• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gÓte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Twee nieuwe bestemmingen om naar uit te kijken;
Kadootje;
Frysl‚n boppe of niets boven Groningen?


Jaargang 17, nr.7 - 13 Mrt 2020

 
Om naar uit te kijken

Er wordt toeristisch een drukke zomer verwacht. Zijn de mogelijkheden om te reizen en om belevenswaardigheden te bezoeken, op dit moment beperkt, wie is er na dit hectische voorjaar straks in de zomer niet aan vakantie toe!? Dan willen we natuurlijk geen 'lege schappen' op onze website. Daarom hebben wij deze week alvast twee extra zomerbestemmingen aan ons aanbod toegevoegd. Vanuit de gedachte 'voor ieder wat wils' presenteren we twee uiteenlopende Franse vakantiegebieden.


Dichtbij: vakwerk, bloemen, wijn

In de kleurrijke, lieflijke Elzas selecteerden wij deze vakantiewoningen met gemeenschappelijk binnenzwembad aan de Route des Vins (wijnroute). Je zit hier in de drielandenregio Duitsland (Zwarte Woud), Frankrijk en Zwitserland, op de rand van de wat meer robuuste Vogezen (natuurpark). Landschappelijk een fantastische bestemming die zich met auto, motor of al wandelend en electrisch fietsend heerlijk laat ontdekken. Come in, find OUT! (Anvr/Sgr).

Mediterranťe: strand, waterskiŽn, duiken, ATB'en, uitgaan en... Carcassonne

Voor als je meer van het 'beach resort' bent. Overdag aan het zwembad of aan, op of in de zee. 's-Avonds het uitgaansleven in. Het bijzondere aan deze vakantiewoningen temidden van al dat vertier? Ze worden letterlijk omringd door 6 diverse natuurparken. Natuurparken die je voor jouw wandel-/ATB-tochten, hengelsport of overige outdooractiviteiten, bereikt via ongekend authentieke en bezienswaardige plaatsen. Letterlijk hoogtepunt is de best bewaarde middeleeuwsee vestingstad van Frankrijk en daarmee ook ťťn van de belangrijkste attracties van het land: Carcassonne! Lees verder...

Aangepaste woningen

Op beide locaties zijn aangepaste woningen beschikbaar. Het boeken van een aangepaste woning verdient alle aandacht. Gelieve ons daarvoor even te mailen of te bellen dan kunnen we jouw vakantie persoonlijk regelen.


www.outvakantiehuizen.nl
Kadootje

Heb je dit weekend door alle afgelastingen je plannen moeten bijstellen? Het is helaas even niet anders maar we gaan op naar de zomer de goede tijd tegemoet. Benut je de extra tijd dit weekend om die zomervakantie extra goed voor te bereiden?

Kijk dan eens goed op onze website naar welke vakantiehuizen een blauw kadologootje hebben. Deze huizen accepteren jouw bij OUT! opgebouwde korting en vaak ontvang je extra korting.

Was je vandaag net als ons een stuk duurder uit in de supermarkt omdat je door die hamsteraars jouw vertrouwde produkten niet meer kon kopen? Je verdient de schade zo terug: boek dit weekend een kadohuisje en gebruik deze kortingscode L374-20XNBN. Dan bespaar je EUR 27,50 reserveringskosten!

O ja: heb je het deze dagen juist extra druk? Wij hebben alle kadohuisjes voor jou bijelkaar gezet: de OUT!-kadohuizen.

Frysl‚n boppe of gaat er niets boven Groningen?

Weet je het al? Blijf je dit jaar gewoon lekker in de buurt. Kies je voor de rust en ruimte van Noordoost Friesland/Groningen?

Dan zouden deze markante watervilla's aan het Lauwersmeer tussen Friesland en Groningen een uitstekende keuze zijn. De natuurliefhebber, vogelspotter, visser, waterrecreant, fietser, wandelaar zit er op een gouden plekje.

De directe omgeving (omringd door de grotere en bezienswaardige plaatsen Dokkum, Leeuwarden en Groningen) biedt verrassende mogelijkheden voor jong en oud en dan hebben we het niet alleen over wadlopen. Beslist een keertje doen: dagje Waddeneiland Schiermonnikoog met de boot vanaf het nabijgelegen Lauwersoog. Je zit hier trouwens net ver van Zeehondencentrum Pieterburen.

Come in, find OUT! (Anvr/Sgr)

Nieuwsbriefarchief