Huur een vakantiehuis in Overijssel

Het is toch altijd lente in en rondom Twente?

Vakantiehuis Twente, Salland, Weerribben te Overijssel - Vind hier de laatste beschikbaarheid en aanbiedingen van een vakantiehuis, voor de periode 26 juli 2013 t/m 2 augustus 2013 in de regio Twente, Salland, Weerribben te Overijssel

Delen

Of toch naar Giethoorn?

Lente in Twente, genieten van gastvrijheid op de Sallandse Heuvelrug of toch liever water? In de kop van Overijssel vindt u niet alleen Giethoorn, maar ook nationaalpark de Weerribben.
In Twente en op de Sallandse heuvelrug vindt u volop gerieflijke uitspanningen met speeltuin als rustpunt tijdens uw fietstocht. Schitterende bosgebieden vindt u o.a bij Buurse, Ootmarsum en de Holterberg.
Overdekte speeltuinen zijn Kidscity (Borne) en Bengeltjes speeldorp (Hengelo). Natuurlijk doet u ook Attractiepark Slagharen en avonturenpark Hellendoorn aan.

Waterreijk Weerribben Wieden

De dorpen en stadjes (denk aan Giethoorn, Steenwijk, Blokzijl) zijn levendig, de sfeer is er vriendelijk, de mensen gastvrij. Al die plaatsen en plaatsjes hebben een rijke geschiedenis en een eigen karakter. Die geschiedenis ziet u terug in de mooie panden aan de gezellige markten en de slingerende straatjes, in de havezaten, de burchten en de kerken. En in de dorpen en buurtschappen (denk aan Dwarsgracht, Belt-Schutsloot, Kalenberg, Kuinre) waar de mensen nog steeds leven met het water. Zelf varen of u laten varen, mee op excursie naar de mooiste plekjes. Een ijsje op een terras aan het water of bij de zuivelboerderij, koffie in een knus kroegje.
Veel te zien, evenveel te doen. Te voet of op de fiets door de bossen, over de stuwwal door het coulissenlandschap, langs plassen en laagveen. U kunt winkelen en rondneuzen in de musea in de historische stadjes. Of een workshop volgen in een landelijk gelegen galerie.

Vechtdal Overijssel

De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar u nog volop ruimte en rust vindt. Een gebied dat zich uitstekend leent voor stevige wandelschoenen en een fiets met picknickmand gevuld met streekproducten. U passeert plaatsen zoals Dalfsen, Ommen en Hardenberg. Natuurlijk kunt u ook aan of vanaf het water genieten. De vecht biedt volop vismogelijkheden en kleine strandjes. KanoŽrs peddelen langs stuwen, vistrappen en herbergen.

De Sallandse Heuvelrug

Tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt de regio Salland. Salland is een streek met gezellige dorpen, monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen, gerestaureerde molens en de oude Hanzestad Deventer. In Salland is veel afwisselende natuur: weidse uiterwaarden, een prachtig coulisselandschap en een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden.

Twente

Twente is de streek waar het leven groen is. We noemen het dan ook wel het Landgoed van Nederland. Een prachtig coulissenlandschap in combinatie met een riant authentiek cultureel erfgoed geeft u al fietsend of wandelend inderdaad regelmatig het idee dat u verblijft op een heel groot landgoed. De lokale bevolking is vriendelijk en leeft voor gezelligheid. Erik Mesie zong niet voor niets "Als ik dan zo'n tukker zie, vol met bier en sympathie....".

Vakantiehuizen in Overijssel zoekt en boekt U op www.out.travel

Zoek en boek daarom snel een OUT! -vakantiehuis in Overijssel. Deze website biedt U handige mogelijkheden zoals de selectie op vakantie thema. Denk aan het huren van een vakantiehuis in Overijssel voor senioren, voor een wellness vakantie, vakantiehuizen geschikt of aangepast voor gebruikers van een rolstoel enz.. Op de pagina met onze Specials vind U op rubriek gesorteerd (vakantiehuizen voor gezinnen met kinderen; vakantiewoningen voor senioren; wellness vakantiehuizen; zorgaccommodaties; budgetaccommodaties; luxe vakantievilla's enz.) een aantal interessante vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Vergeet Uw vakantievoordeel niet en kijk ook eens onder onze aanbiedingen buiten de zomervakantie of wintersportvakantie in bijvoorbeeld de herfstvakantie kerstvakantie, de krokus- en voorjaarvakantie, met Carnaval, met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Overijssel kent in de meivakantie vaak aantrekkelijke korting. En vergeet de lastminutes in Overijssel niet. In samenwerking met Weeronline presenteren we de actuele weersverwachting bij Uw vakantiehuis in Overijssel. Ook op de OUT!-vakantiehuizen in Overijssel geniet U van de zekerheden van ANVR en SGR. OUT! Vakantiehuizen biedt U in Overijssel vakantiewoningen, appartementen, groepsaccommodaties, chalets maar ook vakantieparken en bungalowparken, mobilhomes en caravans. Met of zonder zwembad en in een omgeving met volop mogelijkheden (wandelen, fietsen/mountainbiken, outdoor enz.). Voor met z'n tweetjes, het gehele gezin of de hele familie of de hele groep van vrienden en collega's om bijvoorbeeld te vergaderen eventueel inclusief catering. Zie onze verhuurdersinformatie als U een vakantiehuis in Overijssel wilt verhuren. De vakantiewoningen van OUT! Travel Vakantiehuizen in Overijssel vindt U o.a. in Vriezenveen, Holten, Lemelerveld, De Bult, Steenwijkerwold, Nutter, Ootmarsum, Markelo, Bentelo, Vollenhove, Haarle, Diffelen, Reutum, Den Ham, Rheezerveen, Hardenberg, Gramsbergen, Bergentheim.

Vakantiegids

U ziet ons aanbod aan vakantiehuizen liever op papier? Dan hebben wij voor U onze vakantiegids met een selektie van 10 jaar OUT! Vakantiehuizen:


Vakantiehuizen op andere vakantiebestemmingen

Het totaal aanbod van OUT! Vakantiehuizen in in Nederland, Belgie (Vlaanderen, Ardennen), Duitsland, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Spanje, Portugal, Spanje, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Kroatie, Noorwegen, Zweden en Groot Brittannie zoekt & boekt U via onze homepage www.out.travel of via het menu links of bovenaan deze pagina (Gasten/Bestemmingen).

Laten we contact houden!


Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres