• vrijblijvende aanmelding vakantiehuis
  • vrijblijvend vakantiehuis aanmelden
Attractiepark Toverland
bezoek Toverland vanuit uw vakantiehuis
Ontdek dit leuke attractiepark in het Noord-Limburgse Sevenum met de houten achtbaan de Troy als letterlijk hoogte punt!
Xanten
bezoek deze Romeinse ruÔnes vanuit uw vakantiehuis
Verbaas u over de boeiende restanten van indrukwekkende bouwwerken uit de Romeinse tijd. Vlak over de Duitse grens!
Nationaalpark De Maasduinen
geniet van de maasduinen vanuit uw vakantiehuis
Waar anders vindt u zo'n mooie combi van bos, heide, zandverstuivingen, vennen, heuvels en een rivierenlandschap?
Verrassend & veelzijdig

Peel & Maas

In de kop van Limburg, net onder Nijmegen dus eigenlijk lekker centraal in midden-Nederland, vindt u een uniek vakantiegebied.

De aantrekkelijke Maasvallei met landschapbepalende bloemen-/rozenkwekers en fruittelers, scheidt het glooiende gebied van de zeven heuvelen en Nationaal Park de Maasduinen, van de Limburgse en Brabantse Peel. Het uitgestrekte laagveengebied van moerassen, vennen en berkenbossen ten westen van de Maas. Herkent u in karakteristieke Peeldorpjes als Griendtsveen en Helenaveen het turfstekersverleden, richting Maas doen kastelen en kasteelruÔnes herinneren aan de tijd dat deze vaak al heel Limburgs aandoende plaatsen nog 'Heerlijkheden' waren.

Aan de oostelijke oever van de Maas waant u zich al snel in het buitenland. Zo doet het Geldern-Niers-kanaal, dat de Maasduinen doorsnijdt, vanwege de stroming, het meanderende karakter en de oevervegetatie, niet bepaald Nederlands aan. U zit echter ook bijna in Duitsland met op 10km bedevaartsstad Kevelaer, een mini-Lourdes van het noorden met een leuk winkel- en horecabestand! Op weg er naar toe passeert u het bijzondere en zeer betaalbare familie-boerenpretpark Irrland. Meer van de cultuur dan van het boerenplezier? Breng dan een bezoek aan de de grafheuvel (bronstijd) op het Maasduinse landgoed De Hamert of bezoek de Romeinse overblijfselen in het Duitse Xanten!
Zoo Overloon
bezoek de Zoo te Overloon vanuit uw vakantiehuis
Zelfs een dagje dierentuin beleeft u in de vakantieregio Peel en Maas. Welkom in Overloon Zoo!
Kinderparadijs Irrland
bezoek boerenpretpark Irrland vanuit uw vakantiehuis
Bij grensplaatsje Twisteden vindt u boerenpretperk Irrland. Een uniek park/barbecueparadijs voor jonge gezinnen.
Kasteeltuinen Arcen
bezoek de kasteeltuinen arcen vanuit uw vakantiehuis
Een bezoek aan de Kasteeltuinen van Arcen is natuurlijk een must tijdens uw vakantieverblijf in de regio Peel en Maas!
enz. enz.

Nog een greep uit de mogelijkheden

De vakantieregio Peel en Maas kenmerkt zich verder door een groot aantal kleinschalige bezienswaardigheden. Van bijvoorbeeld het rozencentrum/Rosarium te Wellerlooi, Aardbeienland te Horst, Bierbrouwerij 'Hertog Jan' te Arcen, Theetuin Hendriks te Well tot Klein Zwitserland: de grootste speeltuin van Nederland!

Vakantiehuis en attracties op Google Maps

Vind via deze pagina uw ideale vakantiehuis in de regio Peel en Maas en mis niets van de omgeving. In de huisbeschrijving van de OUT!-vakantiehuizen vindt u namelijk een Google-kaart met daarop niet alleen uw vakantiehuis maar ook de bezienswaardigheden rondom.

Alles op fietsafstand

Het meest bijzondere van alle genoemde high lights van dit aantrekkelijke maar relatief onbekende stukje Nederland, is echter dat deze zich feitelijk allemaal op fietsafstand van elkaar bevinden. Hoe luxe wilt u het hebben in uw vakantie? Of wilt u helemaal niet van hot naar her fietsen? Strandvakantie in de regio dan maar? Ook dat kan! Kom naar het Leukermeer of Reindersmeer en als u wat meer spectakel wenst: ga de Maas eens op per waterscooter of op de waterskies. Hekel aan buitenwater? Fiets 's naar de Thermaalbaden in Arcen....

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres