Met Jumbo Deurne met voordeel naar Frankrijk
Exclusief bij Jumbo Deurne: 10% korting op een vakantiepark/-huis in Frankrijk

Zin in vakantie? Wat doe je hier nog? Weg met het brood van Jumbo!

Zolang de voorraad strekt, ontvang je in de Jumbo aan de Stationsstraat te Deurne (NL) bij de aankoop van 2 paintoutes een waardebon/kortingscode die jou in 2023 een korting van 10% biedt op de huur van een vakantiewoning van deze pagina. Voer tijdens het reserveringsproces jouw unieke promotie-/kortingscode in, en jouw prijs wordt op de factuur met 10% verminderd!

Je vindt de deelnemende OUT!-vakantieparken in de Bretagne, de Aquitaine/Atlantische Kust, de Alpen, de Elzas, de Languedoc-Roussilion, Normandië en de Provence. Come in, find OUT! Chez Jumbo Rue de la Gare/Jumbo (Deurne) Stationsstraat! Zo... kreeg je ook nog een gratis lesje buitenlands!
PS: zie je bij een vakantiewoning een blauw kado-logootje met een bedrag? Dat bedrag spaar je bij boeking voor een volgende boeking op een willekeurig OUT!-vakantiehuis met een blauw kado-logo maar doorsparen kan natuurlijk ook! De vakantiehuizen met een blauw kado-logo doen mee aan ons spaarprogramma: je kan er met jouw spaartegoed betalen en je ontvangt direct nieuw tegoed! Vakantiewoningen met een grijs logo bieden wel een spaarbedrag maar je kan er niet met spaarsaldo betalen.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres