Vakantiehuizen huren in de Ardeche

Zuid-Frankrijk van OUT! Vakantiehuizen: Gorges, lavendel en nougat

Groene heuvels, lavendel en Gorges de L'ardeche

De temperatuur en de vele zonuren op nog geen 1000km. hebben de Ardeche tot een populaire bestemming gemaakt bij de Nederlander. Van de lieflijke, groene heuvels in het noorden, via de plateau's met lavendel tot aan de Gorges de l'Ardeche is het inderdaad een grote vakantieregio.

De Rhonevallei

Water en wind hebben dit deel van Frankrijk in de loop van duizenden jaren woest en ruig gemaakt. Voor het grote vermaak moet u in de drukke Rhonevallei zijn. Hier zijn bijv. het krokodillenpark van Pierrelatte en het safaripark van Péaugres te vinden.

Druipsteengrotten en wandelen

Verder westwaarts wonen weinig mensen, dus moet de natuur voor de attracties zorgen en dat lukt heel aardig. Met name de vele druipsteengrotten, bijv. Aven d'Orgnac, Grotte de la Madelaine, de Saint-Marcel en Chauvet, doen het goed bij jong en oud. Verder is de Ardeche natuurlijk een wandelparadijs en de vele rivierstrandjes maken de sterke zon altijd dragelijk.

Gorges de l'Ardeche en de Pont d'Arc

Natuurlijk bezoekt u de Gorges d L'Ardeche. Bijna aan het einde van de kloof ligt het dorpje Vallon Pont D'Arc met een natuurlijk kalkstenen 'brug', de beroemde Pont d'Arc. Hier huurt u ook uw vlot of kano. Overigens kun je overal in de Ardèche kanoën.

Kastanjes en maron glacé

Behalve voor wandelen (bijv. natuurpark Monts d'Ardeche), kanovaren en lavendel is de Ardeche ook beroemd vanwege de kastanjes. U vindt er boomgaarden vol, maar het lekkerst zijn ze toch als ijsje (maron glacé)!!

Toeristische treintjes

Overigens zijn er in de Ardeche ook diverse toeristische treintjes over oude sporen. Bijvoorbeeld in Anduze, goed te combineren met het nabijgelegen bamboebos, La bambouseraie de Prafance.

Middeleeuwse dorpjes en kuuroorden

Verder vindt u in de Ardeche lieflijke, schilderachtige oude dorpjes en elegante kuuroorden die aan lang vervlogen tijden doen denken. Breng maar eens een bezoek aan het 12e eeuwse plaatsje Balazuc. Het naburige Vogüé ligt genesteld tussen de rivier en een kalkstenen rots en herbergt een chateau met museum.
In het Volanedal ligt het kleine elegante kuuroord Vals les bain, met 150 bronnen met dubbelkoolzure soda (goed voor spijsvertering, reumatiek en suikerziekte).

Valence en Montélimar

Toch in het Rhonedal, bezoek dan de bruisende markstad Valence of de gezellige stad van de nougat (noga en amandelen), Montélimar met het chateau de Adhémar.

Vakantiehuizen in Frankrijk zoekt en boekt U op www.out.travel

Zoek en boek daarom snel een geinspecteerd OUT! -vakantiehuis met ANVR-/SGR-garantie in de Ardeche. Zoek, boek en huur op thema: budgetvakantiehuizen; luxe villa's, zorgaccommodaties, vakantiehuizen voor gezinnen met kinderen; voor senioren; voor een wellness vakantie; vakantiehuizen geschikt of aangepast voor gebruikers van een rolstoel enz.. Zie onze Specials. Vergeet Uw vakantievoordeel niet! Ook in het hoogseizoen in zomervakantie of wintersportvakantie, herfstvakantie kerstvakantie, de krokus- en voorjaarvakantie, met Carnaval, met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en in de meivakantie bieden onze aanbiedingen en lastminutes aantrekkelijke korting. In samenwerking met Weeronline presenteren we de actuele weersverwachting bij Uw vakantiehuis in de Ardeche. OUT! Vakantiehuizen biedt U in de Ardeche vakantiewoningen, appartementen, groepsaccommodaties, chalets, villa's maar ook vakantieparken en bungalowparken, mobilhomes en caravans. Met of zonder zwembad en in een omgeving met volop mogelijkheden (wandelen, fietsen/mountainbiken, outdoor enz.). Voor met z'n tweetjes, het gehele gezin of de hele familie of de hele groep van vrienden en collega's om bijvoorbeeld te vergaderen eventueel inclusief catering. Zie onze verhuurdersinformatie als U een vakantiehuis in de Ardeche wilt verhuren. In Frankrijk verhuurt OUT! in de Ardeche o.a. vakantiehuizen in Barjac, Casteljau, Chambonas, Darbres, Desaignes, Ruoms, Saint Basile, St Vincent de Barrès.

Vakantiegids en vakantiehuizen op andere vakantiebestemmingen

Het totaal aanbod van OUT! Vakantiehuizen in Nederland, Belgie (Vlaanderen, Ardennen), Duitsland, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Spanje, Portugal, Spanje, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Kroatie, Noorwegen, Zweden en Groot Brittannie zoekt & boekt U via onze homepage www.out.travel. Wij hebben voor U onze vakantiegids met een selektie van 10 jaar OUT! Vakantiehuizen.

Laten we contact houden!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres