Wilder Kaiser - Hohe Salve - Brixental

Het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk!

Wilder Kaiser - Hohe Salve - Brixental
Wilder Kaiser - Hohe Salve - Brixental: Blauwe piste 88 km
88 km
Wilder Kaiser - Hohe Salve - Brixental: Rode piste 122 km
122 km
Wilder Kaiser - Hohe Salve - Brixental: Zwarte piste 22 km
22 km
Wilder Kaiser - Hohe Salve - Brixental: Langlauf loipes 165 km
165 km
Wilder Kaiser - Hohe Salve - Brixental: Totaal km. skipiste 232 km
232 km
Wilder Kaiser - Hohe Salve - Brixental: Pistehoogte 704-1982 meter
704-1982 meter
Wilder Kaiser - Hohe Salve - Brixental: Totaal skiliften 109
109
Wilder Kaiser - Hohe Salve - Brixental: Sneeuwkanonnen Ja
Ja


SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

De bewoners van Wilder Kaiser/Brixental, gelegen in het hart van de Kitzbheler Alpen, noemen hun gebied zelfbewust "het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk." Op en rondom de Hohe Salve (1829 m) waarvan de top boven alles uitsteekt draait de wintersportmachine op volle toeren. Vanuit de negen dorpen (Going, Ellmau, Scheffau, Söll, Itter, Hopfgarten, Kelchsau, Westendorf en Brixen im Thale) kunt u met één skipas de 250km pistes in dit skigebied verkennen. In totaal zijn er maar liefst 90 skiliften, waardoor de wachttijden lekker kort zijn. Voor kinderen zijn er overal speciale kinderpistes met eigen liftjes, wat het gebied tot een echt familieskigebied maakt. Bovendien telt het gebied 13 km aan avondpiste, 7,5 km aan verlichte rodelbaan en meer dan 70 berghutten, restaurants, zonneterrassen en andere gelegenheden. Niet voor niets staat dit skigebied altijd hoog op de lijst van populairste skigebieden.

Westendorf

Het traditionele Westendorf is een hotspot onder Nederlandse wintersporters. De unieke ligging ten opzichte van twee immense skigebieden en de typisch Oostenrijkse gezelligheid verklaren de populariteit van dit charmante plaatsje. Naast die fantastische après-ski natuurlijk. Het funpark Boarders Playground bij Westendorf wordt wel het mekka voor snowboarders genoemd. Het is gesplitst in een deel voor beginners en een deel voor professionals, zodat ieder op z'n eigen niveau kan boarden.

Kelchsau

Dit charmante en traditionele plaatsje is bij uitstek een familie- en kindvriendelijke bestemming. Het skigebied van Kelchsau is in de eerste plaats klein. Beginners en kinderen kunnen met hartelust oefenen op de overwegend brede, goed geprepareerde afdalingen. Het centrum is autovrij en de zes rodelbanen in de omgeving duiden er op dat actieve vakantiegangers hier nooit lang stil hoeven te zitten.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres