• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gÓte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Leuke dingen doen met de 13e (maand);
Klassiek 14p. vakantiehuis Brabant;
Sfeervol naar Noord-Spanje.


Jaargang 16, nr.33 - 13 Dec 2019

 
Paraskevidekatriafobie

Ken je dat fobie? Met het Paraskevidekatriafobie heb je een extreme, irrationele angst voor 'vrijdag de dertiende'. Het fobie is verwant aan Triskaidekafobie. De angst voor het getal 13. Echt waar. Google de begrippen maar eens. Voor de lijders aan deze fobieŽn was het vandaag een verschrikkelijke dag.

Waarom het getal '13' door veel mensen als een ongeluksgetal wordt beschouwd? Er zijn diverse verklaringen voor. Vaak omdat er op (vrijdag) de 13e onaangename zaken plaatsvonden zoals in het verleden terechtstellingen. Maar op die manier wordt de angst voor de dertiende natuurijk snel een selffulfilling prophecy en bepaal je dan uiteindelijk ook helemaal zelf of de 13e jou happy maakt of niet.

Waarom zou je dus hotelkamer 13 of de 13e etage overslaan? Dat doe je toch ook niet met jouw 13e maand? Daar doe je toch juist leuke dingen mee!? Wij geven jou graag een paar tips want voor de ervaren vakantiegangers is het boekingsseizoen voor 2020 begonnen!


www.outvakantiehuizen.nl
Klassieke 14-persoons familie-accommodatie

Deze populaire groepsaccommodatie is in alle opzichten een klassieker. Een klassieke Brabantse langgevelboerderij en al twintig jaar in de verhuur bij OUT! Vakantiehuizen. Met een klassiek Big Brother Bad. Van 'Effe Knuffelen' Ruud. Ken je 'm nog?

Deze NL-NB-0001 is een echte meergeneratie familieboerderij. Met slaapgelegenheid en aangepast sanitair beneden voor de wat minder mobiele groepsgenoten en een prachtige slechtweervoorziening voor de jongsten en de (oudere) jongeren. Er is een buitensauna, er kan worden gevist en de boerderij kent een heerlijk grote tuin.

Wat je er kunt doen? De regio kent talrijke aanbieders van groepsactiviteiten. Zowel indoor als outdoor. Maar je kunt ook gewoon lekker de natuur in trekken: de accommodatie ligt aan de rand van het unieke en gratis toegankelijke Nationaal Natuurpark De Groote Peel. Het waterrijke park is ontsloten met karakteristieke rondhoutpaden. In het nabijgelegen Asten vind je het bekende Klokkenmuseum. 15 autominuten de andere kant op zit je in attractiepark Toverland of het subtropisch zwemparadijs van America. Het dorp dat met zijn band Rowwen Heze geduldig wacht tot heel Holland 'Limburgs lult'. De regio kent goede en diverse horeca en mooie fietsroutes langs bijv. monumentale turfstekers dorpjes als Helenaveen en Griendtsveen. De bossen van het actieve Deurne (museum De Wieger, Nacht van het Witte Doek, IJsfestijn, Lichtjesoptocht Heilight Parade, Royal Music Night, Oldtimertreffen Pinksteren enz. enz.), Vlierden, Liessel en Asten zijn via MTB-routes met elkaar verbonden. De nog in de regio woonachtige ex-veldrijdster Sanne van Paassen heeft er de basis voor haar vele (inter)nationale successen kunnen leggen.

Kortom, deze gezellige vakantieboerderij voor jong en oud, leent zich uitstekend voor jouw (familie)groepsuitje. Gelet op de vele ruimte hebben we er een bed extra in laten zetten. Dat leek ons praktischer dan er eentje uit te halen als je begrijpt wat wij daar vandaag mee bedoelen... Come in, find OUT! (Anvr/Sgr).


Op nummer 13 in het andere Spanje

Weet je waar ze geen moeite hebben met vrijdag de 13e? In Spanje! Daar vrezen ze dinsdag de 13e. Maar... uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dat nergens op gebaseerd is. Het is een mythe. Daar komende zomer vakantiehuis 13 daarom maar 's proberen?

Het meest dichtbij is onze Noord-Spaanse E-CAB-0013. Een bijzonder sfeervol 6p. vakantiehuis, gelegen in de bergen (druipsteengrotten en ondergronds meer Las Cuevas Los Manzanos op loopafstand) aan de fraaie kustlijn van de Golf van Biskaje. Tussen het interessante San Sebastian (hoofdstad van Spaans Baskenland) en de indrukwekkende Picos de Europa. De hond mag mee.

Tja, wat kun je eigenlijk niet in dit 'andere', groene Spanje. O ja, trouwen op dinsdag de 13e. Dat gebeurt daar echt niet! Verder doen ze er niet aan bijgeloof. Dat brengt ongeluk zeggen ze...

Nieuwsbriefarchief