Pers

OUT! in het nieuws

T.b.v. voornamelijk de Nederlandse pers en persdiensten vindt U op deze pagina een overzicht van de door/voor OUT! Vakantiehuizen uitgegeven persmededelingen. Voor meer informatie verzoeken wij U om U tot de directie te wenden.

Vind ook hier een overzicht van de overige publicaties inzake OUT!

IT-publicaties

Op het gebied van de informatietechnologie, de pijler onder de OUT!-organisatie, zijn er een aantal publicaties: IT-publicaties van OUT!

Algemene mediaberichten

Zie hier een overzicht van diverse mediaberichten, interessant voor zowel huurders als verhuurders van vakantiehuizen.

OUT!-persberichten

T.b.v. voornamelijk de Nederlandse pers en persdiensten vindt U op deze pagina een overzicht van de door/voor OUT! Vakantiehuizen uitgegeven persmededelingen. Voor meer informatie verzoeken wij U om U tot de directie te wenden.

Veghel, 15 oktober 2014
- P E R S B E R I C H T -

OUT! Vakantiehuizen bereikt mijlpaal op Facebook


In oktober 2014 is het aantal likes van de OUT! Vakantiehuizen-Facebookpagina de magische grens van 10.000 'vind ik leuks' gepasseerd. Facebook neemt daarmee een nog belangrijkere positie binnen de marketing van OUT! Vakantiehuizen in.

Met Facebook laat OUT! Vakantiehuizen graag haar 'sociale gezicht' zien. Wie is OUT!? Waar is OUT! mee bezig? OUT! is een hele dag met vakantie bezig en trekt op Facebook veel mensen die duidelijk ook niets liever doen dan dat. De betekenis van Facebook voor OUT! strekt dan ook verder dan het verkrijgen van meer bekendheid en het realiseren van boekingen op de inmiddels bijna 3.000 vakantiewoningen in Nederland en op de belangrijkste Europese vakantiebestemmingen incl. de winterportgebieden.

In de communicatie met haar Facebook-volgers peilt OUT! Vakantiehuizen bijvoorbeeld ook de belangstelling voor (nieuwe) vakantiebestemmingen. Daarnaast laat OUT! Vakantiehuizen via promotie-akties specifieke vakantiehuizen testen door consumenten die vaak net buiten de traditionele doelgroep vallen.

Zo is Facebook in de afgelopen 3 jaar een waardevol instrument geworden in het bedienen en beoordelen van bestaande en potentiŽle markten. De transparante en persoonlijke wijze van communiceren zoals Facebook dat mogelijk maakt, sluit naadloos aan op de door OUT! Vakantiehuizen nagestreefde klantbenadering.

Veghel, 29 september 2014
- P E R S B E R I C H T -

OUT! presenteert vakantiehuizen op nieuwe bestemming Spanje


Binnen OUT! Vakantiehuizen is Spanje van oudsher een populaire maar eigenzinnige vakantiebestemming. De villa's met zwembad, vakantiehuizen aan zee en appartementen aan de costa's in Spanje of op de Canarische Eilanden hebben een geheel eigen publiek. Publiek dat bijv. de afgelopen jaren ging proeven aan de vakantiehuizen aan de riviŤra van KroatiŽ. De vakantiehuizen in AndalusiŽ trekken meer het type vakantieganger dat ook geÔnteresseerd is in streken als bijv. de Algarve in Portugal of Toscane in ItaliŽ. De combinatie van mediterrannťe, grotwoningen en een heuse woestijn in het achterland (Sierra Nevada) maakt het een unieke maar voor een autovakantie wel verre bestemming. Het binnenland van Spanje probeert zichzelf sinds jaar en dag als 'het andere Spanje' onder de aandacht te brengen. OUT! Vakantiehuizen geeft dat begrip 'het andere Spanje' in 2015 een geheel andere invulling. Voor huurders van een vakantiehuis wordt dat ťcht andere Spanje, plotseling een interessant alternatief voor ook de verstokte Frankrijk- en ItaliŽgangers en zelfs voor de traditionele Alpenganger.

Picos de Europa
Voor de Alpenliefhebber, die OUT! Vakantiehuizen de afgelopen jaren al uitstapjes naar de meer ongerepte PyrenneeŽn zag maken, presenteert OUT! de Picos de Europa. Dit hooggebergte in het noorden van Spanje zijn de hoogste toppen van het Cantabrisch Gebergte. Dit nationaal park is Unesco Werelderfgoed en vormt een waar parijdijs voor bergwandelaars, klimmers (Naranjo de Bulnes!) en speleologen. Het indrukwekkende Alpine gebied van markante bergtoppen maar ook lieflijke bergmeren (Covadonga e.d.), kent namelijk s'werelds diepste grotten zoals de Torca del Cerro del Cuevon (-1589 m). De pikante, regionale kaas, de Quesco de Cabrales, wordt traditioneel in dergelijke grotten gerijpt.

Llanes
Wat het gebied als vakantiebestemming verder zo interesssant maakt, zijn de gebieden rondom. De Picos de Europa liggen namelijk slechts 20km onder de noordspaanse kust met de fraaie stranden van bijv. de Coste Verde en Llanes. Veelal intieme zandstrandjes, ingesloten door fraaie rotspartijen. Intieme baaitjes aan de Golf van Biskaje.

Las Medulas
Iets zuidelijker van de Picos de Europa, richting Leon, is het berggebied Las Medulas gesitueerd. Hebben in de Picos de glaciale krachten het landschap bepaald, de Las Medulas hebben hun eigenaardige vorm te danken aan de Romeinen. Op zoek naar goud hebben de Romeinen het poreuze rode zandsteen vol water laten lopen en stukken berg laten instorten. Het unieke landschappelijke resultaat is na 2.000 jaar onomstreden Unesco Werelderfgoed.

Gevarieerde, complete vakantie
De combinatie van deze drie unieke gebieden van Picos de Europa, Las Medulas en de Costa Verde/stranden nabij Llanes, maken het een bijzondere bestemming voor het huren van een centraal gelegen vakantiehuis. Uiteraard biedt OUT! Vakantiehuizen ook de mogelijkheid om het gebied hoppend van vakantiehuis naar vakantiehuis te ontdekken. In die laatste situatie zou het interessant kunnen zijn om te starten in bijv. het meer oostelijke Baskenland om bijv. ook de PyrenneeŽn mee te pakken en een stad als San Sebastian te ontdekken. Eenmaal in Noord-Spanje zou vervolgens ook de westpunt bezocht kunnen worden. Natuurlijk voor het wereldberoemde Santiago de Compostele of zelfs Noord-Portugal met het historisch Porto.

Gecontroleerd, Anvr-/Sgr-garantie
Met OutVakantiehuizen.nl en de mogelijkheid om met de OUT!-selecteurs te chatten en te bellen, helpt OUT! Vakantiehuizen u graag bij het vinden van een vakantiehuis in dit andere Spanje. De vakantiehuizen zijn persoonlijk gecontroleerd en worden u aangeboden met Anvr-/Sgr-garantie. Kijk voor meer informatie op Noordwest Spanje.

Veghel, 29 september 2014
- P E R S B E R I C H T -

700 nieuwe wintersport vakantiehuizen OUT! Vakantiehuizen


Vandaag heeft OUT! Vakantiehuizen 700 nieuwe vakantiehuizen voor een wintersport vakantie in met name Oostenrijk en Zwitserland op OutVakantiehuizen.nl boekbaar gemaakt. In Frankrijk is een aantal groepsaccommdaties aan de piste toegevoegd.

De nieuwe vakantiehuizen voor de wintersport zijn in het algemeen individuele particuliere vakantiewoningen of vakantiewoningen in de wat minder massale residenties. De ongeveer 400 Oostenrijkse vakantiehuizen en 300 Zwitserse vakantiewoningen, liggen in de bekende wintersportgebieden.

Omdat het wintersportseizoen maar kort is en de beschikbaarheden daarmee beperkt, zeker voor gezinnen met kinderen die van schoolvakanties afhankelijk zijn, heeft OUT! er voor gezorgd dat nu, aan het einde van het zomer seizoen, de winterboekingen gemaakt kunnen worden. De komende weken zal in de wintersportpresentaties van de accommodaties op OutVakantiehuizen.nl nog veel concrete informatie over de individuele skigebieden worden toegevoegd en ontsloten. Zo begint de OUT!-boeker straks goed voorbereid aan zijn/haar wintersportvakantie!

Veghel, 1 juli 2014
- P E R S B E R I C H T -

Nieuwe website voor jubilerend OUT! Vakantiehuizen


OUT! Vakantiehuizen viert dit jaar haar 15-jarig bestaan. Ter gelegenheid van deze mijlpaal is op 1 juli 2014 de compleet vernieuwde website OutVakantiehuizen.nl gelanceerd.
OUT! Vakantiehuizen neemt met de nieuwe website met bijna 2000 vakantiewoningen afscheid van de oude huisstijl waarin de aansluiting bij het van oorsprong Amerikaanse .travel-initiatief beeldbepalend was. De .travel-extentie heeft de de afgelopen 10 jaar in de reisbranche geen rol van betekenis kunnen spelen. Zo is bijv. branche-organisatie ANVR net als OUT! Vakantiehuizen onder .travel bereikbaar maar is het niet de zichtbare hoofd-url.

Naast de cosmetische veranderingen kent de nieuwe boekingssite van vakantiewoningen van OUT! Vakantiehuizen ook de nodige inhoudelijke veranderingen. Veranderingen die zowel de zichtbare gebruiksfunkties om een vakantiehuis te zoeken en te boeken verbeteren, zoals het vernieuwde beoordelingssysteem van de vakantiewoningen en het bieden van veel toeristische informatie van de regio's waarin OUT! vakantiehuizen verhuurt maar ook veranderingen op de achtergrond die de vakantiesite beter vindbaar maken op het internet en beter doen funktioneren op diverse hardware en besturingssystemen.

Lees meer over het verhaal achter het nieuwe OutVakantiehuizen.nl op bijv. het blog van (de mensen van) OUT! Vakantiehuizen: Van Vakantievilla tot Bloghut!