• Uw promotiepartner

    OUT! uit Veghel! Aangenaam:

Welkom!

Wie is OUT! Vakantiehuizen?

Welkom op onze website!

Welkom op www.outvakantiehuizen.nl (tevens sinds 1999 www.outvak.nl en www.out.travel). Drie namen maar stuk voor stuk vertrouwd als van OUT!'. Zo mocht OUT! Vakantiehuizen als eerste Nederlandse reisorganisatie de extentie '.travel' achter haar naam voeren. Het .travel-register was wereldwijd opgezet om op het internet verschil te maken tussen echte, betrouwbare reisorganisaties die verantwoordelijkheid voor hun dienstverlening aanvaarden en de niet-erkende reisaanbieders, de zogenaamde 'portals' en de pure advertentiesites. In Nederland werden bijv. de eerste keuringen verricht door de ANVR. Helaas is het initiatief niet overgenomen door de internationale reisbranche en is de .travel-extentie tegenwoordig slechts een commercieel label. Voor OUT! zijn echter de uitgangspunten van destijds nog onveranderd. Ontdek het als huurder, verhuurder of promotiepartner van OUT! Vakantiehuizen!

Vakantiegangers boeken 7x24 uur via deze website en accommodatieverschaffers werken hier real time hun beschikbaarheid bij.
Telefonisch reserveren kan van ma. t/m do. van 9-17 en op vr. van 9-16 uur.

Telefoon: +31-(0)413-385885
Fax: +31-(0)413-385888

OUT! Vakantiehuizen, Molenwieken 2C, NL-5461 KG VEGHEL (foto/route)
Vanaf 1 september 2019:
Pettelaarpark 84, 5216 PP 's-Hertogenbosch!


Graag stellen we ons persoonlijk voor

Direktie/vennoten:

Geboren Achterhoekse drs. HenriŽtte Groot Kormelink (econoom, 1968), getrouwd en moeder van een zoon en een dochter, is een gevreesd karatetegenstandster. Beroepsmatig kent zij als geen ander de bungalowsektor en de markt van partikuliere vakantiehuizen. Zij heeft een jarenlange ervaring als internationaal inkoper en onder haar verantwoordelijkheid van inkoopmanager zijn diverse succesvolle vakantieprogramma's ontwikkeld. Binnen OUT! Vakantiehuizen is zij de ANVR-gecertificeerde milieucoŲrdinator. Volg HenriŽtte op haar weblog.

Drs. Johannes Bruinsma (opgeleid en in funktie als commercieel-bedrijfseconoom, 1969, Fries van origine), getrouwd, vader van drie dochters en lid van de Raad van Elf bij de Dorstvlegels, is geen onbekende naam in de Nederlandse marketingwereld. Hij heeft als verkoop- en marketingmanager gewerkt in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. In de reisbranche heeft hij de ontwikkeling van een reeks succesvolle vakantiegidsen, inclusief bijhorende promotiecampagnes, op zijn naam staan. Binnen de ANVR is hij betrokken bij de ontwikkeling van de Internetgedragscode en de sector Autovakanties. Volg Johannes op zijn weblog, op Twitter, deel in zijn enthousiasme op Instagram of vind meer info op zijn Linkedin-pagina.

Bedrijfskundig informaticus Pierre Greijmans (1970), geboren en getogen in de Brabantse Peel, semi-professioneel drummer, getrouwd en vader van een zoon, staat bekend als ťťn van de beste automatiseerders en database-georienteerde website-bouwers van de reisbranche. Zijn bewezen, gecombineerde kennis van informatica en administratieve organisatie, is voor OUT! dan ook van grote waarde. Pierre, tevens verantwoordelijk voor het OUT!-aanbod in Ierland, verblijft praktisch permanent 'overzee' en heeft zich daarom als allround Ierland-specialist kunnen ontwikkelen.


HenriŽtte, Johannes en Pierre hebben elkaar gevonden en delen in OUT! een filosofie maar voornamelijk een passie! Come in, find OUT!
Algemene bedrijfsgegevens


Algemene bedrijfsgegevens

Adres:
Adres:
Pettelaarpark 84, 5216 PP 's-Hertogenbosch.
Op deze lokatie (openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00* uur) een persoonlijke afspraak maken met onze IT-, retail-, affiliate-, of joint promotion experts? Bel of mail ons even! *Op vrijdag tot 16:00 uur.
Handelsregister 's Hertogenbosch:
17112522 OUT! Vakantiehuizen v.o.f.
BTW-nummer:
807639254B01
ANVR-nummer:
4102 (voor (pakket)reizen geboekt t/m 31 december 2021). Voor boekingen vanaf 1 januari 2022: zie uw boekingsbevestiging voor het ANVR-nummer (indien van toepassing: zie logo's/voorwaarden reisaanbieding) van de uitvoerend reisorgansator.
SGR-nummer:
2658 (bij door OUT! gefactureerde boekingen t/m 30 juni 2023). Vanaf 1 juli 2023: zie uw huurbevestiging voor het SGR-nummer (indien van toepassing: zie logo's/voorwaarden reisaanbieding) van de uitvoerend reisorganisator.
Aanmelding persoonsregistratie:
Bij de Registratiekamer/Autoriteit Persoonsgegevens onder P-0020543 t.n.v. OUTFORS. Lees in de handleiding van deze website (slot) alles over ons veiligheids- en privacybeleid inzake de registratie van de gegevens van onze websitegebruikers ten behoeve van het al dan niet in samenwerking met relevante derden voeren van een optimale administratieve en commerciŽle bedrijfsvoering.
Europeesche-assurantietussenpersoonnummer:
2805842
Bankdetails:
Iban: NL80 RABO 0172026660 BIC: RABONL2U
Telefoon (vakantiegangers):
+31-(0)413-385885
Telefoon (accommodatieverschaffers en leveranciers):
+31-(0)413-385880
Noodnummer zittende gasten/gasten onderweg:
+31-(0)413-385883
E-mail:
info@outvakantiehuizen.nl (info@outvak.nl, info@out.travel)

Kernactiviteit

Groot geworden in het leuke centrum van het knusse Veghel met permanente vertegenwoordigingen in Spanje & Ierland, is OUT! in 2019 op 20-jarige leeftijd vertrokken naar 'de grote stad': helemaal voorbereid op de volgende 20 jaar OUT! Vakantiehuizen, selecteert en contracteert OUT! Vakantiehuizen onder een zeer diverse doelgroep van veelal particuliere verhuurders, vanuit een 'state of the art' ICT-omgeving te Den Bosch, betaalbare vakantiewoningen en groepsaccommodaties in binnen- en buitenland.

De persoonlijk geÔnspecteerde en geclassificeerde woningen werden aanvankelijk al dan niet in arrangementsvorm (met ferry, vlucht, huurauto enz.) met behulp van de uitgebreide vakantiegids 'Karakteristiek als van OUT!' en de handige viertalige website www.out.travel in de markt gezet. De website en gids werden sterk gepromoot in de klassieke en nieuwe media. Met de opkomst van uitstekende websites op het gebied van ferry-overtochten, vliegtickets en huurauto's, heeft OUT! zich volledig toegelegd op de online vakantiehuisverhuur.

Vakantiegangers boeken bij OUT! Vakantiehuizen zorgvuldig geselecteerde accommodatie of accommodatie van zorgvuldig geselecteerde partners (SGR-deelnemers, aanbieders van ANVR-garantie, het Thuiswinkel Waarborg enz.), realtime op deze site (met veel foto's en zelfs videoclips) of telefonisch op het call center te Den Bosch.

Sociale media

Facebook:
http://www.facebook.com/out.vakantiehuizen
Twitter:
http://twitter.com/outtraveller
Instagram:
https://www.instagram.com/outvakantiehuizen/
Youtube:
http://www.youtube.com/user/outvakker
Blogs:
o.a. http://outvakantiehuizen.blogspot.nl
Linkedin:
http://www.linkedin.com/company/out-travel-vakantiehuizen