• Duitsland vakantiehuizen in het Zwarte Woud
Duitsland

Schwarzwald

Vakantie in het Zwarte WoudDe 'Schwarzwald'-regio vindt U in de Duitse deelstaat Baden-Würthemberg, tegen Zwitserland en de aan de overzijde van de Rijn, de Franse Elzas.

Fraaie panoramawegen van highlight naar highlight

Het Zwarte Woud laat zich prima verkennen via de Schwarzwaldhohenstraße en de Badische Weinstraße (door Baden-Baden, Toeristische musts in dit vakantiegebied zijn de bekende watervallen van Schaffhausen; de fraai gelegen watervallen van Todtnau; de mooie Schluch- en Titisee. U zit dan in het (wintersport) gebied van de 1493m. hoge Feldberg. Een attractie van geheel andere orde: openluchtmuseum 'Sauschwänzlebahn' te Blumberg.

Bergsport

Dit grootste middelgebergte en bosgebied van Duitsland en is geologisch verwant aan de zuidwestelijk gelegen Vogezen. Binnen een oppervlakte van globaal 200x60km vindt U 23000 bewegwijzerde wandelpaden en voor 8000km aan officiële mountainbikeroutes.

Meer dan de koekoeksklok

Cultureel biedt het Zwarte Woud, het gebied waar de oorspong van de koekoeksklok ligt, exact hetgeen U van een Duitsland-plaatje in een reisgids mag verwachten: tradities. Tradities in bebouwing, landschap, festiviteiten, horeca, mensen enz.. Dat vormt natuurlijk een fraai decor voor de vele moderne recreatiemogelijkheden. Zo vindt U er fraaie wellnessvoorzieningen, schitterende golfbanen, uitstekende wintersportmogelijkheden, spannende rodelbanen enz. enz..

Snel naar alle vakantiehuizen!Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres