• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gîte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Grappenmakers op de brug;
Nieuwe vakantiehuizen Drenthe;
Tijdelijk voordeel Giethoorn/Weerribben..

Jaargang 14, nr.26 - 12 Okt 2017

 

Vakantie? Pas op voor grappenmakers

Of nee, we moeten het tegenwoordig natuurlijk anders zeggen. Pas op voor pranksters. Want er worden geen grappen meer met u uitgehaald, u wordt niet meer gefopt, u wordt niet meer in de maling of in het ootje genomen, nee u wordt geprankt. Die jeugd van tegenwoordig toch, met hun straattaal... En dan te bedenken dat 'prankster' de Engelse vertaling is van het heerlijk ouderwetse woord 'schavuit'!

Als liefhebbers van de goede grap, vragen wij van OUT! Vakantiehuizen ons wel af, of door al dat moderne geprank, het vakmanschap van de ouderwetse bakker van de poets, niet aan het verdwijnen is. Tot we deze week dit filmpje op Youtube zagen. Vakmanschap, high tech maar niet voor mensen met een zwak hart...

De video toont de glazen brug op 1.000 meter hoogte langs de Taihangberg in het Chinese natuurpark van Hebei. Op een bepaald punt heeft de ontwerper een ingenieus geintje ingebouwd: zodra een toerist voet op dat stuk glasplaat zet, geeft dat een doorscheureffect inclusief bijhorend gekraak.

Of het de bruggangers nu van te voren wel of niet bekend is, het trucje zal boven een enorme afgrond toch een bijzondere ervaring zijn en daarmee ongetwijfeld een publiekstrekker voor het natuurpark vormen. Bruggenbouwers, toch belangrijke mensen!

Huiveren bij OUT! Vakantiehuizen
Voor huiveringwekkende bruggen hoeft u overigens niet naar China. U vindt ze ook bij de OUT! Vakantiehuizen in Zwitserland (Schilthorn/Berner Oberland, Belalp/Wallis) en Oostenrijk (o.a. Skywalk/Dachstein, Highline 179/Reutte).

www.outvakantiehuizen.nl

Nieuwe vakantiehuizen Drenthe

Nog niet met uw 2018-vakantie bezig? Wij wel! Deze week voegden we twee leuke vakantiewoningen voor max. 5 en max. 6 personen aan ons aanbod in Drenthe toe.

Beide woningen liggen op een riant eigen, omheind terrein tegen de bosrand. Een waar paradijs voor de buitenlevenliefhebber (overdekt terras/terrashaard/bbq) in het algemeen en spelende kinderen (speeltoestellen, kinderzwembadje) en huisdieren in het bijzonder.

De woningen met allebei 3 slaapkamers bieden alle comfort en luxe voor een ontspannen vakantie (fijn sanitair, vaatwasser, wasmachine, Smart-TV, Wifi) middenin de natuur. Eén van de woningen heeft zelfs een IR-sauna.

Tegen de boswachterij van Ruinen gelegen, behoeft de omgeving amper verdere toelichting. Vind in onze huisbeschrijvingen de grote (Wildlands, Plopsa e.d.) maar ook kleine attracties bij name genoemd.

Tip: met bijv. twee gezinnen samen op vakantie (max. 11 personen, 4 huisdieren). Door deze twee naastliggende vakantiebungalows te combineren heeft u wel héééél erg veel ruimte! Come in, find OUT!


[Nieuwe vakantiehuizen]

Tijdelijk voordeel Giethoorn/Weerribben

Ze komen er onderling maar niet uit daar in de Weerribben. Wat moeten de 2018-prijzen in het steeds populairder wordende Giethoorn worden? Zelfs de Chinezen hebben kennelijk net zo lief tien kleine bruggetjes laag bij de grond dan één hoog in de lucht want ze komen en masse naar het wereldberoemde 'openluchtmuseum' Giethoorn. Maar welke prijs ze daar in Giethoorn voor kunnen vragen, ze zijn het er niet over eens. Bruggen zat maar waar die bruggenbouwers zijn...

Waar ze in Giethoorn gelukkig wel snel van overtuigd waren, is dat zij u als liefhebber van waterparadijs de Weerribben en de karakteristieke slootjes door het sfeervolle dorp van pramen en punters, niet kunnen laten wachten.

Daarom is er samen met OUT! Vakantiehuizen van de nood een deugd gemaakt: OUT! mag voor deze comfortabele vakantiewoningen de oude 2017-prijzen tot nader order doortrekken naar 2018!

Boek daarom voor het te laat is, nog of alvast voordelig zo'n comfortabel vakantiehuis aan het water. Vrijstaand en met eigen vis-/zwemsteiger. Ook ideeal om je schaatsen op onder te binden. Als het hard genoeg gevroren heeft, stap je zo het ijs op en schaats je tientallen kilometers weg. Wees niet bang voor een barstje of een kraakje. Is een grapje (van de natuur). Net als bij die Chinese brug.


Mieuwsbriefarchief


-Advertentie-