• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Een bakfiets is om op te bakken toch?
Heerlijk vakantiehuis en vakantiepark Bretagne;
Aanbiedingen 27 juli-4 augustus.

Jaargang 15, nr.22 - 22 Jun 2018

 
Bakfiets om mee te bakken

Hoewel we dit jaar al van heel wat zomerse dagen hebben kunnen genieten, is het afgelopen week pas officieel zomer geworden. Een heerlijke tijd om er thuis of vanuit uw OUT!-vakantiehuis lekker met de fiets op uit te trekken of de barbecue aan te steken. Heerlijk, dat zeggen we!


En weet u wat nu zo mooi is? Het is met de nieuwe Knister Grill niet 'of/of', nee het wordt gewoon 'en/en'! Een Duitse start-up uit München heeft namelijk met behulp van een succesvolle crowdfundingcampagne een barbecue ontwikkeld die je eenvoudig kunt meenemen op het stuur van de fiets.

Vanwege de beruchte Duitse vaderdagen, waarover wij in onze nieuwsbrief van vorige week schreven, zal de grill waarschijnlijk op veel bezwaar stuiten vanuit feministische hoek. Misschien is dat de reden dat de fabrikant bij voorbaat het grillen tijdens het fietsen, verbiedt. Ergens wel jammer. Heb je toch geen echte 'bak'fiets...

Afhankelijk van de uitvoering is de barbecue vanaf EUR 89,- middels een pre-order (-de grill ligt nog niet in de winkel, dit is een nieuwsbrief-) verkrijgbaar op www.knister-grill.com


www.outvakantiehuizen.nl
Of gaat u liever steengrillen?

Het zal er niet zijn toegestaan maar als liefhebber krijgt u vast lekkere trek bij die mysterieuze menhirs en dolmen (steentafels) in de Bretagne. U vindt dit een oneerbiedige voorstelling van zaken rondom mogelijk grafmonumenten? Niemand kent de funktie van deze impossante bouwwerken en menselijke resten zijn er bij de meeste nooit gevonden!

De dolmen hadden waarschijnlijk een of andere rituele funktie. Een funktie die wat OUT! Vakantiehuizen betreft, ook aan het nuttigen van een goede maaltijd mag worden toegekend! Zeker in culinair Frankrijk en dan zijn we weer terug bij de barbecue of steengrill van uw vakantiehuisje aldaar!

Traditioneel vakantiehuis Carnac
Bij bijvoorbeeld dit traditionele vakantiehuis voor max. 8 personen bij één van de grootste en bekendste dolmen en menhir-velden van Frankrijk. Op toch maar 100m van het strand aan de toeristisch populaire baai van Quiberon. Wat komt er 's avonds op de grill? Entrecotes of durft u een Andouillette (worst van orgaanvlees) aan?

Strandvakantiepark Bretagne
Als u meer de traditionele Bretonse kust zoekt voor de lokale 'Fruits de Mer'-specialiteiten (Muscadetje er bij!) of de 'Mouton de pré Salé' (zeezout schapenvlees), dan kunt u uitstekend terecht op ons vakantiepark bij Baie de Douamenez (Finistère). Daar is zelfs zo'n zwaar gepaneerde Franse schnitzel gevuld met kaas, de Cordon Bleu, vlees noch vis voor de foodpurist uit de Haute Cuisine (-en nee, dat is niet iemand die z'n eten ritueel pureert-), buitengewoon smaakvol! Come in, find OUT!

Het park kent deze zomer nog een aantal voordeelweken en biedt OUT!-gasten naast Anvr-/Sgr-garantie en tot EU 35,- bonusvoordeel.

Aanbiedingen 28 juli-4 augustus

U weet eindelijk in welke week u er even tussenuit kan maar inmiddels ook dat dit de 'moeilijkste' en drukste week van het seizoen is? Misschien kunnen wij u helpen!

Kijk eens naar deze lijstjes van Frankrijk; een mix van Spanje, Italië en Kroatië en tot slot onze dichtbijbestemmingen.

We hebben geprobeerd een gevarieerde selectie te maken van nieuw binnengekomen vakantiewoningen, geannuleerde verblijven, 'vergeten pareltjes', lelijke maar hele lieve eendjes enz..

Succes en hoe en waar dan ook: alvast een hele fijne vakantie!


Nieuwsbriefarchief