Norfolk

Midden Engeland

Norfolk, activiteiten alom

Van de 'nep' geluiden in het Dinosaurus park tot echte geluiden in de veel geprezen dierentuinen, van de gezellige dieren centra tot de pure adrenaline rushes at 'Pleasure Beach', Norfolk is gewoon ťťn grote avonturen speeltuin.

En de volwassenen hebben ook veel plezier. Bezoek de statige huizen en Sandringham, het plattelands huis van de koningin van Engeland, wandel rond de eeuwen-oude kastelen, ruines en abdijen, beklim de top van de nog werkende windmolens van Norfolk, bezoek water tuinen en botanische tuinen en stop daarna voor een welkom kopje thee of koffie met natuurlijk een heerlijk stukje cake

. Er zijn rozen tuinen, treinen, natuurparken, militaire museums, stoom lokomotieven, kunst centra, boot trips, parken en wilde dieren. Bezoek de oude monumenten en galerijen, probeer eens een biertje of cider bij de brouwerijen en heb plezier bij de ouderwetse 'fun fairs' (pretparkjes). Er is genoeg te doen in Norfolk.

De schitterende natuur geeft veel inspiratie en je zal dingen proberen die je nog nooit gedacht had te doen. Waarom niet eens met hoge touwen het 'aerial assoult course' bij 'Go Ape' in Thetford Forest proberen, of een ballon vaart, of vissen aan de kust, of uit een labyrinth van 3ha proberen te komen, of zelfs eens dichtbij een 4m lange python, draak of een Amerikaanse krokodil te geraken?

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres