Huur een vakantiewoning in Noord-Holland

Amsterdam, Tulpen , strand, duin en zee

Oud Holland, Strand en Tulpen

Noord Holland kenmerkt zich natuurlijk door de bloemenvelden, ruime zandstranden en sympathieke badplaatsjes zoals Bergen (kunstenaarsdorp), Egmont en Callantsoog. Met aan de ene zijde de Noordzee en aan de andere zijde het IJsselmeer komen watersporters in deze regio zeker aan hun trekken. Neem met de kinderen de stoomtrein van de historische stadjes Hoorn naar Medemblik. Bezoek ook Enkhuizen met het Zuiderzeemuseum en het Sprookjeswonderland en natuurlijk het Linnaeushof in Heemstede.

Watersport

De veelzijdige en waterrijke provincie Noord-Holland heeft watersportliefhebbers veel te bieden. En kwart van de oppervlakte van de provincie bestaat uit water. Bovendien wordt het schiereiland Noord-Holland grotendeels door de Noordzee en het IJsselmeer omringd. Geoefende surfers leven zich uit in de bulderende branding, zeilers genieten van de natuur op de meren (bijv. loosdrechtse plassen) en sloten, of kiezen het wijde water. Motorbootvaarders stippelen sprookjesachtige stedentochten uit en kanoŽrs dringen door tot de meest ongerepte watergebieden.

Zon, zee en strand

Natuurlijk biedt Noord Holland een oneindig aantal strandlocaties nabij leuke badplaatsen zoals bijv. Egmond aan zee, Wijk aan Zee, Callantsoog en Bergen. De meesten zullen genoeg hebben aan zon, zand, zee en een leuke stranttent. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt U altijd nog surfen, wakeboarden, waterskiŽn, kitesurfen, blokarten of strandzeilen!

Sportief en Actief

Iedereen die sportief of actief bezig wil zijn is in Noord-Holland aan het goede adres. Niet alleen is Noord-Holland een paradijs voor fietsers en wandelaars maar ook mensen die bijvoorbeeld van zeekanovaren, mountainbiken, zwemmen of paardrijden houden, komen aan hun trekken. Het zeekanovaren bij Texel is veelzijdig en spannend avontuur. In de duinen bij Zandvoort en Overveen kunt u een prachtige buitenrit maken. Het strand en de duinen zijn goed te bereiken en er zijn diverse ruiterpaden uitgezet. Maak een spannende wandel-puzzeltocht met behulp van GPS in het spoor van boeren, vissers en monniken. U ontdekt de rijkdom aan natuurschoon langs het Noordzee Kustpad en geniet van de bijzondere locaties die langs het pad te ontdekken zijn.

Cultuurhistorie

Boeiende cultuurhistorie vindt u overal in Noord-Holland. Bijzondere musea, steden, gebruiken of natuurgebieden. De imposante ruÔne van Brederode spreekt tot ieders verbeelding. Het zijn de resten van een bijzonder gebouwd kasteel uit de Middeleeuwen.
Naarden is een van de best bewaarde vestingsteden in Europa. U kunt de stad zelf ontdekken tijdens een prachtige wandeling over de verdedigingswerken. In de prachtige Museumboerderij Vreeburg in Schagen ontdekt u het leven op een boerderij uit de zeventiende eeuw. Veel geheimen uit die oude tijd worden voor u ontsluierd. In geen stad in Nederland zijn meer hofjes te vinden dan in Haarlem. Doe even een stapje terug in de tijd en verken deze knusse, rustgevende monumentjes al wandelend.

Vakantiehuizen in Noord-Holland zoekt en boekt U op www.outvakantiehuizen.nl

Zoek en boek daarom snel een OUT! -vakantiehuis in Noord-Holland. Deze website biedt U handige mogelijkheden zoals de selectie op vakantie thema. Denk aan het huren van een vakantiehuis in Noord-Holland voor senioren, voor een wellness vakantie, vakantiehuizen geschikt of aangepast voor gebruikers van een rolstoel; vakantiehuizen voor gezinnen met kinderen; vakantiewoningen voor senioren; wellness vakantiehuizen; zorgaccommodaties; budgetaccommodaties; luxe vakantievilla's, enz. Vergeet Uw vakantievoordeel niet en kijk ook eens onder onze aanbiedingen buiten de zomervakantie of wintersportvakantie in bijvoorbeeld de herfstvakantie kerstvakantie, de krokus- en voorjaarvakantie, met Carnaval, met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Noord-Holland kent in de meivakantie vaak aantrekkelijke korting. En vergeet de lastminutes in Noord-Holland niet. Ook op de OUT!-vakantiehuizen in Noord-Holland geniet U van de zekerheden van de SGR. OUT! Vakantiehuizen biedt U in Noord-Holland vakantiewoningen, appartementen, groepsaccommodaties, chalets maar ook vakantieparken en bungalowparken, mobilhomes en caravans. Met of zonder zwembad en in een omgeving met volop mogelijkheden (wandelen, fietsen/mountainbiken, outdoor enz.). Voor met z'n tweetjes, het gehele gezin of de hele familie of de hele groep van vrienden en collega's om bijvoorbeeld te vergaderen eventueel inclusief catering. Zie onze verhuurdersinformatie als U een vakantiehuis in Noord-Holland wilt verhuren. U vindt de vakaniewoningen in Noord-Holland van OUT! Vakantiehuizen o.a. in Egmond en Egmond aan Zee in Julianadorp en Callantsoog.

Vakantiegids

Helaas, een papieren vakantiehuizen brochure is niet meer van deze tijd! Maar OUT! maakt graag een persoonlijke digitale brochure voor u! Mail of chat uw wensen betreffende uw vakantiehuis en wij maken een digitale vakantiegids voor u. Laat ons even weten waar u naar toe wilt, wanneer, met hoeveel personen, huisdieren? Heeft u nog speciale wensen? Wij stemmen ons aanbod graag af op uw vakantiewensen!


Vakantiehuizen op andere vakantiebestemmingen

Het totaal aanbod van OUT! Vakantiehuizen in in Nederland, Belgie (Vlaanderen, Ardennen), Duitsland, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Spanje, Portugal, Spanje, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Kroatie, Noorwegen, Zweden en Groot Brittannie zoekt & boekt U via onze homepage www.out.travel of via het menu links of bovenaan deze pagina (Gasten/Bestemmingen).

Laten we contact houden!


Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres