je niet van vissen houdt
Dit gezellige en bijzonder hoogwaardige vakantiehuisje helpt stellen (met max. 2 jonge kinderen en 2 huisdieren) die de hengelsport juist niet delen als hobby! Gelegen in de oude kern van het pittoreske Murol, is de ligging Franser dan Frans. Dat is 's morgens fijn lekker vers stokbrood halen!?

2 huisdieren welkom
Als de ťťn dan gaat vissen, loopt de ander zo naar de winkeltjes en terrasjes van dit sfeervolle plaatsje. Op 5 minuten ligt bovendien een recreatiemeer. Je zit hier in de prachtige Auvergne, vlak bij de Puy de Dome met ook volop mogelijkheden voor gezamenlijke uitstapjes (Attractiepark Vulcania, Speelpark La Bourboule, zomerrodeln, touwparcoursbanen enz.).

Rokjesdag
Maar dit is ook een huisje (WIFI) waarin je je heerlijk ontspant met een boek op de bank. Of op je panoramaterras met uitzicht op het water, het kasteel en het Franse dorpsleven van Murol. Kan (zeker de achterblijvende partner) natuurlijk ook weer wat te veel afleiden. Een autoschadehersteller vertrouwde ons ooit toe dat een gemiddelde rokjesdag hem meer meer werk opleverde dan een dagje ijzel... Come in, find OUT! (Anvr/Sgr) Geniet er van: in het hoogseizoen nog beschikbaarheid in de eerste juli-week en vanaf 11 augustus!

Wilt u liever aapjes kijken?

Mensen kijken, aapjes kijken, het is hartstikke leuk en je hoeft er natuurlijk niet helemaal voor naar Frankrijk. Sterker: je kunt er gewoon voor in Nederland terecht. En daar staan we dan wel 's in de file maar ach, de afstanden zijn kort en waar ter wereld vind je zoveel recreatiemogelijkheden bijelkaar?

Nederland Vakantieland!
Op onze startpagina Vakantiehuizen in Nederland hebben we een lijstje geplaatst van attractieparken met naburige grote & kleine OUT!-Vakantiehuizen. Handig voor jouw weekendje weg met de groep of het plannen van jouw vakantie!

Apenheul, Wildlands, Dolfinarium enz.
Zie hier bijvoorbeeld de selectie vakantiewoningen rondom Apenheul. Of de vakantiehuizen rondom Wildlands (voorheen het Noorder Dierenpark Emmen). Dagje Dolfinarium? Deze vakantiehuizen vormen een prima uitvalsbasis.

Nederland. Het is er Altijd Vakantietijd. Mooi vakantieland hŤ!?Nieuwsbriefarchief