Luxemburg
-Advertentie-

Groothertogdom Luxemburg; een klein land met een grote naam

Kan zo'n klein land (ter grootte van de provincie Drenthe) zoveel variatie en bezienswaardigheden herbergen? Luxemburg is het bewijs! Zo vindt u in het Noorden van Luxemburg de Ardennen gevuld met prachtige bergen, rivierdalen en charmante dorpjes met tot de verbeelding sprekende kastelen. Een voorbeeld hiervan is het gezellige Vianden met haar sprookjesachtige kasteel. Neem de stoeltjeslift naar boven en u wordt onderweg getrakteerd op een spectaculair uitzicht!

Met OUT! naar de mooiste plekjes van Luxemburg

OUT! zoekt graag voor u een mooie vakantiewoning of een gezellig appartement op een van de mooie plekjes die Luxemburg rijk is, centraal ten opzichte van de vele bezienswaardigheden. Zo rijdt u gemakkelijk per auto naar de Moesel om behalve de schitterende Moeselvallei, ook meteen een van de bekende wijnkelders te bezoeken om de Moeselwijn of Champagne te proeven. Of u rijdt naar de in het zuiden gelegen hoofdstad Luxemburg-stad waar u de mooie paleizen, kathedralen en vele musea op u liggen te wachten.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres