Waardevolle Bon

Waardevolle Bon

Een waardevol kado of voordeel voor jezelf

Waarom deze OUT!-waardebon geen gewone waardebon is maar een waardevolle bon? Omdat u er juist in deze tijd zoveel mensen een plezier mee doet. In de eerste plaats is het natuurlijk leuk om er ťťn te krijgen. Voor straks als we met z'n allen pas ťcht aan vakantie toezijn. Prachtig om dan zo'n goedbestede bon te hebben geschonken toch? En... wat steek je er op dit moment de vakantiehuisaanbieder een enorm hart mee onder de riem. Wat willen de verhuurders van OUT! die deuren graag weer open doen!

Door nu voor 50 euro de Waardevolle Bon ter waarde van EUR 100,- voor jezelf aan te schaffen ben je straks sowieso 50 euro voordeliger uit. Koop je 'm voor een ander? Met een kado/waardebon van EUR 100,- kun je voor de dag komen nietwaar!? Bovendien is het een kortingsbedrag waar de ontvanger echt iets aan heeft!

Met de uitgifte van de 'Waardevolle Bon' hopen wij u na deze barre tijden weer snel te mogen verwelkomen. Tot die tijd ondersteunt u met de aankoop van de bon ons (verhuurderscollectief) met een welkome aanbetaling. De dank van ons/onze verhuurders daarvoor is groot. Daarom verdubbelt de waarde van de bon bij boeking op de deelnemende vakantiehuizen! De bon kan een jaar lang worden gebruikt bij boeking op outvakantiehuizen.nl van een deelnemend vakantiehuis in het lopende of volgende seizoen. De bon is overdraagbaar maar kan helaas niet in combinatie met andere bonnen worden gebruikt.Bestel hier de Waardevolle Bon!


Onze verhuurders

OUT! Vakantiehuizen verhuurt vakantiewoningen (in opdracht) van derden. Dit zijn veelal particulieren die eveneens inkomensafhankelijk zijn van de vakantiewoningverhuur. Bedenk dat u ook bij de huur op een vakantiepark (op de achtergrond) vaak zaken doet met de individuele, particuliere eigenaar van een vakantiewoning. Vakantiewoningen zijn vaak niet in eigendom van het park.

Hoe de Corona-crisis ook de individuele verhuurders van vakantiewoningen in de wurggreep houdt? Lees in dit NOS.nl-nieuwsartikel wat deze gezinnen in Spanje en ItaliŽ doormaken.

In deze crisissituatie houdt OUT! Vakantiehuizen zoveel als mogelijk rekening met de belangen van de individuele vakantiehuiseigenaar. Zo koppelt OUT! de SGR-gegarandeerde Corona-voucher aan de oorspronkelijk geboekte woning. Logisch voor de gast, die kan gegarandeerd zo zijn vakantie van eerste keuze later toch nog genieten en de individuele verhuurder verliest geen omzet.


Deze tijd komt hopelijk snel weer terug!

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres