• Meer Informatie grote Vakantiehuizen
Groeps-/familieaccommodaties
-Advertentie-


Grote vakantiehuizen voor 12 tot 70+ personen

Vind bij OUT! Vakantiehuizen een groot vakantiehuis voor de hele familie of (vrienden)club. OUT! biedt in Nederland, BelgiŽ en Duitsland grote vakantiehuizen voor 12 tot meer dan 70 personen. Ook in (de wintersportgebieden van) Frankrijk biedt OUT! vakantiehuizen voor een groepsvakantie. Op zonbestemmingen als Spanje, Portugal en ItaliŽ zijn de grote vakantiehuizen van OUT! bijzonder geschikt voor een meergeneratievakantie of het vieren van een bijzondere particuliere of zakelijke gelegenheid.

Familie-accomodaties

Qua karakter zijn bijna alle grote vakantiehuizen/groepsaccomodaties van OUT! Vakantiehuizen echte familie-accommodaties. Dat wil zeggen accommodaties die dusdanig zijn ingericht, luxe of eenvoudig, zodat u er van in de vakantiestemming komt. En meestal is er dan ook al gedacht aan de recreatie ter plaatse. Zoals bijvoorbeeld een recreatieruimte met een biljardtafel, een pingpongtafel etc. Tal van groepsaccommodaties beschikken ook over een leuke bar. En dan zijn er naturlijk nog die hele speciale, met een complete wellness ruimte, een binnenbad of een buiten zwembad. Door het particuliere eigendom heeft een groot aantal vakantiehuizen een uniek karakter en is er sprake van een originele/authentieke inrichting in de stijl van de vakantieregio.

Grote vakantiehuizen voor diverse doelgroepen

Een aantal groepsaccommodaties richten zich qua inrichting en mogelijkheden ter plaatse op bijzondere particuliere of zakelijke doelgroepen.

Outdoor-aktiviteiten

Voor aktieve particuliere of zakelijke groepen bieden bepaalde groepsaccommodaties ter plaatse aanvullende aktiviteiten: denk aan mountainbiking, klimmen/abseilen nabij vakantiehuizen in bijv. de Ardennen tot kanovaren in de waterrijke gebieden van Nederland. Vaak zijn er aktiviteiten mogelijk op alle nivo's. Denk aan boerengolf, huifkartochten enz..

Catering, barbeque

De OUT! Vakantiehuizen kennen veelal uitstekende barbequemogelijkheden. Vaak kunt u desgewenst een beroep doen op plaatselijke servive. Van het bezorgen van het barbequevlees en de drankjes t/m een volledige catering.

Zorgaccommodaties

Een aantal grote vakantiehuizen is aangepast. Van anti-allergievoorzieningen t/m een rolstoelaangepaste inrichting. Los daravan kunnen ter plaatse vaak specifieke hulpmiddelen worden besteld. In de meeste groepsaccommodaties is gericht op zorginstellingen sprake van een bijzonder aantrekkelijk geprijsde midweek.

Zakelijke groepsaccomodaties

Deze grote vakantiehuizen bieden vergaderfaciliteiten (ruimte, internet, beamers etc.) zonder afbreuk aan het 'vakantiekarakter' van de accommodaties te doen. Want wat biedt beter nieuw zakelijk perspectief dan een inspirerend 'vakantie'verblijf!?

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres