Vakantiehuizen Ardennen, provincie Namen

De pronvicie Namur, het mooiste stuk Belgische Ardennen

In het Maasdal

De provincie Namen is wellicht niet het 1e waar de Nederlander aan denkt bij de Ardennen. En juist dat maakt deze provincie extra aantrekkelijk! Met toeristische centra zoals Han sur Lesse en Dinant aan de Maas in combinatie met een riant cultureel erfgoed en volop mooie rustige natuurgebieden zouden wij u een vakantie naar het zuiden van BelgiŽ willen aanraden!

De grotten van Han, Rochefort en de Semois

Op de grens met de regio #B002# liggen de toeristische plaatsjes Rochefort en Han. Rochefort met het Archeopark Malagne en haar druipsteengrotten is een sympathiek stadje aan de Lesse, maar voor het echte vertier moet u naar Han sur Lesse. Natuurlijk bekend vanwege de grotten, maar met het wildpark, museum en toeristische treintje vermaakt u zich er minstens een volle dag.
In dezelfde regio vindt u Lavaux Ste Anne met het imposante waterslot, waarin nu een museum naar de jacht is gevestigd. Ook de tuinen zijn de moeite. Niet ver van Ciney ligt het Provinciaal Domein Chevetogne. Dit 550ha grote park biedt 8 thematische speeltuinen, zwembad, tennispleinen, minigolf, boottochtjes, etc.
Tussen Beauraing en Vresse sur Semois ligt een prachtig, nog rustig, bosrijk natuurgebied. De Semois is ter hoogte van Vresse echt op z'n allermooist. In het lieflijke dorpje Alle aan de semois vindt u recreatieoord Recrealle met allerlei binnen en buiten speel- en outdoormogelijkheden.

l'Eau d'Heure en Couvin

Het westelijk deel van de provincie Namur (Namen) kenmerkt zich door grote dichte bossen, afgewisseld door meren en weilanden. Bezoekt U vooral l'Eau d'Heure, het grootste (stuw)meer van BelgiŽ. Hier kan naast zwemmen, vissen, surfen enz., zelfs de duiksport worden beoefend. Het gastronomisch bekende Couvin, biedt boottochten op de deels ondergrondse rivier Eau Noir.

Dinant met Mont Fat, de abdij van Leffe en Maredsous en natuurlijk Namen

In de prachtige omgeving van de Maasvallei vindt U de levendige stad Dinant. Hier eindigt menige kanotocht op de Lesse, en kan de citadel worden bezichtigt (prachtig uitzicht!). Of U bezoekt het recreatiepark Mont-Fat. Van hieruit maakt u ook mooie boottochten op de Maas en bezoekt u de abdij van Leffe!
Tussen Dinant en Namen ligt dan opnieuw een heel mooi stukje Ardennen. Bezoek het kasteel en de tuinen van Freyr, brouwerij du bocq, de tuinen van Annevoie en de Abdij van Maredsous, waar kaas en bier wordt gemaakt. Of stap op de 'Railbike' voor een geweldige tocht door een van de mooiste Ardense dalen: over oude rails en door oude spoortunnels!
Tenslote is de stad Namen aan de Maas een echte stad. Highlights zijn de citadel en de basiliek.

Vakantiehuizen in Namen/Namur zoekt en boekt U op www.out.travel

Zoek en boek daarom snel een geinspecteerd OUT! -vakantiehuis in dit deel van de Ardennen in Belgie. Deze website biedt U handige mogelijkheden zoals de selectie op vakantie thema. Denk aan het huren van een vakantiehuis in de proincie Namen (Namur) in Wallonie voor senioren, voor een wellness vakantie, vakantiehuizen geschikt of aangepast voor gebruikers van een rolstoel enz.. Op de pagina met onze Specials vind U op rubriek gesorteerd (vakantiehuizen voor gezinnen met kinderen; vakantiewoningen voor senioren; wellness vakantiehuizen; zorgaccommodaties; budgetaccommodaties; luxe vakantievilla's enz.) een aantal interessante vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Vergeet Uw vakantievoordeel niet en kijk ook eens onder onze aanbiedingen buiten de zomervakantie of wintersportvakantie in bijvoorbeeld de herfstvakantie, kerstvakantie, de krokus- en voorjaarvakantie, met Carnaval, met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. XXX kent in de meivakantie vaak aantrekkelijke korting. En vergeet de lastminutes in Belgie niet. In samenwerking met Weeronline presenteren we de actuele weersverwachting bij Uw vakantiehuis in de provincie Namen (Namur). Ook op de OUT!-vakantiehuizen in de Ardennen geniet U van de zekerheden van ANVR en SGR. OUT! Vakantiehuizen biedt U in Belgie o.a. in Namen / Namur (Wallonie) vakantiewoningen, appartementen, groepsaccommodaties, chalets, villa's maar ook vakantieparken en bungalowparken, mobilhomes en caravans. Met of zonder zwembad en in een omgeving met volop mogelijkheden (wandelen, fietsen/mountainbiken, outdoor enz.). Voor met z'n tweetjes, het gehele gezin of de hele familie of de hele groep van vrienden en collega's om bijvoorbeeld te vergaderen eventueel inclusief catering. Zie onze verhuurdersinformatie als U een vakantiehuis in Namen wilt verhuren. In Namen verhuurt OUT! Vakantiehuizen o.a. vakantiewoningen in Barvaux Condroz, Boussu en Fagne, Gedinne, HastiŤre, Lessive, Maredsous, Mesnil-Saint-Blaise, Rochefort, Sosoye (maredsous), Waulsort, Willerzie-Gedinne.

Vakantiegids

U ziet ons aanbod aan vakantiehuizen liever op papier? Dan hebben wij voor U onze vakantiegids met een selektie van 10 jaar OUT! Vakantiehuizen:


Vakantiehuizen op andere vakantiebestemmingen

In Belgie vind U in Wallonie OUT! Vakantiehuizen o.a. in de Ardennen van de provincie Namur (Namen) . Het totaal aanbod van OUT! Vakantiehuizen in Nederland, Belgie (Vlaanderen, Ardennen), Duitsland, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Spanje, Portugal, Spanje, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Kroatie, Noorwegen, Zweden en Groot Brittannie zoekt & boekt U via onze homepage www.out.travel of via het menu links of bovenaan deze pagina (Gasten/Bestemmingen).

Laten we contact houden!


Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres