• Voor al uw vragen!
  • Met uitzicht op de Moezel
  • grote vakantiehuizen
Duitsland

Duitsland Vakantieland!

Op www.outvakantiehuizen.nl vindt U de mooiste vakantiehuizen en vakantiewoningen van Duitsland. Van een appartementje voor met z'n tweetjes tot een groepsaccommodatie voor 50 personen. OUT! Vakantiehuizen selekteerde vakantiehuizen voor U in de mooiste en meest populaire vakantiegebieden van de bondsrepubliek Duitsland.

Vakantiehuizen op de mooiste plekjes van Duitsland

Zo vindt U de persoonlijk geïnspecteerde vakantiewoningen van OUT! Vakantiehuizen in de Eifel, op de Hunsrück, aan de Mosel, in het Saarland, in het Westerwald en in het Sauerland. Ideale vakantiebestemmingen voor zowel een weekendje weg dichtbij als voor Uw grote vakantie in de zomer of de winter of zelfs wintersport.

Iets dieper Duitsland in vindt U de vakantiehuizen van OUT! in de Harz (in of nabij Naturpark Harz met als letterlijke hoogte punt de 1142m hoge Brocken) het Zwarte Woud (het Schwarzwald in de drielandenregio Frankrijk-Zwitserland-Duitsland); in het Beierse Woud (drielandenregio Tsjechië-Oostenrijk-Duitsland) en in de Beierse Alpen (de Allgäu op de grens met Oostenrijk).

Vissen in Duitsland of een boerderijvakantie?

Ook in Duitsland is het op veel plaatsen prima vissen. Bijvoorbeeld in de Moesel, een rivier met een prima visstand. Vooral in de zomer, als de stroming matig is, is het goed vissen. En vis gaat natuurlijk goed samen met deze wijnregio! Ook de rivier de Our, op de grens met België en Luxemburg biedt volop mogelijkheden. Check onze visvakantiehuizen!
Dat wat wij boerderijvakanties of hoevetoerisme noemen, kennen ze in Duitsland ook. Vakantie op de Bauerhof!Geniet van de natuur en de dieren. Voor een mooie selectie boerderijvakanties gaat u naar Groene Vakanties.

Toeristische mogelijkheden rondom Uw Duitse vakantiehuis

Op deze website vindt U onder de presentatie van de vakantiehuizen van OUT! veel verwijzingen naar toeristische attracties zoals bijv. Phantasialand te Brül en Western Themapark Pullman City (o.a. Hasselfelde en Eging am See). Elke vakantieregio kent bovendien een meer uitgebreide beschrijving met actuele weerinformatie en de recreatiemogelijkheden en bezienswaardigheden op kaart.

Samengevat vindt U OUT! Vakantiehuizen in de volgende vakantiegebieden in Duitsland: Eifel, Hunsrück, Moezel, Mosel, Saarland, Westerwald, Sauerland, Harz, Zwarte Woud (Schwarzwald), Beierse Woud (Bayerischer Wald), Beierse Alpen (Bayerischer Alpen), Allgäu. Recent zijn enkele woningen aan de Noord-Duitse kust en nabij de Lüneburger Heide en het Teutoburger Wald toegevoegd.

De Duitse vakantieregio's presenteren zich:

Ontdek vanuit een vakantiehuis de veelzijdighed van Duitsland:
Eifel; Moezel; Sauerland; Harz; Zwarte Woud; Beierse Woud; Beierse Alpen; Hunsruck; Westerwald; Saarland; Hessen.

-Advertentie-