• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Steriel of trendy aan het zwembad;
Deze Franse vakantiewoningen zijn nu ook klaar voor jou;
Nieuwe mogelijkheden door annuleringen.


Jaargang 17, nr.13 - 3 Jul 2020

 
Als een verpleegster in badpak...

Ga je zo deze zomer aan dat drukke zwembad liggen? Leuke bikini maar dan met zo'n steriel mondkapje op? Nee toch? Dat hoeft helemaal niet!

In het 'nieuwe normaal' of laten we het op het 'tijdelijk abnormaal' houden, is de bikini geen 'deux-pièces' meer. Het topje wordt gehalveerd én... zo'n 30 centimeter hoger gedragen! Afhankelijk van de bad-/zonlocatie behoudt het 'topje oude stijl' als middenstukje de welbekende toepassing. Met andere woorden de 'trikini' is geboren!

Met de introductie van de 'trikini' wil de Italiaanse badmode-ontwerpster Tiziana Scaramuzzo uit Senigallia, een mooie OUT! Vakantiehuizen-bestemming in de Italiaanse Marche, haar 2020-collectie redden. Haar idee van een stijlvol mondmasker in het design van de bikinistof, ging al snel viral op de sociale media.

Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je aan je bruiningssessies met gezichtsmasker, een wit ringbaardje overhoudt. Dat ringbaardje verberg je immers prima met de inmiddels verkrijgbare mondkapjes met daarop een afdruk van jouw eigen gezicht. De serieuze aanbieders letten er daarbij op dat de grootste chagrijn uitsluitend een uitvoering met een onverwoestbare glimlach geleverd krijgt. By the way: voor een vakantie met jouw viervoeter in één van de huisdiervriendelijke OUT!-vakantiehuizen is voor jezelf een mondkapje met hondesnuit ook een leuke gadget.

Zo zie je maar weer. 'Elk nadeel, heb z'n voordeel' en 'never waste a good crisis'; hielden Johan Cruijff en Winston Churchill ons al voor. Een Russisch fitnessmodel oogste nog erg veel kritiek toen ze nog in een tijd van schaarste, in een bikini van mondkapjes poseerde. Toch is dat sowieso duurzame idee niet platvloers maar eigenlijk heel mooi en... al heel lang geleden voorspeld: als de mensheid de oorlog straks heeft gewonnen, worden de mondkapjes tot bikinis omgeturnd. Zo kon dat natuurlijk in de tijd van de grote profeten nog niet worden gesteld en daarom spraken zij in hun tijdsgeest over het omsmeden van 'zwaarden tot ploegscharen' (Micha 4:3/Jes. 2:4). Kortom: het komt allemaal goed en dan is het weer altijd vakantietijd!


www.outvakantiehuizen.nl
Toch nog (lastminute) naar Frankrijk?

Een zomervakantie in Frankrijk al uit je hoofd gezet? Er lijkt nergens nog iets te huur? Wat blijkt? Veel verhuurders waren er nog niet klaar voor om op de korte termijn gasten te ontvangen. Daar hebben wij dus wat aan gedaan.

OUT! heeft een rondje Frankrijk gemaakt en samen met de verhuurders naar de officiële mogelijkheden gekeken. Zo ontstond deze mooie lijst van vrije Franse vakantiewoningen in juli!

Come in, find OUT! (Anvr/Sgr).

Tweede kans op eerste keus

Die krijg je niet vaak maar dit jaar misschien wat vaker dan normaal. Werp daarom vooral eens een tweede, derde, vierde blik op onze website in jouw zoektocht naar een leuk vakantiehuis deze zomer. Nog altijd zijn er gasten, al dan niet behorend tot een risicogroep, die in deze tijd toch liever thuisblijven en hun boeking lastminute annuleren. Op die manier ontstaan er daarom zo nu en dan toch weer verrassende, vrije mogelijkheden.

Voordelig-Ardennen-Dichtbij
Dit vlot bereikbare budgetvakantiehuis in de noordelijke Ardennen/Hoge Venen, landelijk gelegen en ruim (tot 6/8personen!) is middenin in de schoolvakantie voor 2 aaneengesloten weken (10-24 juli) toch weer vrij. Come in!

Corona-proof groepsaccommodatie Nederland
Kom genieten in deze grote familie-accommdatie voor max. 33 personen met 10 slaapkamers met eigen sanitair. Find OUT! het fraaie Drents-Friese Wold. Het mooie weekend van 18 september is door annulering weer beschikbaar. De aansluitende midweek is ook opnieuw boekbaar.

Onvergetelijke Moezelblik voor max. 4 personen
Door annulering opnieuw vrij, de allerlaatste vrije zomerweek in deze Moezel-woning: 10-17 juli 2020. Met prachtig uitzicht op de rivier en het burchtstadje Beilstein aan de overkant. Come in, find OUT! (Anvr/Sgr).

Zonbestemming met leuke mogelijkheden?
Kijk eens naar het 'veilige' Kroatië!

Nieuwsbriefarchief