Vakantiehuis huren in West Vlaanderen

Voor een strandvakantie met boeiend achterland

Strand en fietsen in het achterland

West Vlaanderen, de prachtigste zandstranden van noord tot zuid met gezellige steden en dorpen, waar het goed eten is, en natuurlijk onmetelijke fietsmogelijkheden.

Koksijde, De Panne en Plopsaland

Helemaal in het zuid-westen, tegen de Franse grens vindt U de Westhoek, een prachtig fietsgebied waarbij U onderweg door het groene landschap veel militaire begraafplaatsen en musea zult tegenkomen. De 'Grooten Oorlog' (WO I) heeft hier diepe sporen achtergelaten. Op Uw fietstochten doet U de historische steden Diksmuide, Ieper of Veurne aan. Bij Ieper ligt bovendien het mooiste dierenpark van heel BelgiŽ, Bellewaerde. Vergeet ook prachtige dorpjes als Lo-Reninge en Alveringem (het 'Buterblomme'-dorpje van de Westhoek) niet. Het riviertje de IJzer karakteriseert niet alleen het landschap, maar biedt ook kanofaciliteiten. Aan de kust vindt U een drietal aan elkaar gegroeide voormalige vissersdorpen. Koksijde is een gezellige bloemenbadplaats met vele restaurantjes, een gezellige boulevard en eindeloze zandstranden. In Oostduinkerke vindt U nog de traditionele garnalenvissers en het visserijmuseum. Villadorp St. Idesbald kent het museum van de beroemde surrealist Paul Delvaux. Op de top van de Hoge Blekker (hoogste duin, 33m) of per vliegtuig (militaire basis Koksijde) heeft U een prachtig uitzicht op de dorpen en de natuurreservaten. Vanuit De Panne wandelt U over het strand zo naar Frankrijk. Niet ver van de Panne ligt het attractiepark Plopsaland.

Brugge, Damme en Boudewijn Seapark

In het groene Vlaanderen vinden we het Brugsommeland en het Meetjesland. Het Meetjeslandschap wordt gekenmerkt door dijken, zompige graslanden en schilderachtige kreken. Verder naar het zuiden worden de weidse vlakten afgewisseld met bossen. Prachtig mooi fietslandschap met diverse natuurreservaten vindt U bij de historische en culturele stad Brugge. Probeert U in het sfeervolle Brugge eens met Hemelvaart de Heilige-Bloed-Processie bij te wonen. Een historische ervaring! Nabij Brugge ook het Boudewijn Seapark met een dolfijenshow. Per boot, de 'Lamme Goedzak', vaart U vervolgens door polders en langs molens naar het pittoreske Damme (de stad van Tijl Uilenspiegel!).

Knokke, De Haan, Oostende en Earth Explorer

Aan de noordkust het prachtige villadorp Knokke-Heist, met haar zandstranden, golfbanen en natuurreservaat het Zwin (slikken en schorren). Vergeet U niet de wafels van moeder Siska te proeven! Absoluut hoogtepunt en tegelijkertijd buitenbeentje aan de kust is De Haan - Wenduine. De Belle-Epoque villa's, het stationnetje, het strand en het prachtige duingebied maken uw verblijf onvergetelijk. Verder naar het zuiden is Oostende een echte stad aan zee met alle faciliteiten en Earth Explorer. Tussen Westende Dorp en Lombardsijde bevindt zich het indoor speelparadijs Villa Babelou, met luchtkastelen, bubbelbaden, grote knuffelberen en 1000m2 reuze lego-blokken.

Vakantiehuizen in West Vlaanderen zoekt en boekt U op www.out.travel

Zoek en boek daarom snel een geinspecteerd OUT! -vakantiehuis in dit deel van Belgie. Deze website biedt U handige mogelijkheden zoals de selectie op vakantie thema. Denk aan het huren van een vakantiehuis in West Vlaanderen voor senioren, voor een wellness vakantie, vakantiehuizen geschikt of aangepast voor gebruikers van een rolstoel enz.. Op de pagina met onze Specials vind U op rubriek gesorteerd (vakantiehuizen voor gezinnen met kinderen; vakantiewoningen voor senioren; wellness vakantiehuizen; zorgaccommodaties; budgetaccommodaties; luxe vakantievilla's enz.) een aantal interessante vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Vergeet Uw vakantievoordeel niet en kijk ook eens onder onze aanbiedingen buiten de zomervakantie of wintersportvakantie in bijvoorbeeld de herfstvakantie kerstvakantie, de krokus- en voorjaarvakantie, met Carnaval, met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. In Belgie kent men in Vlaanderen in de meivakantie vaak aantrekkelijke korting. En vergeet de lastminutes in Vlaanderen niet. In samenwerking met Weeronline presenteren we de actuele weersverwachting bij Uw vakantiehuis in Belgie. Ook op de OUT!-vakantiehuizen in Vlaanderen geniet U van de zekerheden van ANVR en SGR. OUT! Vakantiehuizen biedt U in West Vlaanderen vakantiewoningen, appartementen, groepsaccommodaties, chalets, villa's maar ook vakantieparken en bungalowparken, mobilhomes en caravans. Met of zonder zwembad en in een omgeving met volop mogelijkheden (wandelen, fietsen/mountainbiken, outdoor enz.). Voor met z'n tweetjes, het gehele gezin of de hele familie of de hele groep van vrienden en collega's om bijvoorbeeld te vergaderen eventueel inclusief catering. Zie onze verhuurdersinformatie als U een vakantiehuis in Vlanderen wilt verhuren. In West Vlaanderen verhuurt OUT! o.a. in De Haan, De Panne, Klerken, Oostkamp, Poperinge, Westrozebeke.

Vakantiegids

U ziet ons aanbod aan vakantiehuizen liever op papier? Dan hebben wij voor U onze vakantiegids met een selektie van 10 jaar OUT! Vakantiehuizen:


Vakantiehuizen op andere vakantiebestemmingen

In Belgie vind U OUT! Vakantiehuizen o.a. in West Vlaanderen. Het totaal aanbod van OUT! Vakantiehuizen in Nederland, Belgie (Vlaanderen, Ardennen), Duitsland, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Spanje, Portugal, Spanje, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Kroatie, Noorwegen, Zweden en Groot Brittannie zoekt & boekt U via onze homepage www.out.travel of via het menu links of bovenaan deze pagina (Gasten/Bestemmingen).

Laten we contact houden!


Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres