• Info over groepsuitjes in grote vakantiehuizen
Clubkas

Voordeel voor uw grote huizen-club!

Weet u waarom het extra leuk is om via OUT! Vakantiehuizen een groot vakantiehuis voor uw familieweekend, personeelsuitje, vriendenclub enz. te boeken. We laten het onze gasten zelf vertellen!

De ervaring van onze gasten

Lieve Puylaert (zorgaanbieder, Antwerpen): 'Met onze VZW reserveren wij telkens een met kadokorting gekenmerkte groepsaccommodatie. De opgespaarde korting gebruiken wij over twee jaar voor de bekostiging van extra lustrumactiviteiten. Daar behoeven wij dan geen aanvullend budget voor te verkrijgen.'

Kevin van Houten (vrienden-/hobbyclub, Utrecht): 'De grote stille kracht achter onze groepsuitjes is al jaren onze Josť. Iedereen die wel eens een groepsweekend heeft geboekt of georganiseerd, weet dat dit niet altijd dankbaar werk is maar een heel geregel en gestress. Daarom hebben we met elkaar afgesproken dat de vaste klanten-korting jaarlijks voor Josť is. Kan ze samen met haar gezin lekker bijkomen van ons best wel veeleisend clubje;). Leuke bijkomstigheid is dat Josť met haar eigen boeking direct weer korting voor ons volgende groepsuitje opbouwt. Slim bedacht door Out Vakantiehuizen. Weten ze vast wel hoeveel deze mooie referentie wel niet waard is. Bij voorbaat dank!'

Astrid Kuitert (havenbedrijf, Rotterdam): Toen OUT! mij vroeg deze referentie te schrijven, was ik bijzonder verrast. Ik boek altijd voor ons bedrijf bij een site die bij de SGR zit. Eerlijk gezegd de laatste keren toevallig bij OUT! en zonder dat ik mij er van bewust was, blijk ik al een spaartegoed van vierhonderd euro te hebben! Eerlijk gezegd, kijk ik alleen maar of een accommodatie aan onze criteria voldoet en binnen budget blijft. Die laat ik dan boeken door iemand van de administratie. Ik hoop dat onze directeur ons volgende budget nu niet gaat aanpassen en dat we het bedrag in de personeelspot mogen stoppen!

Hoe werkt die 'Clubkas' van OUT! Vakantiehuizen

Helemaal automatisch! OUT! Vakantiehuizen houdt voor u bij hoeveel korting u opbouwt en/of besteedt. U hoeft niet eens moeite te doen om de deelnemende vakantiehuizen te vinden. Op de speciale pagina voor vaste klanten levert uw zoekopdracht uitsluitend deelnemende vakantiewoningen!

Zo pakt u die groepskorting mee

Bij boeking van een vakantiehuis met een blauw kado-logootje bovenaan in de huisbeschrijving, spaart u het vermelde bedrag. Dit bedrag kan bij een volgende boeking van een willekeurig huis met kado-logo worden besteed maar u kunt het spaarsaldo ook laten staan/verder opbouwen. OUT! registreert automatisch het actuele saldo bij uw account. Het spaarsaldo ergen anders voor gebruiken? Leg als groep de boekingskosten bijelkaar op basis van de aanbieding/offerte op de website, wissel bij boeking het gewenste spaarsaldo in, vind dit terug als korting op de factuur en gebruik het waarvoor u wil!*Noot voor geÔnteresseerde huiseigenaren/potentiŽle verhuurders

Verhuurders die zich willen conformeren aan de OUT!-boekingsvoorwaarden, met dť optimale financiŽle garantie voor de gasten van OUT! Vakantiehuizen, komen in aanmerking voor deelname aan de OUT!-clubkas. Zie onderstaand een beknopte uitleg van het concept.

Het ontstaan van de clubkas

Van oudsher verhuurt OUT! Vakantiehuizen niet vůůr de bezitters van grote vakantiehuizen maar samen met deze mensen. OUT! had in 1999 enkele grote accommodaties te verhuren en probeerde daarbij gasten met een 'trouwe boekers-korting' terug te laten komen.

Het was daarbij voor de gast natuurlijk wel prettig dat men niet telkens hetzelfde vakantiehuis hoefte te boeken. Om die reden stelde OUT! dit loyaliteitsprogramma ook open voor andere verhuurders. Voorwaarde voor deelname: de verhuurder moet de gast een korting op een volgende boeking gunnen maar ook accepteren dat opgebouwde korting van andere boekers wordt gebruikt.

Het loyaliteitsprogramma groeide via direct mail en internettechnieken zoals vermeldingen bij deelnemende huizen in de zin van 'Boekers van dit vakantiehuis boekten ook:'. Inmiddels zijn ruim 700 vakantiehuizen bij het programma aangesloten, wordt het programma gedragen door de blauwe kado-logootjes op de website en heeft het programma zich ontwikkeld tot een ware clubkas.

De clubkas maakt het mogelijk dat de individuele verhuurder niet meer het financiŽle risico loopt dat men grote kortingen of zelfs gratis verblijven moet weggeven. Feitelijk wordt via de formule achter het kortingsbedrag bij een huis, deze bijzonder krachtige promotie-aktie door alle deelnemers gezamenlijk gefinancierd. Precies volgens de uitgangspunten van hoe het begon: samen wil je een gast behouden en niet een hoop geld uitgeven om telkens nieuwe klanten te vinden!

Hoe sluit ik mijn eigen vakantiehuis aan

Stuur ons aub enkele gegevens en wij informeren u graag vrijblijvend over de diverse samenwerkingsmogelijkheden.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres