• Voor al uw vragen!
  • Met uitzicht op de Moezel
  • grote vakantiehuizen
Duitsland

Duitsland Vakantieland!

Tip: Aan de Duitse Krijtkust!


Krijtkust Duitsland? Jazeker! Het Noord-Duitse Oostzee-'eiland'(brug) Rügen heeft het! Ontdek de bijzondere natuur van de Duitse (schier)eilanden in de Oostzee. Niet voor niets heeft het gebied een hele lange toeristisce geschiedenis. De weelderige vakantie-optrekjes van vóór en in de DDR-tijd, vormen het sfeervolle bewijs. Wij selecteerden een aantal kustwoningen en een aantal woningen meer in het binnenland (vanaf de Mecklenburgische Schweiz. Die laatsten ter verkorting van de aanvankelijk reistijd vanuit Nederland/België en ter verdere verkenning van de Ostseeküste!

Tip: Berlijn


Ontdek de metropool Berlijn vanuit de veelal heerlijk rustig gelegen vakantiewoningen van het omliggende Brandenburger platteland! Proef de indrukwekkende historie in de musea en bij de monumenten (WOII, Koude Oorlog, BRD-/DDR-tijd) van deze decennia lang door 'de Muur' gespleten stad: come in, find OUT!


Vakantiehuizen op de mooiste plekken van Duitsland

Op www.outvakantiehuizen.nl vindt U de mooiste vakantiehuizen en vakantiewoningen van Duitsland. Van een appartementje voor met z'n tweetjes tot een groepsaccommodatie voor 50 personen. OUT! Vakantiehuizen selekteerde vakantiehuizen voor U in de mooiste en meest populaire vakantiegebieden van de bondsrepubliek Duitsland.

Zo vindt U de persoonlijk geïnspecteerde vakantiewoningen van OUT! Vakantiehuizen in de Eifel, op de Hunsrck, aan de Mosel, in het Saarland, in het Westerwald en in het Sauerland. Ideale vakantiebestemmingen voor zowel een weekendje weg dichtbij als voor Uw grote vakantie in de zomer of de winter of zelfs wintersport.

Iets dieper Duitsland in vindt U de vakantiehuizen van OUT! in de Harz (in of nabij Naturpark Harz met als letterlijke hoogte punt de 1142m hoge Brocken) het Zwarte Woud (het Schwarzwald in de drielandenregio Frankrijk-Zwitserland-Duitsland); in het Beierse Woud (drielandenregio Tsjechië-Oostenrijk-Duitsland) en in de Beierse Alpen (de Allgäu op de grens met Oostenrijk).


Tip: spectaculair Duitsland-dichtbij

Ontdek de Hunsrück tussen Moezel en Rijn. Bezoek met Burg Eltz één van de mooiste kastelen van Duitsland. De vakantiehuizen (één zelfs met eigen Biergarten en Grillhütte) liggen vlak vij de grootste hangbrug van Duitsland, de Geierlay Brücke!. Ook vanwege het Schinderhannes-fietspad over een voormalig spoortraject een interessant vakantiehgebied-dichtbij.

Tip: knus of met z'n allen naar Monschau!


Met de voor Nederlanders en Vlamingen 'bergachtige' ligging en de vele vakwerkhuizen, vat het historische en gezellige Monschau, eigenlijk maar nét over de Nederlandse en Belgische grens, op een paar vierkante kilometer bijna alles samen wat Duitsland voor moois te bieden heeft. In de Eifel (Duitse Ardennen/Hoge Venen is het prachtig wandelen en groepen vinden in onze grote vakantiehuizen de nodige gezelligheid. Old Timer-, moter- en fietsclubs genieten van de fraaie wegen en leuke stadjes als Blankenheim (burcht), Steinfeld (basiliek> maar ook oorlogsmuseum Vogelsang met spookdorp Wollseifen of de Moezel, vormen mooie bestemmingen voor een toertochtje. Op de D-/B-grens vind je wintersportcentrum Weißer Stein. Echt shoppen? Aachen (vergeet de Dom niet)!. Bekijk de grote en kleine vakantiehuizen dichtbij.

Tip: afvinken op jouw bucket list: Neuschwanstein


Natuurlijk bezoekt u een keer het sprookjesachtige kasteel Neuschwanstein. Neem de wandelroute naar boven en maak even een klein omweggetje over de indrukwekkende Marienbrücke. Door de roosters onder uw voeten ziet u een indrukwekkend diepe kloof, in zuidelijke richting kijkt u over Neuschwanstein heen tot ver in Beieren! Schwangau kent nog een tweede kasteel: Hohenschwangau. U bent dan in de buurt van de idylische Alpsee. De historische Altstadt van het karakteristieke Füssen is eveneens het bezoeken waard. Füssen ligt aan het wilde water van de in Oostenrijk ontspringende rivier de Lech met, even verderop de populaire (aangelegde) Lech-watervallen. Bezoek de regio vanuit deze Duitse vakantiewoningen.


Toeristische mogelijkheden rondom Uw Duitse vakantiehuis

Op deze website vindt U onder de presentatie van de vakantiehuizen van OUT! veel verwijzingen naar toeristische attracties zoals bijv. Phantasialand te Brühl en Western Themapark Pullman City (o.a. Hasselfelde en Eging am See). Elke vakantieregio kent bovendien een meer uitgebreide beschrijving van recreatiemogelijkheden en bezienswaardigheden op kaart.

Samengevat vindt U OUT! Vakantiehuizen in de volgende vakantiegebieden in Duitsland: Eifel, Hunsrück, Moezel, Mosel, Saarland, Westerwald, Sauerland, Harz, Zwarte Woud (Schwarzwald), Beierse Woud (Bayerischer Wald), Beierse Alpen (Bayerischer Alpen), Allgäu. Recent zijn enkele woningen aan de Noord-Duitse kust en nabij de Lüneburger Heide en het Teutoburger Wald toegevoegd.

De Duitse vakantieregio's presenteren zich:

Ontdek vanuit een vakantiehuis de veelzijdighed van Duitsland:
Eifel; Moezel; Sauerland; Harz; Zwarte Woud; Beierse Woud; Beierse Alpen; Hunsruck; Westerwald; Saarland; Hessen.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres