• Vakantiehuizen Duitsland Beierse Would
Duitsland

Bayerischer Wald

Met OUT! naar het Beierse Woud!Tussen Donau, Inn en de Tsjechische grens, wacht het mysterieuze Beierse Woud, op de ware natuurliefhebber.

Dit gebied, National Park Bayerischer Wald, geografisch verbonden met de Tsjechische Bohemen, kenmerkt zich door een ongerept berglandschap van natuurlijke bergweiden en diepe, donkere bossen (grootste aaneengesloten bosgebied van Midden-Europa)! De bergtoppen (zoals Arber, Rachel, Lusen, Falkenstein) reiken tot bijna 1500m, zo nu en dan steil vanuit een van de vele pittoreske bergmeren die de streek typeren.

Folklore en cultuurhistorie in Beieren

Maar dit deel van Beieren, met een geheel eigen, kleurrijke bouwstijl en veel folklore, biedt meer. Architectonisch springen het cultueel interessante Passau (barok) en Regensburg met haar gotische dom er uit.

Sport en wellness in Beieren

Daarnaast is het gebied een ski-, langlauf-, mtb- en wandelbestemming bijuitstek. De vermoeide sporter wordt middels aangename wellnessvoorzieningen opgevangen.

Musea en pretparken in het Beierse Woud

Na Uw welnessbehandeling bent U weer klaar voor een bezoek aan ťťn van de ambachtsmusea of attractieparken (Churpfalzpark, Pullman City). Uiteraard bezoekt U vanuit deze streek het Tsjechische Pilzen (oorsprong van de pils).

Glaskunst in Beieren

Glasblazerijen en glaskunst neemt een prominente plaats in in de regio. Rond Regen vindt U meerdere musea en tentoonstellingen. Bij Zwiesel is een Kristallglaspyramide van 93.000 wijnglazen gebouwd. Bij Bodenmais kunt U een Silberbergwerk bezichtigen.

Snel naar alle vakantiehuizen in het Beierse Woud!


Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres