Huur een vakantiehuis in Zuid-Holland

Holland vakantieland op z'n best

Vakantiehuizen in Zuid-Holland

Historische steden, Delfts blauw, Kaas, Molens, Tulpen en Strand

Kaas, molens, polders, tulpen en Delfts Blauw. Sfeervolle historische steden met grachten en prachtige monumenten. Heerlijk relaxen aan het strand, zandkastelen bouwen met de kinderen of lekker uitwaaien tijdens een ontspannende strandwandeling. Dat is Zuid Holland in een notedop.

De Bollenstreek met de keukenhof

Het noordelijke deel van de provincie staat bekend als de bollenstreek met natuurlijk de wereldberoemde Keukenhof. De historische steden en dorpskernen zorgen voor een rijk aanbod aan musea en uitgaansmogelijkheden terwijl het duingebied vele fiets- en wandelmogelijkheden kent.

Den Haag, Delft en Gouda

Cultuur en historie zijn volop te vinden in de politieke hoofdstad Den Haag. Koninklijke paleizen, statige ambassades en herenhuizen geven deze stad een koninklijke sfeer. Hier vindt u enkele topmusea zoals het Mauritshuis, het Gemeentemuseum Den Haag en Panorama Mesdag. Andere steden in de regio die een bezoek vragen zijn natuurlijk Delft en Gouda.

Zuid Hollandse Eilanden

De Zuid-Hollandse Eilanden Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten bieden u kilometers lange zandstranden, pittoreske dorpjes en leuke winkelmogelijkheden. Daarnaast zorgt de dynamiek van de Zuid-Hollandse Delta voor een ideaal watersportgebied, met volop mogelijkheden voor zeilers, surfers, vissers, kanoŽrs, duikers en booteigenaars. En ook de historische steden Hellevoetsluis, Middelharnis en Brielle mag u niet overslaan.

Zuid Holland met de kinderen

Misschien niet de 1e regio waar u aan denkt voor een vakantie met de kinderen. Maar er is zoveel te doen. Natuurlijk kent u Duinrell in Wassenaar, Blijdorp in Rotterdam, Madurodam (Scheveningen), Drievliet en heeft u gehoord van het Archeon in Alphen aan de Rijn en de Space Expo in Noordwijk aan zee. Maar wat dacht u van Aqua Zoo in Leerdam, het Geuzenpaleis in Brielle, Recreatieoord Binnenmaas in Mijsnheerenland en Ayers Rock in Zoetermeer. Verder vindt u in deze regio volop (overdekte) speeltuinen, kinderboerderijen en tropische golfslagbaden. Maar voor kinderen is in deze provincie natuurlijk zon, zee en en een strand vol met zand het echte hoogtepunt. Bij Zuid Holland denkt bijna iedereen aan Scheveningen maar met de kinderen zijn met name Ouddorp (verkozen tot beste badplaats van Nederland, alhoewel mooiste strand een betere titel zou zijn...) en Katwijk aan zee aan te raden.

Uitsmijter

Tip: Museaum Beelden aan Zee. Met in de zomer van 2014 bijv, de tentoonstelling Grandeur te Scheveningen en op de Lange Voorhout te Den Haag: Museum Beelden aan Zee. Geniet er van vanuit een vakantiehuis van OUT!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres