Waardevolle Bon

Waardevolle Bon

Een waardevol kado of voordeel voor jezelf

Waarom deze OUT!-waardebon geen gewone waardebon is maar een waardevolle bon? Omdat je er juist in deze tijd zoveel mensen een plezier mee doet. In de eerste plaats is het natuurlijk leuk om er ťťn te krijgen. Aan de andere kant... soms is geven veel mooier. Hoe dan ook, in deze pittige tijden ben je zeker niet minder aan vakantie toe en wat is het dan lekker om zo'n voordeelbon te hebben. En... wat steek je er op dit moment de OUT!-vakantiehuisaanbieder een enorm hart mee onder de riem. Wat wilden die verhuurders van OUT! de deuren graag weer wijd open zetten na de Coronacrisis! Maar wat is het oppassen met de plotselinge energiemalaise...

Door nu voor 50 euro de Waardevolle Bon ter waarde van EUR 100,- voor jezelf aan te schaffen ben je straks sowieso 50 euro voordeliger uit. Koop je 'm voor een ander? Met een kado/waardebon van EUR 100,- kun je voor de dag komen nietwaar!? Bovendien is het een kortingsbedrag waar de ontvanger echt iets aan heeft!

Met de uitgifte van de 'Waardevolle Bon' hopen wij je in deze verlengde barre tijden, toch weer snel te mogen verwelkomen. Tot die tijd ondersteun je met de aankoop van de bon ons (verhuurderscollectief) met een welkome aanbetaling. De dank van ons/onze verhuurders daarvoor is groot. Daarom verdubbelt de waarde van de bon bij boeking op de deelnemende vakantiehuizen! De bon kan een jaar lang worden gebruikt bij boeking op outvakantiehuizen.nl van een deelnemend vakantiehuis in het lopende of volgende seizoen. De bon is overdraagbaar, per boeking is 1 waardevollebon te gebruiken enniet in combinatie met andere bonnen. De waarde kan niet in geld worden uitgekeerd, ook niet bij annulering. Na betaling van de bon, verkrijg je de bon en kan deze direct worden gebruikt. Met terugwerkende kracht kunnen geen eerder gemaakte boekingen worden verrekend.Bestel hier de Waardevolle Bon!


Onze verhuurders

OUT! Vakantiehuizen verhuurt vakantiewoningen (in opdracht) van derden. Dit zijn veelal particulieren die eveneens inkomensafhankelijk zijn van de vakantiewoningverhuur. Bedenk dat u ook bij de huur op een vakantiepark (op de achtergrond) vaak zaken doet met de individuele, particuliere eigenaar van een vakantiewoning. Vakantiewoningen zijn vaak niet in eigendom van het park.

Hoe de Corona-crisis ook de individuele verhuurders van vakantiewoningen in de wurggreep houdt? Lees in dit NOS.nl-nieuwsartikel wat deze gezinnen in Spanje en ItaliŽ doormaken.

In deze crisissituatie houdt OUT! Vakantiehuizen zoveel als mogelijk rekening met de belangen van de individuele vakantiehuiseigenaar. Zo koppelt OUT! de SGR-gegarandeerde Corona-voucher aan de oorspronkelijk geboekte woning. Logisch voor de gast, die kan gegarandeerd zo zijn vakantie van eerste keuze later toch nog genieten en de individuele verhuurder verliest geen omzet.


Deze tijd komt hopelijk snel weer terug!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres