• Nieuwsbrief

    Altijd Vakantietijd:

Vakantiehuizen-Nieuwsbrief
Vakantiewoning in Nederland of op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen huren? Laat U bij Uw keuze van een vakantiehuisje, chalet, gÓte of zelfs groepsaccommodatie (vakantiehuis voor 12 personen of meer) inspireren door de nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' van OUT! Vakantiehuizen. Voor Uw zomervakantie, wintersport, short break tussendoor enz. En U bent altijd op de hoogte van lastminute en vroegboek voordeel! Fijne vakantie!

Online aanmelden voor Nieuwsbrief. Weergave laatste versie:Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Snel en handig uw vakantiedrankjes koelen;
Wat gebeurt er in ItaliŽ?
Bijna herfstvakantie!
Jaargang 15, nr.35 - 5 Okt 2018

 
IJskoud het beste

IJskou. Daar zit u op uw nazomerbestemming of in uw herfstvakantie natuurlijk nog niet op te wachten. Hoewel... Een lekker koud biertje bij aankomst in uw vakantiehuis is natuurlijk niet verkeerd. En het flesje water voor onderweg houdt u ook liever zo koel als mogelijk. Lees hier hoe u dit voorelkaar krijgt zonder tussenstop bij het tankstation of een (te?) grote koelbox in uw reisbagage.

Het Laatste Nieuws (HLN) toont als lifehack een leuke instructievideo voor een ijskoude fles water voor onderweg. Vul een dag voor vertrek thuis een fles (horizontaal) voor de helft met koud water en leg deze in de diepvries. Zodra het water is bevroren, is de fles van onderen naar boven perfect voor de helft met een ijsblok gevuld. Vul de andere helft aan met koud water en je hebt van vrijwel direct tot diep in de dag (-uit de zon houden!-) een heerlijk koele dorstlesser!
Het lange ijsblok zorgt langzaam en mooi gelijkmatig voor een koude-afgifte aan het toegevoegde koude water.

Dat biertje dan? Ook daar vinden we hele creatieve instructievideos van op het internet. Je krijgt soms de indruk dat de behoefte om een biertje te koelen pas na de eerste (drie, vier vijf?) lauwe biertjes kwam... Laten we echter met dat edele vocht niet te veel gekke dingen doen. Gewoon bij aankomst in uw vakantiehuis een ongekoeld flesje of blikje in een natte, koude doek wikkelen en in diepvries of vriesvak leggen. Met een minuut of tien zal het bier normaal gesproken al tussen de vijf en zeven graden zitten! Heeft u zich in de tussentijd kunnen installeren en het vakantiehuis kunnen verkennen. En dan: genieten! Met mate(n) natuurlijk. Proost! Vakantie...


www.outvakantiehuizen.nl
Wat gebeurt er in ItaliŽ?

Onlangs joeg de nieuwe Italiaanse regering de Europese Unie de stuipen op het lijf. En ons! Met lak aan alle begrotingsregels willen ze iedere Italiaan een basisinkomen geven! Stel je voor: gaan die Italianen straks alleen nog maar op vakantie. Kunnen we het als Nederlanders en Vlamingen schudden om daar in het hoogseizoen nog een leuk vakantiestekje te vinden. OUT! Vakantiehuizen heeft direct maatregelen genomen!

We hebben de meest populaire Italiaanse vakantiewoningen alvast voor in 2019 boekbaar gemaakt! Sla uw slag, wees dat basisinkomen voor! Met bijvoorbeeld een vakantie op zo'n populaire agriturismo. Want waar ter wereld is logeren bij de boer (goed voor diens basisinkomen!) zo chique en stijlvol als op zo'n Italiaans landgoed van een wijn- of olijfboer!? Panoramisch prachtige locaties met vaak heerlijke zwembaden. Feitelijk vormen de sfeervolle vakantiewoningen en -appartementen bijelkaar kleinschalige vakantieparkjes. Voor juist voldoende levendigheid in de (huis)restaurantjes, speelgelegenheid voor de kinderen en de excursie-/bezichtigings-/proefmogelijkheden. Come in, find OUT! Bijvoorbeeld op deze prachtige agriturismo niet ver van Sienna en aantrekkelijk centraal ten opzichte van alle Toscaanse high lights: Rapolano Terme

Of kijk eens naar deze idyllische plek bij Colle di Valle d'Elsa. Of misschien moeten we zeggen mystieke plek met een 13e-eeuwse Romaanse kerk in de achtertuin van 6000m2... Sfeervol gerestaureerde woningen, heerlijk zwembad en niet ver van het unieke San Gimignano en Volterra. Met zo'n 20km van Sienna en 50km van Florence waar wťl ver van trouwens? Come in, find OUT! (Anvr/Sgr).

Herfstvakantie

Het is bijna zo ver! Nog een week naar school Zuid-Nederland! De rest moet nog een weekje langer werken!

In de aanloop naar de herfstvakantie houden wij onze Op=Op Pagina op Dichtbij-bestemmingen nog in de lucht! Sla uw slag, vergeet uw spaarsaldo van afgelopen zomer (of eerder) niet. Bij boeking van een vakantiehuis met het blauwe kadologo ontvangt u naar keuze een korting van maximaal dat spaarsaldo. U bouwt bovendien direct nieuw spaarsaldo op ten bedrage van het kadobedrag van het dan geboekte vakantiehuis.

OUT! Vakantiehuizen zou zo de (Italiaanse) politiek in kunnen met een soort van 'basisvakantiegeld voor iedereen'; vindt u niet?Nieuwsbriefarchief