• Golfen vakantiehuis kust Noord-Frankrijk
Golf & vakantie

Welkom bij OUT! Vakantiehuizen

Ook als golfer! Op deze pagina vind u een selektie van vakantiehuizen nabij een golfbaan. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de uitbreiding van ons aanbod! Check vooral ook even het kaartje onder het vakantiehuis, waarop wij de golfbanen zoveel mogelijk hebben gemarkeerd!
Bestemmingen

Waar naar toe?

Golfbanen vindt u ondertussen op heel veel plaatsen, of het nu Spanje, Frankrijk, ItaliŽ of KroatiŽ is. Wilt u een dagje tijdens uw vakantie golfen, dan kunt u zich rustig naar onze homepage begeven om daar uw favoriete vakantiehuis uit te zoeken. De kans dat er een golfbaan op acceptebele afstand ligt is ondertussen vrij groot (kijk bij een vakantiehuis via eigenschappen voor de afstand tot de dichtbijzijnde golfbaan. Vaak vindt u hier ook het aantal holes! Wilt u echter uw hele vakantei golfen en het liefst op verschillende golfbanen, dan is deze pagina met onze golfhuizen geschikt voor u. Zo hebben we bijvoorbeeld in de Franse Alpen accommodaties alwaar u 1o verschillende golfbanen kunt bezoeken. Echte bergbanen zoals Les Gets, maar ook golfbanen aan het meer van GenŤve. Ook in Ierland vindt u heel bijzondere golflocaties. Selekteer in de boekinsmodule bovenaan deze pagina een bestemming en u krijgt een lijst van vakantiehuizen die aangemerkt zijn als bijzonder geschikt voor de golfer.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres