• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Nieuwe vakantiehuizen Ardennen;
Karakteristieke Zeeuwse vakantiehuizen;
Alle Italiaanse Agriturismo's.


Jaargang 17, nr.2 - 24 Jan 2020

 
Bijgelovige Walen verven Piet wit

Dat is wat we even dachten toen we hoorden dat in de omgeving van Durbuy, in elke lente de locals 'Pierre Haina' witkalken. Het bleek echter niet om een Pierre=Piet maar om een Pierre=steen te gaan...

Een bijzondere steen
Een markante rechtopstaande steen waarvan boze tongen beweren dat het de stop is van een gang naar het binnenste der aarde. Bij tijd en wijle zou de duivel via die weg uit het hellevuur naar het aardoppervlak komen om in de regio zieltjes te winnen en dood en verderf te zaaien. Gelukkig laat'ie zich tegenhouden door het 'reine', gesymboliseerd door de kleur wit. Met het spierwit houden van de steen, heeft de omgeving zich daarom voorspoedig kunnen ontwikkelen tot een heerlijk vakantiegebied en één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van de Ardennen!

Nieuwe vrijstaande vakantiehuizen
OUT! Vakantiehuizen is daarom bijzonder verguld met de prachtige, luxe maar betaalbare chalets die wij deze maand op onze website mochten plaatsen. Chalets voor max. 6 of 8 personen met stuk voor stuk grote, omheinde tuinen en grenzend aan een heerlijke wandel-/fiets-/MTB-omgeving. Van alle gemakken voorzien, zelfs van een sauna.

Bij Barvaux aan het mooie riviertje de Ourthe, zit je vlak bij het sfeervolle Durbuy en in één van de mooiste stukjes van de Ardennen. Centraal ten opzichte van alle high lights. De directe omgeving kenmerkt zich zowel door bijzondere, natuurlijke rotsformaties als kunstmatige dolmen ('hunebedden') en menhirs. De Pierre Haina-legende is niet voor niets hier ontstaan...

Durbuy is met slechts zo'n 400 inwoners in een aantal straatjes, het kleinste stadje van België. 'Van de wereld!'; zeggen ze zelf. Met name die schilders dan...

Hoe dan ook: meer 'buitenland' dichter bij huis, bestaat voor de Vlaming en Nederlander niet. De actieradius van jouw stekkerbak is dus helemaal niet 'te klein voor in de vakantie'! Come in, find OUT!


www.outvakantiehuizen.nl
Liever een nuchtere Zeeuw dan een bijgelovige Waal?

Ben je niet zo van die bijgeloofverhalen? Dan voel jij je vast en zeker thuis onder de Zeeuwen! Een nuchter volk dat met hard werken in plaats van geheimzinnige verhalen, een toeristische topbestemming heeft ontwikkeld. En als er ergens een stukje Nederland is waarop we (in het buitenland) trots kunnen zijn...

Prachtige vakantiehuizen (2-14p.) Zeeland
Want wees eerlijk: zijn dit geen plaatjes van vakantiehuizen. Oostenrijk heeft z'n chalets, Frankrijk z'n gîtes, Engeland z'n cottages maar Nederland heeft dit!

Toch minstens zo mooi!? Daar hoef je toch niet voor naar het buitenland!? Dan wil je toch niet meer naar de 'Rivièra'!? Dan wil je naar de Zeeuwse Kust!

Come in, find OUT! (Anvr/Sgr)

Of toch liever een dun laagje chroom?

Mooi die kust, 'die Zeeuwse Kust' maar je gaat toch liever voor het 'dun laagje chroom' om in de songteksten te blijven? Dan hebben wij een geweldig compromis voor jou! Logeren bij een nuchtere boer. Niet zomaar een boer, nee, een Italiaanse boer! Die weet wat stijl is niet waar? Dáár krijg jij je laagje chroom...

Stijlvolle Italiaanse vakantiewoningen (met zwembad)
Met de presentatie van onze nieuwe Italiaanse agriturismo's in onze vorige nieuwsbrief, merkten wij de grote interesse voor deze bijzondere vakantiewoningen. Sfeervolle vakantiewoningen op kleinschalige vakantieparkjes met leuke voorzieningen zoals veelal een mooi zwembad. Vakantieparkjes verbonden aan olijfboeren, wijnbouwers enz.. Vandaar de (Italiaanse) benaming 'agriturismo'.

Daarom hebben wij in de afgelopen week al onze Italiaanse agriturismo's op één pagina gezet voor jou. Come in, find OUT! (Anvr/Sgr).

Nieuwsbriefarchief