Wintersport in Salzburg

Wintersport in o.a Dachstein, Zell am See en Kaprun

SkiŽn in Salzburg op de beste skipistes!

Wintersport in Salzburgerland betekent wintersport in optima forma. Er zijn maar liefst 23 skigebieden en dankzij de vele sneeuwkanonnen is de sneeuwzekerheid op de ruim 1700 kilometer pisten en 2200 kilometer aan langlaufloipes zeer hoog. Al die pisten zijn bereikbaar via 580 skiliften. Wilt u leren skiŽn of snowboarden of uw techniek verbeteren, dan kunt u terecht bij een van de 110 skischolen in het Salzburgerland. Wintersporten tijdens uw vakantie in Salzburg kunt u in de enorme skigebieden als Dachstein-West, Rauris en Zell Am See - Kaprun. Er zijn oneindig veel mogelijkheden; skiŽn, snowboarden, nordic sporten (cross country skiing, snowshoe hikes, nordic walking), ski tours, sleetochten, rodelen en het maken van trektochten.

Ruime keus chalets en appartementen

Bovendien biedt het Salzburgerland veel landschappelijk schoon. Het is niet voor niets dat de wereldberoemde musical The Sound of Music in het Salzburgerland is opgenomen. En laten we ook de vele kersttradities in het Salzburgerland niet vergeten. Symbolen als de kerstboom, de kribbe en het lied Stille Nacht zijn allemaal in het Salzburgerland ontstaan.
Out! Travel biedt een ruime keus aan chalets en appartementen in o.a Dachstein-West en Rauris.

Dachstein-West

Dit skigebied spant de kroon met haar indrukwekkende panorama's, te danken aan de Gosaukamm en het Dachstein-massief. De veelzijdigheid spreekt veel skiŽrs enorm aan. Daarbij is Dachstein-West ook een uitermate geschikt skigebied voor de hele familie!

Rauris

Niet al te ver van Salzburg, de stad van Mozart, ligt het vriendelijk goudzoekersstadje Rauris. Rauris ligt in een hooggelegen dal met enkele bolvormige bergkammen. Het gelijknamige skigebied heeft vooral rode en blauwe pistes en enkele off-piste varianten. Rauris is vooral ingesteld op gezinnen met kinderen.